Archiv

Ml. Boleslav B - Slavia B 3:1

Slávisté v Boleslavi v poločase vedli, Pázler navíc dvakrát trefil tyč, přesto odjíždějí znovu bez bodu. V základní sestavě nastoupili Bassirou Dembélé a Benjamin Vomáčka.

Ml. Boleslav B - Slavia B 3:1 (0:1)
Branky:
57. Synek, 62. Sedláček, 75. Volf - 43. Neuberg

Slavia B: Malina - Mikula, Neuberg, Vomáčka, Hájek - Kučera (79. Hurka), Dembélé, Duranski, Pázler - Marič (71. Galus), Zákostelský (21. Kolařík)

Trenér Pavel Řehák musel už v prvním poločase vystřídat útočníka Zákostelského, který si obnovil zranění kotníku. Slavia šla do vedení dvě minuty před přestávkou, když po přihrávce Kučery si Neuberg přehodil obránce a sám před brankou poslal míč k tyči. Po přestávce rozhodli o svém vítězství domácí, kteří během pěti minut po chybách slávistů otočili skóre a v 71. minutě přidali třetí pojistku. "Prohra nás mrzí, odehráli jsme kvalitní první poločas, v jehož závěru jsme se dostali díky brance do šatny do vedení. Po přestávce jsme ale udělali tři individuální chyby, po kterých jsme inkasovali a už jsme se nedostali zpátky do zápasu," uvedl pro oficiální web trenér Pavel Řehák.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ml. Boleslav B - Slavia B 3:1

    thc     před 14 lety 30.10.2010 15:31 |  
    0 0

    Vomáčka odchází v zimě se bude hledat novej stoper jinej duvod k tomu aby hrál už několikátej zápas po sobě za béčko nevidim ...

    • Re: Ml. Boleslav B - Slavia B 3:1

      PetCC     před 14 lety 31.10.2010 17:08 |  
      0 0

      A co třeba to, že po půlročním těžším zranění hledá svojí formu?