Liga mistrů

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Podcenit nelze nikoho, shodují se sešívaní

    pinochet     před 7 lety 15.07.2017 01:51 |  
    0 5

    Haló pánové, nebuďte tak alibističtí. Bate určitě není favorit. Mužstvo, které v naší těžké lize neprohraje 25 kol v řadě, nemůže prostě vypadnout s běloruským mistrem. Fakt ne!

    • Re: Podcenit nelze nikoho, shodují se sešívaní

      Láryfáry     před 7 lety 15.07.2017 08:56 |  
      4 1

      Hale a víš že může? Fakt může, normálně. Stejně jako se to už stalo s moldavským mistrem Sheriff Tiraspol, Grasshoppers Zurich (obě to přitom byly nabušené sebevědomé Slavie ihned po zisku titulu) a loni skoro s Tallinem. Přestaň dávat mžstvu ultimáta. V tom je právě kouzlo fotbalu že nic neni jistý, a musíš se snažit přetlačit i slabšího, o to obětavějšího soupeře, protože sám se neporazí - stačí aby běhal jak blázen, zrakvil ti tři nejlepší hráče, pak se naštvaně oženeš po soupeři a lup ho, červená. a najednou z tebe neni favorit.

      A navíc z rozhovoru pánů vidím, že polovina - Danny, Zmrhy a Hušby označili soupeře za hratelného a že musíme být sebevědomí, a pouze tři staršiny (kupodivu) pro jistotu varují před soupeřem, aby se nic nepodcenilo. Ono to totiž vytváří i vnitřní tlak, nabuzení, abys to se soupeřem neodchodil.

      • Re: Podcenit nelze nikoho, shodují se sešívaní

        pinochet     před 7 lety 15.07.2017 11:07 |  
        1 1

        Při vypadnutí s Grashopers a Tiraspolem jsme byli s dneškem v nesrovnatelné situaci: po prodeji nejlepších hráčů mužstvo nebylo zdaleka tak silné jako dnes, vždyť v útoku hrál třeba Vyhnal.

        • Re: Podcenit nelze nikoho, shodují se sešívaní

          Láryfáry     před 7 lety 15.07.2017 11:44 |  
          1 0

          OK, s Tiraspolem hrál Vyhnal v útoku - pořád jsme byli velkým favoritem, S Grasshoppers jsme byli dobře nabušení, koukni na soupisku. Ale hlavně - já netvrdím, že dnešní Slavie není silnější. Jenom se mi zajídají nesmyslné silácké řeči s kým "prostě nesmíme vypadnout", zvlášť když BATE před rokem a půl hrálo ve skupině Ligy mistrů s 15. týmem světa, AS Roma 0:0 a 3:2 (!).

          • Re: Podcenit nelze nikoho, shodují se sešívaní

            Jachym     před 7 lety 15.07.2017 20:45 |  
            1 0

            Myslím, že my fanoušci si můžeme plácat co chceme:-) Jinak samozřejmě platí slova klasiků, že míč je kulatý a začíná se za stavu 0:0:-)

        • Re: Podcenit nelze nikoho, shodují se sešívaní

          pevek     před 7 lety 15.07.2017 12:10 |  
          3 0

          Pred Grasshoppers jsme porazili v priprave Lazio 3:0, coz byl se Svycarama nesrovnatelnej souper. A za GZ tehdy hral fenomenalni Kubilay Turkyilmaz, kterej predtim dal 2 goly i Manchesteru United a potom patril k nejlepsim strelcum Ligy mistru. Dopredu to ale nikdo neodhadoval.