Archiv

Varnsdorf - Slavia B 0:0

Slávistické béčko v posledním podzimním zápase remizovalo na severu Čech 0:0, když domácí tým neproměnil penaltu.

V dresu domácích, kteří jsou na čtvrtém místě tabulky, nastoupili od začátku Martin Zachariáš a Zbyněk Vondráček, kteří jsou ve Varnsdorfu na hostování ze Slavie. Náš trenér Luboš Kozel nemohl počítat s Tomášem Necidem a Bořkem Dočkalem, kteří jdou zítra s áčkem proti Českým Budějovicím. Naši trenéři zvolili pro zápas zajímavé rozestavení 4-2-3-1. "Věděli jsme, že mají velice dobrou útočnou dvojici a podhrot Svobodu, který tvoří hru, chtěli jsme tento prostor zahustit," vysvětlil Kozel.

V první půli neměli domácí žádné gólové šance, naopak slávisté si vytvořili dvě tutové, v první byl Robin Dejmek, v další pak šli slávisté do přečíslení čtyři na jednoho, Borovský ale zaváhal s přihrávkou. Jednu akci zastavil údajný ofsajd.

Po přestávce Varnsdorf slávisty dostal pod tlak, vytvořil si několik závarů po standardních situacích a rozích. V 80. minutě slabý rozhodčí Schroter odpískal penaltu za domnělou ruku, ale Hyka míč napálil jen do tyčky. V závěru měla Slavie ještě tutovou příležitost, Borovský se po akci po ose Radek Dejmek-Bayer ocitnul sám před gólmanem, snažil se ho obstřelit, ale na zadní tyč balón neprostrčil.

"Jsem maximálně spokojený s první půlí, byli jsme aktivnější, podařilo se nám napadat rozehrávku soupeře, který měl s touto taktikou problémy a nevytvořil si žádnou příležitost. Škoda, že se nám nepodařilo proměnit velkou šanci v závěru zápasu. S bodem jsem ale spokojený," řekl k zápasu Luboš Kozel

Varnsdorf - Slavia B 0:0

Sestava Slavie: Diviš - Bauer, Radek Dejmek, Šmíd, Nachtman - Kobler, Bayer - Vácha, Borovský, Vrzal - Robin Dejmek

Slavia přezimuje na 9. místě.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)