O Slavii

Proti Jablonci bude otevřena jižní tribuna

Slavia si v zápase s Jabloncem odpyká trest uložený disciplinární komisí a musí tak zavřít sektory na Tribuně Sever. V souvislosti s tímto trestem zveřejnila následující opatření, které přetiskujeme v plném znění bez dalšího komentáře. Došlo ke změně! Permanentkáři se na utkání s Jabloncem dostanou zdarma, při předložení permice na pokladně dostanou vstupenku na jih!

1) Hlediště tribuny sever zůstane uzavřené a vstup do něj nebude umožněn. Permanentní vstupenky do výše uvedených sektorů budou pro tento zápas zneplatněné a neumožní svým držitelům průchod turnikety. Slavia vzniklé situace směrem ke svým nejvěrnějším fanouškům lituje, ale je povinna respektovat rozhodnutí nadřízeného orgánu. Pro utkání s Jabloncem tedy platí, že i držitelé permanentních vstupenek na severní tribunu si musejí koupit jednorázovou vstupenku. Mezi klubem a Tribunou Sever také proběhla domluva, že zástupci Tribuny Sever udělají maximum pro to, aby se v budoucnosti podobná situace již nemusela opakovat.

2) Z hlediska udržení diváckého komfortu pro fanoušky na západní a východní tribuně Slavia přistoupila k otevření sektorů 124, 125 a 126 na jižní tribuně. Vstupné do těchto sektorů bude jednotné 250 Kč. Nárok na slevu pro členy OP, Fanklubu, držitele ZTP, důchodce a studenty zůstává v platnosti.

Do ceny vstupného jsou promítnuty zvýšené provozní a organizační náklady v souvislosti s otevřením tribuny jih. Držitelé platných permanentních vstupenek na severní tribunu mohou klub následně od pondělí 20. 10. do konce října 2014 požádat o slevu na vstupném 50 Kč. Sleva bude poskytnuta navrácením částky 50 Kč po předložení platné permanentní vstupenky a jednorázové vstupenky na utkání s Jabloncem. Požadavek na vrácení části vstupného nahlaste, prosím, s předstihem na vstupenky@slavia.cz.

Nákupem vstupenky na jižní tribunu současně fanoušci mohou přispět klubu alespoň na částečnou kompenzaci pokut vyměřených disciplinární komisí za předchozí opakované divácké prohřešky. Po sečtení poplatků za projednání a jednotlivých pokut udělených DK FAČR od začátku tohoto soutěžního ročníku, činí celková částka, kterou Slavia na pokutách zaplatila, 196 000 Kč.

3) Pro snazší přístup do sektorů na jižní tribuně bude umožněn přístup vchodem číslo 4.

5) Prodej vstupenek na utkání s Jabloncem bude zahájen na internetu v síti Ticketportal a tradičně i na pokladnách v Edenu ve středu 15. 10.

Otevírací doba pokladen je následující:

Středa: 13:00 - 19:00
Čtvrtek: 12:00 - 18:00
Pátek: 12:00 - 18:00
Sobota: od 12:00 do utkání

Cenová kategorie vstupenek do ostatních sektorů je Z1. Cena jednorázových vstupenek začíná na 160 korunách. Pro fanoušky s dětmi je k dispozici rovněž zvýhodněné rodinné vstupné do sektoru Rodiče a děti. Kompletní ceník vstupenek najdete zde.

SK Slavia Praha se fanouškům omlouvá za omezení, která musela přijmout v souvislosti s výkonem trestu, tedy uzavření sektorů severní tribuny. Zároveň žádá všechny diváky o dodržování návštěvního řádu stadionu a respektování pokynů pořadatelů. Současně věříme, že bezproblémové odpykání trestu povede k návratu do normálního režimu od následujícího domácího utkání, neboť by případný další trest znamenal uzavření stadionu na jedno a tři soutěžní utkání.

Po vlně nevole nejen na našem fóru dospěla Slavia k přehodnocení stanoviska ohledně permanentkářů. Vyjádření přepisujeme níže:

Samozřejmě vnímáme, že slušní fanoušci se bouří proti přijatým opatřením a jsou v podstatě rukojmími skupiny, která neuznává žádná pravidla ani dohody. Od rána jsme obdrželi celou řadu chápajících a souhlasných podnětů, současně však i příklady trestem nespravedlivě postižených fanoušků. A přestože klub je opakovaně trestán za přestupky diváků na principu kolektivní viny, rozhodli jsme se nepřenášet tento trest dále na všechny fanoušky a zmírnit původně přijatá organizační opatření. 

Držitelé permanentních vstupenek na severní tribunu tak budou moci na vybraných pokladnách získat vstupenku do jižního sektoru zdarma. Každý držitel takové permanentní vstupenky se musí dostavit k pokladně, kde po předložení permanentky dostane náhradní vstupenku. Vstup na jižní tribunu bude umožněn vchodem číslo čtyři. Žádáme všechny návštěvníky, aby nenechávali výměnu na poslední chvíli a vyhnuli se tak případným frontám.

Výměna vstupenek na pokladnách bude možná v následujících časech:

čt: 12-18
pá: 12-18
so: 12 � 16:30

Komentáře (307)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Komentáře v tomto článku mohou číst pouze přihlášení uživatelé