Archiv

Béčko třetí v Soběslavi

Slávistická rezerva skončila třetí na turnaji v Soběslavi, když prohrála se Sezimovým Ústím a v utkání o třetí místo porazila domácí Soběslav.

Sezimovo Ústí - Slavia B 3:1

Branka Slavia: 45. Hošek

Utkání se hrálo na dvakrát třicet minut, jedinou slávistickou branku vstřelil Hošek. "Bylo vidět, že soupeř byl odpočatý, my šli do utkání z plné přípravy, kluci trénují dvoufázově, byli unavení. Prohráli jsme po vlastních chybách, na druhou stranu Sezimovo Ústí skončilo loni druhé v ČFL, hrálo ve stabilní sestavě," řekl k prvnímu zápasu trenér Miroslav Janů.

Soběslav - Slavia B 0:4

Branky: Novotný 2, Kerek, Neuberg

Mezi střelce gólů se zapsal i testovaný Maďar Kerek, jinak opět trenér prostřídal sestavu. "V obou zápasech se vystřídali všichni hráči béčka plus testovaní hráči, kvůli zraněním nenastoupili Gulajev, Vukovič a Čmovš. Optimální sestavu budeme teprve hledat, museli jsme vyzkoušet testované hráče, kteří s námi zůstanou i po pondělním zúžení kádru," uvedl Janů.

Další přátelák sehraje béčko ve středu od 17 hodin proti Příbrami B na Strahově na Přátelství.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Béčko třetí v Soběslavi

    dejva     před 16 lety 19.07.2008 19:41 |  
    0 0

    nejprve gratulace becku. a ted jedna novinka Slavia neni jediny tym ktery chce do sveho kadru ziskat chorvackeho 'napadaca'
    karlo primorace. o sluzby 24 leteho hrace stoji take
    Freiburg, Köln, Red Bull Salzburg, pricemz nejvetsi kandidat je nyni 1. FC K'LAUTERN.podle denniku nogometni magazin zada matersky klub za primorace jeden a pul mio. euro, coz by podle autora nebyl problem zaplatit ani pro slavii. nechame se tedy prekvapit kam tento, jiste sikovny hrac nakonec prestoupi. zdravi dejva

    • Re: Béčko třetí v Soběslavi

      ZaplatPambuZaZZa     před 16 lety 19.07.2008 20:29 |  
      0 0

      Jednou ten kluk snad pochopí, že udělal chybu, životní chybu. K Rumunům, nepochopíš..... :P

        • Re: Béčko třetí v Soběslavi

          Viking     před 16 lety 19.07.2008 20:49 |  
          0 0

          Tak se omlouvám, bohemácký Kadlec to nebyl...

      • Re: Béčko třetí v Soběslavi

        zz     před 16 lety 19.07.2008 20:53 |  
        0 0

        Vencu Kadlece jsem si moc přál, psal jsem o něm už na podzim, věděl jsem o tom, že dosud nepodepsal profesionální smlouvu, takže by byl k mání za pakatel. Na jednu stranu je to neetické takto přetahovat klubům mladé talenty, na druhou stranu to dělají všechny velké kluby. Rozhodla finanční stránka, Sparta mu nabídla skvělé podmínky. Peníze ale nejsou pro výkonnostní růst hráče to hlavní. Obávám se, že ve Spartě díky jejímu nekoncepčnímu systému nepůjde výkonnostně tak nahoru, jak si myslel. Pro hráče je to špatné rozhodnutí, divím se, že Paska souhlasil s tímto krokem. Kdyby zůstal v Bohemce, tak by ho Hoftych vytáhl do A týmu. To samé měl v úmyslu Busta. Rychlejší přechod mezi muže by mu prospěl více než hra v dorostu Sparty. A všichni víme, jak těžké to mají ve Spartě talentovaní hráči. Stačí si vzpomenout na Pudila a další hráče. Proto radši volí cestu do zahraničí. Navíc ze Sparty odešel trenér Kmoch, což byl koncepční člověk, který to uměl s mladými hráči. On byl například proti tomu, aby juniorka Sparty postoupila do druhé ligy. Vedlo to k tomu, že většina starších hráčů zůstala, a tak nezbývá místo pro mladé hráče, kteří přijdou z dorostu. Proto se nedivím Gulajevovi, že šel k nám. Sparťanská koncepce dva roky a dost už neplatí. Je to další chybný krok Sparty. Jsem rád, že si jdeme vlastní cestou. Doufám, že se někdo z testovaných cizinců chytne a bude přínosem. Věřím, že juniorka bude letos herně i výsledkově úplně o něčem jiném. I kdybychom vyhráli soutěž, jsem proti tomu, abychom postoupili výše. ČFL je ideální soutěž pro mladé hráče. Postup do druhé ligy by nám ublížil. Jinak jsem zvědavý, jak si Přibyl obhájí odchod Kadlece před fanoušky Bohemians. Kadlec a Morávek měli Bohemce pomoci dostat se z tíživé situace. Jeden klenot už Bohemka ztratila. Naštěstí Morávek je inteligentní hráč, takže neočekávám, že by udělal podobné rozhodnutí jako Kadlec. Přibyl se ukázal jako opravdu dobrý ředitel Bohemky. Všechna čest. Abych nezapomněl, děkuji Jane za včasné informace o turnaji B týmu v Soběslavi.

        • Re: Béčko třetí v Soběslavi

          Viking     před 16 lety 19.07.2008 21:03 |  
          0 0

          Těžko říct, jestli do Sparty přestoupí tak bych to viděl na rok-dva v béčku a potom klasicky hostovačka v Plzni nebo Kladně. V Bohemce si dovolím tvrdit by letos v áčku šanci nedostal. Ta druhá liga je pro něj podle mě v současné době ideální (pokud bude pravidelně hrát, což lze vzhledem k výši investice předpokládat), ČFL je hodně o tvrdosti a nemyslím si, že by mu vyhovovala.

          • Re: Béčko třetí v Soběslavi

            zz     před 16 lety 19.07.2008 21:14 |  
            0 0

            Obávám se, že bude hrát za dorost. V juniorce Sparty jsou Nádeníček, Barreyro, Třešňák, Jan Kadlec, Vršajecič a musíš počítat s tím, že někdo z útočníku A týmu, který se nevejde do sestavy, bude chodit hrát za B tým. V A týmu má Sparta 6 útočníků-Došek, Slepička, Holenda, Bono, Kulič, Jeslínek. A Lavička chce hrát pouze na jednoho útočníka. Takže představa, že Václav Kadlec bude hrát za juniorku Sparty je nereálná. Když se podíváš na kvalitu útočníku Bohemians, tak by měl daleko větší šanci. Busta s ním počítal a Hoftych by mu dal také šanci. Proto nechápu toto jeho rozhodnutí. Navíc Kadlec je dost psychicky labilní. Což je jeho velký deficit.

            • Re: Béčko třetí v Soběslavi

              zz     před 16 lety 20.07.2008 09:48 |  
              0 0

              Ještě bych doplnil, že Bohemka měla Kadlece vytáhnout do A týmu po vzoru Morávka, Kadlec by trénoval s A týmem a pendloval mezi A dorostem a A týmem dospělých. Na podzim by více hrál za dorost s tím, že by byl postupně zapracováván do A týmu. Na jaře by už pravidelně hrál za A tým. Tak to udělal Busta s Morávkem a vyplatilo se to. Navíc naše U 19 se probojovala na MS do Egypta, Kadlec má velkou šanci dostat se do nominace vzhledem k tomu, že Kozák, Pekhart dají přednost svým klubům, U Necida je to velký otazník a pak jsou tu útočníci, přes které se může Kadlec dostat do nominace jako Rabušic, Jindráček, Petr, Šural. Tento šampionát je nejvíce sledovaný skauty, je řazen v hierarchii mládežnických turnajů nejvýše, proto nechápu, proč Přibyl nepočkal ještě rok. Pak by mohly přijít mnohem zajímavější nabídky výrazně převyšující tu ze Sparty. Obávám se, že ve Spartě bude stagnovat vzhledem k její přestupové politice a nekoncepčnosti. Toto Přibyl nezvládl. Jen se obávám, aby do stejného klubu za podobných podmínek nepřestoupil Morávek. Zatím se mu turnaj příliš nepovedl, a 100 miliónová nabídka, jak o ni snil Přibyl, je patrně v nedohlednu.