Statistické okénko

Statistiky návštěvnosti za rok 2002

Jak jsem slíbil, tak po Novém roce vám konečně mohu ukázat statistiky návštěvnosti za rok 2002 podle serveru Toplist. Vše je uloženo v souboru xls, tedy Microsoft Excel.

Za celý rok 2002 přišlo na naše stránky celkem 80024 návštěvníků! A to je započítáno pouze 364 dní, jeden den totiž nefungovaly statistiky, přesně 18.8.2002 v neděli. Tito návštěvníci prohlédli celkově 317 838 stránek, není zde započítán Chat!
Průměrně tedy na naše stránky přišlo každý den 220 lidí a průměrně bylo shlédnuto 873 stránek, to znamená, že každý člověk průměrně shlédl čtyři stránky.
Ze statistik také vyplývá, že nejvíce na naše stránky chodili lidé od půlky února do půlky dubna, kdy se denní průměr pohyboval kolem čísla 300. Od května byl zaznamenán pokles a pak se průměr na den pohyboval kolem 200 lidí.
Nejvíce lidí na naše stránky přišlo dne 6. března a to rovných 451. Naopak nejméně jich bylo pouze 86 a to 27. července. Nejnavštěvovanějším dnem je úterý, kdy denně přichází 250 lidí, za rok to činí na tento den 12 983. Naopak nejméně lidi navštěvují naše stránky o víkendu, což je logické. V sobotu je průměr 158 a v neděli jen o deset více, tedy 168 lidí.
V níže uvedeném souboru je vše pěkně přehledné, je tam několik grafů, první zobrazuje kompletní statistiky po jednotlivých týdnech, další již zobrazují jednotlivé dny.
Věříme, že i nadále zůstanete věrni naším stránkám.

Odkaz na soubor: zde.
P.S.: Pokud to váš webový klient podporuje, můžete si statistiky otevřít přímo v internetovém okně, stačí dát volbu „otevří“.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)