O Slavii

Komentáře (20)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

    Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 16.07.2017 23:41 |  
    23 0

    Libi se mi ta pokora a skromnost. Takovy "velky zvire" a na nic si nehraje. V tomhle maji Cinani muj velky respekt. Diky CEFC.

  2. Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

    michal80     před 7 lety 17.07.2017 00:04 |  
    21 3

    To teda docela čumim, že sám šéf takové velké firmy sleduje každý mač a jezdí sem i na zápasy z takové dálky... respekt

    • Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

      edenian     před 7 lety 17.07.2017 12:48 |  
      5 14

      Ono to bude nejspise trochu jinak, V minulem rozhovoru soudruh pravil, ze tady s nami je vzdycky jeho duse. Tentokrat jde o srdce, ja se tedy nejvice tesim, az nam tady v Edenu necha treba jatra. Nebo slezinu :-)))))

  3. Tomu říkám majitel

    pinochet     před 7 lety 17.07.2017 00:16 |  
    29 0

    To, kde dnes jsme, je z velké části i zásluhou tohoto pána. Nikdy bychom na to neměli zapomenout. Fakt nejsem žádný komunista, ale jako velký slávista musím uznat, že pomohl-li někdo našemu milovanému klubu v historii nejvíce, pak je to právě firma CEFC vedená tímto pánem a u nás reprezentovaná p. Tvrdíkem. Užívejme si po letech odříkání tento čas a povznesme se nad politické souvislosti, kterým stejně nikdo z nás detailně nerozumí. Ať žije Slávie!

    • Re: Tomu říkám majitel

      bongor     před 7 lety 17.07.2017 05:36 |  
      12 0

      Slavie je nepolitický subjekt,naopak za minulého režimu se jí hrubě nedařilo.CEFC a hlavně Jardovi Tvrdíkovi vděčíme za moc,i za svou současnou existenci.Než se nás ujali,moc času nám nezbývalo o to víc jim děkujeme.Vždycky vyhrávat nebudeme,od toho jsou v Česku jiný experti,nabubřelý k prasknutí,ale takových radostí,jako byl včerejší výkon v Edenu nám určitě udělají ještě hodně.Děkujeme!

    • Re: Tomu říkám majitel

      Jachym     před 7 lety 17.07.2017 09:24 |  
      15 0

      Vzhledem k tvému nicku by ani nikoho nenapadlo, že máš rád komunisty...:-D Jinak moc nechápu ty mravokárce v našich řádách, kterým vadí solidní čínský partner a přitom používají elektroniku a oblečení (a kdo ví co ještě jiného) Made in China...

      • Re: Tomu říkám majitel

        asanin     před 7 lety 17.07.2017 10:37 |  
        8 3

        To nejde pochopit... vadil by jim jako majitel BMW, protože byl v Německu Hitler, vadil by jim Gazprom, protože byl v Rusku Stalin, vadil jim Řebíček, protože to byl socan... Vadil by jim Ford, protože v USA je prezident Trump... On těmhle mravokárcům asi nejvíce vyhovoval ten ENIC, protože Británie je přeci tak neposkvrněná země... Že jsme kvůli nim ovšem málem skončili, to nikoho nezajímá... Za ten skoro bankrot přeci může Jarolím, že poslal s Tiraspolem do branky Hanuše a do pole Tafata...

        • Re: Tomu říkám majitel

          Jachym     před 7 lety 17.07.2017 10:45 |  
          4 0

          Řebíček tam byl zrovna za ODS, ale jinak souhlas. Jak jsem psal již někdy dříve, právě přítomnost CEFC v roli vlastníka a Jardy Šilhavého na pozici trenéra ve mně budí důvěru, že na rozdíl od Jarolíma a tehdejších majitelů zvládneme ukočírovat i úspěch.

        • Re: Tomu říkám majitel

          Eskaes     před 7 lety 17.07.2017 12:25 |  
          16 15

          kupodivu jsou důležitější věci v životě než fotbal a k nim rozhodně lidská práva patří. Kdo jiný než náš národ žijící přes 40 let v totalitní kleci by o tom měl vědět lépe?

          Zvykl jsem si, že velký fotbal dnes sponzorují "špinavé" velké peníze, což se dá tolerovat, horší by to bylo, kdyby se sportovní klub začal zneužívat pro politické a v čínském kontextu prostě totalitní propagandistické cíle. Což se zatím, díkybohu neděje.
          Gazprom by mi vadil ne kvůli Stalinovi, ale Putinovi který z jeho výnosů financuje svoje špinavé hybridní válčení, kde umírá mnoho nevinných-zkuste se zeptat třeba Ruslana Rotaňe a jeho rodiny- a to je trochu rozdíl.

          Všichni si přejeme sportovní úspěchy, ale ty by neměly být za každou cenu. Já nechci zespartovatět a honit úspěchy přes mrtvoly, i když už dávno nestavím náš klub do pozice vyšší morální autority.

          Jsem rád, že si pořád můžeme užívat fotbal jako sport i když v něm dlouhodobý úspěch podmiňuje naditý měšec.

          • Re: Tomu říkám majitel

            edenian     před 7 lety 17.07.2017 12:50 |  
            4 17

            Chodis po ostri noze, radim ti nepokracuj v tom, nebo te mistni srdcari rozcupujou na sracku. Tyhle kecy tady fakt nechtej cist.

          • Re: Tomu říkám majitel

            Ondráš     před 7 lety 17.07.2017 15:14 |  
            7 7

            Máš recht..taky bych chtěl čestného majitele s vysokým morálním kreditem, Čecha jako poleno, bojovníka proti bezpráví a nesvobodě, signatáře Charty 77, legionáře a Mirka Dušína v jedné osobě..bohužel takový na trhu není..z Číny rozhodně urvanej nejsem, z čínských čáranic na dresu je mi zle, ale takovej je prostě dnešní svět..finančně Slavii zabezpečí jako nikdo a o to jde především..

          • Re: Tomu říkám majitel

            sasky     před 7 lety 18.07.2017 13:49 |  
            2 0

            Spousta lidí tu zaměňuje dvě rozdílné věci. Jednou je vláda ČLR, která má nějakou spojitost s lidskými právy. Druhou, na vládě ČLR nezávislou, jsou soukromé firmy v Číně působící. Jaký konkrétní vliv má skupina CEFC (nebo zmiňovaný Gazprom) na lidská práva v Číně (v Rusku)? Když už, tak mnohem problematičtější je otázka lidských práv u arabských šejků, kteří mimo vlastnictví petrodolarů jsou i faktickými vládci svých zemí.
            Dále mi u lidí, kteří kritizují vlastnictví Slavie CEFC, vadí, že jsou to pokrytci až na půdu. V obchodě naprosto běžně nakupují výrobky nejen z Číny (kde se mají např. dělníci ještě velmi dobře), ale i z Bangladéše, Indie, Indonésie, latinské Ameriky, Afriky a podobných rozvojových zemí, kde něco jako zákoník práce je sen let budoucích. Při šití oblečení, pěstování kakaa, banánů a podobných činnostech nemá dělník naprosto žádnou hodnotu, žádné dovolání a za mizerný plat. Prostě dokud to šetří moji peněženku, tak je to OK, ale v případě druhých jsou tito lidé najednou bojovníci za lidská práva. Docela by mě zajímalo, jestli se mýlím a opravdu kritici Číny nakupují vše ve fair-trade obchodech, podporují pouze firmy, které i v zemích třetího světa dodržují euroamerické standardy práce atd. Skoro bych se vsadil, že ne.

      • Re: Tomu říkám majitel

        edenian     před 7 lety 17.07.2017 15:33 |  
        2 4

        Co ty o tech mravokarcich vsechno nevis clovece.

        • Re: Tomu říkám majitel

          Jachym     před 7 lety 17.07.2017 15:41 |  
          1 4

          Nic víc a nic méně než zkušenosti s dotyčnými. Na kázání vody a pití vína, na to já jsem pes :-))

          • Re: Tomu říkám majitel

            edenian     před 7 lety 17.07.2017 15:56 |  
            2 0

            Tak to beru, primarni zkusenost je argument.

  4. Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

    VanDel     před 7 lety 17.07.2017 09:32 |  
    3 1

    Plán splníme a ještě překročíme !!.......doufam teda :)

  5. Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

    vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 17.07.2017 17:44 |  
    14 0

    Jsem v podstatě velký antikomunista,mám své zkušenosti z minulého režimu.Ze srandy se dá konstatovat, že nám kluci vrací to co nám po osmačtyřicátém bylo sebráno.Je ovšem pravda,že dnešní kapitalistickokomunistická čína je dost jiná, než bylo naše rudé Československo.Navíc svět se bez čínských peněz a výrobků prakticky neobejde,někdo poukazuje na tibet atd.no stačí se podívat na krym a jinám.Rusko ač tedy už nekomunistická země má máslo na hlavě z poslední doby a nikomu nevadí,že gazprom sponzoruje LM.To ani nemluvím o Chelsea.Velké kluby mají také arabské vlastníky a tam je to s různými právy všelijaké a nikdo se extra nebouří.Fakt je že kdyby mě někdo řekl,že nás bude jednou vlastnit čínská firma s ročním obratem bilion korun, tak ho pošlu do blázince.Tudíž já jsem velmi spokojen.Jen tak dál.

    • Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

      edenian     před 7 lety 17.07.2017 18:07 |  
      5 9

      "nikomu nevadi" , jenom s tim bych tedy polemizoval, za vsechny bych teda nemluvil. JInak se do toho samozrejme poustet nechci, respektuju co rikas, ja velmi spokojen nejsem, ale tady je prilis mnoho spokojenych :-) takze jsem v klidu :-)

      • Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

        vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 17.07.2017 18:41 |  
        8 0

        Omlouvám se,neměl jsem napsat ,že nikomu to nevadí,nicméně peníze od rusů za sponzoring se berou vesele dál.Jinak když velmi spokojen nejsi,tak doufám,že jsi alespoň spokojen :-)

        • Re: Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

          edenian     před 7 lety 18.07.2017 00:30 |  
          6 0

          Rekneme, ze jsem rozpolcen. Ale to je zivot. Casy se meni.