Archiv

Juniorka testuje dva hráče

Juniorka Slavie má za sebou první přípravné utkání, které dopadlo dobře, střížkovskou Bohemku jsme porazili 1:0. V minulých dnech se tým vrátil z kondičního soustředění. Zdravotní stav je obstojný, přesto někteří hráči nejsou fit. A dva hráči jsou v klubu na testech.

Zápas proti Bohemians Praha jsme vyhráli 1:0 gólem Borovského z prvního poločasu. "Z pohledu nasazení, bojovnosti a jak k tomu hráči přistoupili, jsem spokojen. Vítězství ale nepřeceňuji, protože v této fázi přípravy to ještě není rozhodující," uvedl trenér Luboš Kozel. Původně se však mělo hrát s Litvínovem, ten však nepředvedl chválihodné jednání. "Jsem rád, že nám Bohemka vyšla vstříc, když byla oslovena teprve v pondělí. Litvínov nám totiž utkání odřekl dva dny předem. To není moc košér. Ale nakonec jsme absolvovali zápas ještě s kvalitnějším soupeřem," doplnil. Včerejší přípravě také přihlíželi nadřízení Kozla, generální ředitel Petr Doležal a sportovní ředitel Michal Šrámek.

Slávisté se koncem minulého týdne vrátili z kondičního soustředění. Oblíbené běžky se však nemohly konat. "Se soustředěním jsem spokojen, sice jsme museli změnit plány, ale stejně bychom nebyli jen na běžkách. Měli jsme tam halu, hřiště, posilovnu, dobrou rehabilitaci," uvedl trenér. "Místo běžek jsme museli běhat po svých, ale práci jsme tam zvládli v pohodě," doplnil.

Zdravotní stav kádru je celkem dobrý, ale někteří hráči ještě nejsou fit. "Vagrčka ještě nezačal trénovat, je po operaci s ramenem. Jarda Starý, který celý podzim promarodil, trénuje na 90 % bez úlev. Brankář Hanuš má problémy se zády, jež se táhnou od podzimu, zatím se mu to bohužel nezlepšilo," vyjmenoval aktuální ztráty.

Slávisté přesto testují dva hráče, Zabořila z Mohelnice a Dupala z Jílového. "Zabořil měl teď únavové problémy, tak dostal dva dny volno, dnes začne trénovat. Dupal včera nastoupil a nezklamal," uvedl. O jejich budoucnosti se rozhodne do půlky února. "Od 3.-10. února jedeme na herní soustředění do Písku, takže poté bychom chtěli kádr zúžit," uzavřel.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka testuje dva hráče

    (host)     před 17 lety 18.01.2007 11:51 |  
    0 0

    Richi, nevíš jak je to s těma dorostencema nb žákama z bolky ? Jak tady o nich někdo špekuloval myslím, že i ty si něco naznačoval ... ?

    • Re: Juniorka testuje dva hráče

      Richi (admin)     před 17 lety 18.01.2007 11:59 |  
      0 0

      Přímo z MB mi bylo řečeno, že to není pravda. Ale koncem ledna se chceme zaměřit na mladé hráče ještě více, zas není třeba tak pospíchat.

      • Re: Juniorka testuje dva hráče

        (host)     před 17 lety 19.01.2007 18:08 |  
        0 0

        to jako ze tady nekdo mlel blbosti z hladu??? tak takovy mam teda rad hlavne jmeno budeme slychavat este dlouho, tak nejak to tam bylo pokud me pamet neklame!

  2. Re: Juniorka testuje dva hráče

    carfi-sks (přítel SN)     před 17 lety 18.01.2007 17:04 |  
    0 0

    Kdyby radši posiloval A tým...

    • Re: Juniorka testuje dva hráče

      Richi (admin)     před 17 lety 18.01.2007 20:45 |  
      0 0

      rekl bych ze privest hrace do A tymu je o neco slozitejsi ...

      • Re: Juniorka testuje dva hráče

        (host)     před 17 lety 18.01.2007 21:18 |  
        0 0

        no ale zas to neni tak slozity,aby prisli prinejlepsim 2 dny pred koncem prestupniho terminu...

  3. Re: Juniorka testuje dva hráče

    (host)     před 17 lety 19.01.2007 12:50 |  
    0 0

    Proč chodí hráči na testy do béčka???? Vždyť tam máme cca 5 hráčů kteří mají zkušenosti a teď se vrátili z hostování (Studík, Dubský, Held, Nachtman...) k tomu dycky přídou 2-3 z áčka + 3 dorostenci a to úplně stačí. Nemá cenu mít v béčku 25 hráčů(a už vůbec ne z Mohelnice nebo z Jílové....)