Archiv

Slavia B - Ústí nad Labem 1:2

Fotbalisté slávistické rezervy nedokázali vyhrát ani v dalším přípravném zápase. S Ústím nad Labem prohráli 1:2, přestože jsme hlavně v závěru měli velký tlak a nedokázali vstřelit branku i z těch nejvyloženějších šancí.

Slavia - Ústí nad Labem 1:2 (0:1)

Sestava Slavie:
Samoel (46. Slavík) - Parys, Gagula (46. Kubec), Vondráček, Studík - Sláma (46. Tomajko), Musil, Dubský (46. Kotrba), Bauer - Dejmek (46. Borovský), Jirásek (46. Otočka)

Branka Slavie: 51. Studík

Jediná branka Slavia padla po rohu, kdy se k odraženému míči dostal Studík a perfektně se trefil, takže brankáři nedal šanci. Zápas jsme však začali špatně, první půli jsme doslova promarnili a mohli jsme být rádi, že prohráváme pouze o gól. Druhý poločas byl mnohem lepší, brzy jsme vyrovnali, bohužel soupeř brzy opět zvýšil. V 75. minutě jsme měli velkou šanci, ale náš hráč nedokázal ze dvou kroků zprostřed trefit prázdnou bránu. V závěru jsme mohli alespoň vyrovnat, ale tlak se v branku nepodařilo přeměnit.

"Do zápasu jsme šli po tvrdém tréninku, soupeř byl těžký. I když to nechci omlouvat, tak první poločas to bylo znát, prostě katastrofa. Druhý poločas jsme byli nebezpeční, hráli jsme dobře dopředu, soupeř měl sice také šance, ale fotbal už byl o něčem jiném, byl o našich šancích. Ke konci zápasu jsme si díky standardním situacím vytvořili tlak, měli jsme šance na vyrovnání," řekl k utkání trenér Pavel Trávník.

Další přípravné utkání sehrajeme až v sobotu 5. února od 10:15 v Edenu na umělé trávě proti Benešovu.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)