Archiv

Slavia B - Vlašim 1:2

Béčko Slavie v přípravě na umělce v Edenu prohrálo s druhým týmem druhé ligy Vlašimí. K dispozici měl Pavel Řehák pouze patnáct hráčů. 

Slavia B - Vlašim 1:2 (1:0)

Góly: 38. Palko - 55. Bálek, 70. Stejskal

Sestava Slavie: Berkovec - Kindel, Regner, Neuberg, Palko - Kučera, Kolařík, Zdeněk Zahálka, Prošek (46. Mráz) - Souamounou, Šimeček (46. Alawari)

Lavička: Pokorný, Galus

Ve slunečném dopoledni vyběhla v Edenu na trávník slávistická jedenáctka v základu s testovaným Regnerem v obraně a novou tváří v útoku Souamounouem. Slávisté hráli od začátku s velkou chutí a nasazením, což se projevovalo první čtvrthodinu i v koncovce. V ní nejdříve Kulovaného pozornost testoval střelou Kindel, hlavičku nad břevno a střelu na bránu předvedl Šimeček. Poté se osmělili i hosté a Berkovec vyrážel pokus Nádeníčka vleže nohama. Ve 22. minutě po levé straně proniknul až k brankové čáře Prošek, upoutal na sebe pozornost obránců a poslal do velkého vápna zpětnou přihrávku na nikým nehlídaného Souamounoua - jeho střelu s námahou Kulovaný tečoval nad břevno. Vlašimským patřily další dva střelecké pokusy, Průchův mířil mimo bránu a Nádeníčkův přízemní kryl Berkovec. Ve 38. minutě poslal Slavii do vedení pěknou střelou Palko.

Ve druhém poločase se podívala na hřiště další nová tvář, Alawari, leč kromě několika útočných faulů nic extra nepředvedl. Vlašim byla lepším týmem a Slavii zatlačila. V 52. minutě centroval do vápna Strnad, míč těsně před dobíhajícím Drápelou měl Berkovec. O dvě minuty později však došlo v obraně k nedorozumění mezi Berkovcem a Neubergem, kterého využil exslávista Bálek a pomalu frajersky došel s míčem u nohy až do brány. Hosté byli při chuti, zanedlouho vyslal Bálek střelu vedle levé tyče a v 70. minutě parádní střelou z voleje zvýšil na 2:1 pro hosty další exslávista Stejskal. Slavia mohla snížit v 75. minutě, ale neskutečný závar, ve kterém se balón několikrát odrazil od hráčů před bránou, nakonec vyřešil odhozením míče mimo hřiště brankář hostů. Ve zbytku zápasu už bylo vidět, že oběma týmům dochází síly a nic zajímavého diváci neviděli.

Zajímali nás dva cizinci, jejichž angažmá však není aktuální. Prvním z nich je 23letý nigerijský útočník Allison Alawari. Ten má za sebou angažmá v Nigerii, v Jordánsku, v chorvatském klubu NK Imotski a v českých klubech v Krči a Zábřehu. Druhým hráčem je Aljenadi Souamounou, o kterém se nám nepodařilo zjistit nic. Více informací o dalších testovaných hráčích a o průběhu přípravy se dozvíte v samostatném článku.

"První poločas jsme hráli velmi dobře, dostali jsme se do vedení, měli jsme další šance, i když Vlašim si jednu také vytvořila. Výkon se mi líbil, ale po prostřídání do druhého poločasu, vzhledem k počtu hráčů, které máme na střídání, kvalita upadla a po hrubé chybě jsme nechali soupeře vyrovnat. Podruhé jsme inkasovali po chybné rozehrávce," zhodnotil zápas trenér Pavel Řehák.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Vlašim 1:2

    peter     před 12 lety 17.10.2012 22:58 |  
    0 0

    I give 5000kc if someone find a video zappas Slavia b - vlasim 1-2 2011 contct me djevil92@hotmail.fr

  2. Re: Slavia B - Vlašim 1:2

    peter     před 12 lety 17.10.2012 22:58 |  
    0 0

    I give 5000kc if someone find a video zappas Slavia b - vlasim 1-2 2011 contct me djevil92@hotmail.fr