Archiv

Slavia B - Bohemians Praha 1:2

Slávistické béčko podlehlo bývalému ligovému týmu 1:2, jediný gól Slavie vstřelil Kučera.

Suverénní lídr třetí ligy se na strahovském stadionu Přátelství postavil předposlední slávistické rezervě. Domácí kouč Pavel Řehák nemohl počítat se Zierisem, který má problémy s kotníkem, místo něj zaskočil na stoperu Jiří Koubský. V minulém utkání hrál za béčko Aleš Besta, dnes ale nebyl ani na lavičce, důvodem byla nutnost dalších tréninků a shazování nadváhy. Na lavičce hostů zaujalo jméno Karla Kratochvíla.

Slávisté nastoupili v rozestavení s pěti záložníky a jedním útočníkem, v duelu s mnohem zkušenějšími hráči měli problém prosadit se v osobních soubojích ve středu hřiště, hosté bránili hodně natěsno. Poprvé se Slavia dostala před bránu soupeře v 9. minutě, standardní situaci ale v gól neproměnila, do té doby na druhé straně Bohemians zahrávali již několik rohů. Ve 14. minutě po rohu Hurky nejvýš vyskočil v pokutovém území Koubský a hlavičkoval do brány, gól však kvůli údajnému útočnému faulu neplatil. Ve 23. minutě se Zákostelský srazil s Jandou, oba byli ošetřováni pár minut, Janda odnesl souboj tržnou ránou na hlavě. Ve 26. minutě Bohemians zahrávali standardku, po ní se míč dostal na hlavu bývalému kapitánovi slávistické rezervy Pencovi, ten se nemýlil a hostům zajistil vedení. Ve 32. minutě gólman Winter podskočil dlouhý balón z pole, ale míč za jeho zády nikdo do brány nedotlačil. O tři minuty později ve vyložené šanci sám před Pokorným koníčkem mířil vedle Škoda. Před koncem poločasu vyslal Duranski Pázlera do vápna, ale toho obral o míč brankář Winter.

Do druhé půle už nenastoupil Klimeš, místo něj přišel na hřiště útočník Marič. Hned zkraje poločasu postupoval sám na bránu Pázler, ale pálil jen nad. Poté se už slávisté museli hlavně bránit, hosté přidali druhý gól z penalty. Dalším gólem smrděl závar před bránou v 58. minutě po rohu, slávisté ale odvrátili nebezpečí na další roh. O minutu později pořádně divákům pocuchal nervy dnes nepříliš jistý Pokorný, který špatně vyběhl, ale stihnul se do brány ještě vrátit. V 70. minutě se tentýž muž předvedl při zákroku po standardní situaci, Grznárovu střelu přes zeď kryl u země. Na druhé straně snížil střelou o tyčku Kučera. I když se slávisté v závěru snažili o vyrovnání, obránci se přesunuli do středu pole, na bod už nedosáhli. Hostům rozhodčí neuznali gól v 88. minutě pro ofsajd.

"Myslím, že jsme odehráli proti exligistovi kvalitní zápas, potěšilo mě srovnání, že jsme jim byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Do šancí ze hry jsme je nepustili, inkasovali jsme brankami ze standardních situací. Potřebujeme být více produktivní a dávat góly," řekl po utkání trenér Pavel Řehák.

Slavia B - Bohemians Praha 1:2 (0:1)

Branky: 72. Kučera - 27. Penc, 50. Šisler (pen.)

Sestava Slavie: Pokorný - Mikula, Koubský, Neuberg, Palko - Hurka (54. Kučera), Klimeš (46. Marič), Kolařík (81. Hájek), Duranski, Pázler - Zákostelský

Lavička: Grohol, Šimeček, Malina

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Bohemians Praha 1:2

    slimak     před 14 lety 24.10.2010 14:50 |  
    0 0

    nevim, čfl sleduju jen podle výsledků a statistik..nelze si ale nevšimnout, že speciálně střížkov a vltavín kopou téměř každý zápas penaltu...
    ptam se znalců: je to jenom náhoda?

    • Re: Slavia B - Bohemians Praha 1:2

      baumic     před 14 lety 24.10.2010 23:25 |  
      0 0

      Nevim jak Vltavín, ale střížkov určitě náhoda neni. jen nechápu, proč to maj zapotřebí proti naší trápící se rezervě...
      jinak kluci dneska hráli docela dobře a i přes neuznání regulérní branky, odpískání naprosto vymyšlený penalty a otáčení rohů ve prospěch bohemky, se nepoložili a do poslední minuty bojovali

      • Re: Slavia B - Bohemians Praha 1:2

        quelhar (admin)     před 14 lety 25.10.2010 11:12 |  
        0 0

        Ja zas nevim jak Strizkov, ale na Vltavine jsem byl dvakrat a dvakrat nas sudi naprosto neskutecne zarizl... Takze asi tak :o)

        • Re: Slavia B - Bohemians Praha 1:2

          acrilic     před 14 lety 26.10.2010 13:33 |  
          0 0

          střížkov těžko, je to Bohemians Praha! svaz nás sestřelil a poslal de facto do 3 ligy, díky našemu vedení se ted horko těžko prokousáváme zpět a penalty jsou důsledkem toho že soupeři proti nám v čfl jen zuby nehty brání a nestíhají..proto faulují! v zápase s rezervou Slávie to bylo dokladem, pokud tu někdo tvrdí že sudí něco otáčel a pomáhal hostům kteří to vůbec nepotřebují tak byl asi na jiném fotbale...takže sorry.