Ženský fotbal

Výhra slávistek nad Duklou

Slávistky si připsaly povinnou výhru nad Duklou 5:0, když se dvakrát prosadila Michaela Dubcová, po jedné brance přidaly Divišová, Kamila Dubcová a Herndon.

Trenér Medynský dva dny po skvělém vystoupení v Lize mistryň udělal řadu změn v sestavě, aby rozložil síly. Od samého začátku si slávistky vytvořily územní převahu, ale do větších šancí se nedostávaly. Bylo patrné, že několik hráček má v novách čtvrteční utkání. První příležitost měla Michaela Dubcová, ale trefila jen gólmanku. A střela Szewieczkové nebyla přesná. Do vedení dostala Slavii ve 13. minutě Michaela Dubcová, kdy po přihrávce Herndon zamířila přesně k tyči. Vyrovnat mohla Chlastáková, která hostuje v Dukle právě ze Slavie. Ale nevyužila okénka v obraně a po obejití gólmanky netrefila branku. Slávistky se ještě dvakrát prosadily, druhou branku přidala opět Michaela Dubcová po přihrávce sestry Kamily. A ve 39. minutě skórovala ve skluzu Divišová.

Ve druhém poločase si Slavia udržela územní převahu a navíc brzy přidala další dvě branky. V 57. minutě po centru Kamily Dubcové zakončovala do protipohybu brankářky Herndon. O minutu později Divišová vysunula Michaela Dubcovou, ale jejímu hattricku zabránila Dolejšová, avšak její sestra Kamila vyraženou střelu v pohodě dopravila do sítě. Dukla občas zahrozila, ale k přímé střele na Lukášovou nedošlo. Skórovat mohla Chlastáková, ale obrana obě její střely z dobré pozice zablokovala. V dalším průběhu už další branka nepadla, i když občas k tomu moc nescházelo. Pro holky to byla povinná výhra po Lize mistryň. Za týden odehrají ligu v Hradci a pak je již na programu odveta Ligy mistryň s Rosengardem (1. 11. od 18:30 v Edenu).

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Výhra slávistek nad Duklou

    Karel13     před 6 lety 20.10.2018 13:21 |  
    1 0

    Docela by mě zajímala tabulka ligy žen, ale nenašel jsem ji ...

    • Re: Výhra slávistek nad Duklou

      Edenjejenjeden     před 6 lety 20.10.2018 13:37 |  
      0 0

      Máš jí na Livesport.cz

  2. Re: Výhra slávistek nad Duklou

    jarous (přítel SN)     před 6 lety 20.10.2018 15:15 |  
    0 0

    Tabulka je i zde, když klikneš na příští zápasy ženy.

    • Re: Výhra slávistek nad Duklou

      Karel13     před 6 lety 20.10.2018 15:55 |  
      0 0

      Díky oběma (nebo oboum ?) ...

      • Re: Výhra slávistek nad Duklou

        Wulfstan (přítel SN)     před 6 lety 21.10.2018 13:22 |  
        0 0

        To záleží na tom, jestli něco děláš oběma rukama, nebo obouma rukama. Případně ještě oboumi rukami. :-)

        • Re: Výhra slávistek nad Duklou

          Dobi     před 6 lety 21.10.2018 14:09 |  
          0 0

          Tak to je super vysvětlení! Děkuji za nádhernou ironii proti neznalostí češtiny... Ještě by se jistě našel někdo, kdo napíše oboumy...