Ženský fotbal

Slávistky si poradily s Libercem

Fotbalistky Slavie si připsaly další tři body, tentokrát po vysoké výhře 11:1 nad Libercem. Tři branky vstřelila Kožárová, dvě přidala Jarchovská. Slavia je nadále bez ztráty bodů.

Slávistky se do vedení dostaly v 18. minutě po standardní situaci, kterou zahrála Bartoňová a nehlídaná Pěničková hlavou tečovala do tyče a následně dorazila do branky. Ve 31. minutě jsme přidali druhou branku, když se ve skrumáži ve vápně prosadila Jarchovská. Po chvíli holky rozehrály signál při rohu a nepříliš prudká střela Bartoňové skončila překvapivě v síti. A ve 37. minutě zacentrovala do vápna Szewieczková a Jarchovská hlavou překonala brankářku. Liberec dokázal korygovat, když ve 39. minutě unikla bývalá hráčka Slavie Novotná a střelou k tyči překonala Malíkovou.

Ve druhém poločase jsme se rozstříleli, hlavně v závěru. Vše začalo v 53. minutě, kdy centr Kožárové si do sítě srazila Horáčková. V 66. minutě střílela Skálová do břevna a nehlídaná Kožárová v pohodě dorážela do prázdné branky. V 81. minutě po centru Skálové před gólmankou šikovně tečovala Divišová. Hned z rozehrávky Liberec ztratil míč, Kožárová šla sama na branku, její přihrávka na spoluhráčku se jí vrátila a následně dorážela do prázdné branky. V 85. minutě Bartoňová proměnila pokutový kop. Pak Bartoňová po pasu Bartovičová podnikla únik a ve vápně předložila tutovku Svitkové, která se nemýlila. A v závěru přidala jedenáctou branku Skálová. Jedná se o třetí dvoucifernou výhru v sezoně!

"Výborně připravné hřiště, utkání jsme zvládli skvěle, po hezkých akcí jsme dávali krásné branky. Přístup holek byl v pořádku a já jsem jen rád, že před reprezentační akcí jsou v pohodě a že jsme odehráli dobrý zápas, tak věřím že i ve stejné pohodě se vrátí zpátky, protože pak už máme před Ligou mistryň," řekl k zápasu trenér Pavel Medynský.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky si poradily s Libercem

    A.Lima     před 7 lety 13.09.2017 07:25 |  
    0 0

    Znova gratulace holky :) jen ať Vám to střílí parádně pořád :)