Ženský fotbal

Slávistky zahájily letní přípravu

Fotbalistky Slavie dnes vstoupily do přípravy na novou sezonu, která startuje první víkend v září, mezitím absolvují několik zápasů, soustředění a hodně tréninků.

Slávistky absolvovaly první trénink v lesích u Horních Měcholup, kde začaly nabírat kondici na dlouhých úsecích. V následujících dnech bude příprava zaměřena výhradně na získání fyzičky a vše vyvrcholí kondičním soustředěním v průběhu příštího týdne v Kašperských horách. Tento víkend sehrajeme jeden ze dvou exhibičních utkání, které nás čekají.

Do Slavie se vrací z hostování z Hradce Králové Marcela Krůzová. Další kádrové změny jsou se řeší. "Věřím, že se ve Slavii prosadím, je tu spousta dobrých hráček. O místo v sestavě se rozhodně poperu," prozradila Krůzová. "Na přípravu se těším, ale tak trochu i netěším, protože je to hodně o běhání. Ale je tu dobrý kolektiv, tak to společně zmákneme," uvedla. "Těžkých příprav jsem již několik zažila a k fotbalu prostě patří. Jestli chceme hrát dobrý fotbal na podzim, musíme makat," doplnila.

Krůzová může nastoupit na levé záloze či v útoku. "Ráda bych se probojovala do sestavy. A další cíl? Konečně porazit Spartu. V tom nemluvím jen za sebe, ale za všechny holky. Věřím, že se nám to podaří," uzavřela.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky zahájily letní přípravu

    SForever1     před 16 lety 22.07.2008 08:18 |  
    0 0

    SKS Forever