O Slavii

Slávistický víkend (13. - 14.3.) - výsledky

Zatímco A týmu se nepodařilo porazit Teplice, ostatním týmům Slavie se o víkendu dařilo a připsaly si dohromady 8 vítězství a 1 remízu.

A tým: Slavia - Teplice 0:0
O zápase jsme informovali v samostatném článku, Slavia v tabulce ztratila jednu pozici a spadla na šesté místo.

B tým: Slavia B - Písek 2:0
I o zápasu béčka jsme informovali v samostatném článku. Tabulka ČFL je stále velmi vyrovnaná a Slavia drží po víkendu velmi solidní pátou pozici

A + C dorost:
České Budějovice A - Slavia A 0:2
České Budějovice C - Slavia C 0:2

Oba dorosty hrající nejvyšší soutěže si připsaly cenná vítězství nad Českými Budějovicemi. Navíc stále mají o jeden odehraný zápas méně než soupeři, dohrávky v Teplicích by se měly odehrát ve středu od 11:00 a 13:15. A dorostu v tabulce patří 7. pozice a další soupeři jsou nedaleko, v případě středečního vítězství se tak Slavia může dostat až na čtvrtou pozici.
C dorost je v tabulce na 6. pozici a vítězství v Teplicích jej může posunout rovněž na 4. příčku.
Obě tabulky budou na stránkách ČMFS aktualizovány až později.


B + D dorost
Slavia B - Teplice B 3:0
Slavia D - Teplice D 1:1

B dorost vstupoval do jara z jedenácté pozice a výhra nad Teplicemi jej posunula o tři příčky výše na osmé místo, po 16 zápasech má 21 bodů. Tabulka je vyrovnaná (najdete ji zde) a další soupeře před sebou má B dorost na dosah.
D dorost domácí remízou ztratil jednu pozici a klesl o bod za Spartu na páté místo. Celou tabulku najdete zde.

A + C žáci
Slavia A - Liberec A 3:0
Slavia C - Liberec C 8:0

Žákovské týmy pokračují v podzimních výsledcích, A žáci ani v prvním jarním zápase neztratil body, tabulku vedou o 18 bodů a pokud budou v nastoleném trendu pokračovat, brzy budou slavit titul a budou moci velkou část jara věnovat přípravě na celostátní finále. Tabulku soutěže, na níž je opravdu krásný pohled, najdete zde.
C žáci svou soutěž také vedou, přestože nejsou tak suverénní a v sezóně už šest bodů poztráceli. Druhá Sparta ztrácí šest bodů. Tabulka je zde.

Ženy - A + dorost
Hradec Králové - Slavia 2:7
Hradec Králové (dor.) - Slavia (dor.) 0:1

O zápasech jsme informovali v samostatném článku. Ženský tým si připsal vysoké vítězství v Hradci Králové a udržuje tak jednobodovou ztrátu na Spartu. Do konce základní části soutěže zbývají dvě kola, poté se osmičlenná liga rozdělí na dvě skupiny po čtyřech týmech, Slavia bude patřit do skupiny o titul spolu se Spartou, Slováckem a Brnem. Týmy se v této skupině střetnou každý s každým dvakrát a Slavie tak bude mít možnost ve dvou derby se Spartou svého soupeře v tabulce předběhnout. Tabulku naleznete zde.
Dorostenky si připsaly velmi cenné vítězství a při nečekané ztrátě Sparty se dostaly dvě kola před koncem soutěže o tři body do čela tabulky. Na rozdíl od soutěže žen liga dorostenek po dvou zápasech skončí a do konce jara budou dorostenky hrát se stejnými soupeři jako ženy pouze nesoutěžní zápasy. Tabulku najdete zde.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistický víkend (13. - 14.3.) - výsledky

    Fallen (přítel SN)     před 14 lety 16.03.2010 15:50 |  
    0 0

    Bylo by možné přidat do článku alespoň částečné tabulky? Děkuji

    • Re: Slávistický víkend (13. - 14.3.) - výsledky

      Fallen (přítel SN)     před 14 lety 16.03.2010 15:50 |  
      0 0

      ok, jsem uplně slepej... pardon