Fortuna liga

Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

Slavia vede ligu o dva body a v druhém kole nadstavby se utká s jediným soupeřem v boji o titul - s Plzní. Zápas začíná v neděli v 18 hodin a vysílá jej O2 Sport.

V posledních týdnech se Slavii v lize výsledkově příliš nedaří, nemá smysl si nic nalhávat. V posledních pěti kolech základní části ztratili sešívaní body hned třikrát (doma s Libercem a Spartou a ve Zlíně) a hned v prvním kole nadstavby pak remizovali v Liberci. Devítibodový náskok se tak zúžil už na pouhé dva body, protože Plzeň za stejné období pětkrát vyhrála a jen jednou remizovala v Příbrami. Přesto většinový názor fanoušků i expertů zůstává, že Slavia hraje lepší fotbal a měla by vyhrát titul, což odrážejí také kursy sázkových kanceláří na nedělní utkání. Na vítězství červenobílých můžete sázet v kursu kolem 1.50, zatímco na výhru hostí se pohybují kursy kolem 6.50.

Asi každý fanoušek Slavie si uvědomuje, že výhrou nad Plzní by se Slavia významně přiblížila vysněnému titulu. Ve zbylých třech zápasech by pak k jistotě titulu stačilo získat čtyři body, případně samozřejmě stejný počet ztracených bodů Plzně. Ani remíza s Plzní by Slavii nijak zvlášť neublížila, rozdíl mezi oběma kluby by zůstal dvoubodový a Slavia by si oproti Plzni mohla dovolit ztratit ve zbylých třech zápasech dva body. Připomeňme, že při rovnosti bodů po nadstavbě rozhoduje jako první kritérium vyšší počet bodů po základní části.

Jen porážka s Plzní by Slavii dostala do situace, kdy by musela spoléhat na pomoc dalších soupeřů, se kterými Plzeň ještě bude hrát, tedy Spartu, Liberec a Baník. Takový scénář si ale vůbec nepřipouštějme. Slavia má totiž s Plzní v Edenu v posledních letech výbornou bilanci. Jak si jistě všichni pamatujeme, na podzim červenobílí v Edenu naprosto zničili Plzeň 4:0 dvěma brankami Součka, jednou Zmrhala a jednou z penalty Stocha. Červenou kartu už v první půli viděl Roman Hubník. Před rokem na jaře, konkrétně 5. května, Slavia zvítězila v Edenu nad Plzní 2:0 vlastní brankou Řezníka a gólem Tecla. V mistrovské sezóne 2016/17 rozhodl vzájemný zápas jedinou brankou v 89. minutě Michal Frydrych. V sezóně 2015/16 se oba týmy utkaly v Edenu v posledním kole, kdy už měli hosté jistý titul, přesto asi nebyli rádi, že si odvezli z Edenu potupného bůra po brankách Mihalíka, Baráka, Mešanoviče, Hušbauera a Miljana Vukadinoviče. V sezóně 2014/15, kdy si Slavia mohla o čínských investorech nechat jen zdát, zvítězila v Edenu nad Plzní 1:0 brankou Zmrhala a možná nebude od věci si připomenout sestavy z tehdejšího zápasu, abychom viděli, kam se posunula Slavia a kam Plzeň:

SK Slavia Praha: Hrubeš - Nitrianský, Latka, Bílek, Juhar - Baéz (90. Kodr) - Vukadinovič (85. Petr), Zmrhal, Gecov (62. Dobrotka), Černý - Škoda.

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik - Řezník, R. Hubník, Procházka, Limberský - Hořava (71. Vaněk), Hrošovský - Petržela, Kolář, Pilař (85. Tecl) - Chramosta (63. Bakoš).

Poslední ztráta bodů Slavie s Plzní v Edenu se tak datuje do dubna 2014, kdy Slavia pod Alexem Pastoorem podlehla Plzni 0:2.

Trenéru Trpišovskému chybí dlouhodobě zranění Tecl s Hromadou, kteří jsou v rekonvalescenci, k zápasu už by ale měli být připravení Ševčík se Zmrhalem. V sestavě asi nelze čekat příliš překvapení v zadních řadách, otazník tak visí především nad složením ofenzivní čtveřice, kde má realizační tým mnoho možností. Zůstane na hrotu útoku Mick van Buren nebo se vrátí do základní sestavy Milan Škoda? Či se snad posune na hrot Peter Olayinka a uvolní na křídle místo některému z uzdravených hráčů? Dostane důvěru Miňo Stoch a pokud ano, na jakém postu? Otázek je mnoho a my můžeme jen přát realizačnímu týmu, aby měl při volbě sestavy šťastnou ruku.

Hosté mají v sestavě také několik otazníků, poslední zápas nehrál Roman Hubník, zraněný je zřejmě také Roman Procházka. Při výpadku formy Aleše Čermáka tak v posledních týdnech nastupovala Plzeň v rozestavení 4-4-2 s Chorým a Beauguelem na hrotu útoku. Bylo by ale s podivem, pokud by trenér Vrba zvolil takovou sestavu i proti kvalitní a běhavé záloze Slavie.

Zápas bude řídit Miroslav Zelinka, který Slavii naposledy pískal v zápase v Příbrami. Jeho asistenty budou J. Paták a K. Hájek, čtvrtým rozhodčím M. Nenadál a u videa budou pomáhat E. Marek a J. Ratajová.

Slavia vyhlásila na závěr sezóny Mobilisaci fanoušků, před stadionem naleznete před zápasem fanzónu. Pokud se na zápas chystáte, přijďte včas, ať jste na svých místech na výkop utkání a ať vytvoříme společně fanatickou atmosféru, která požene Slavii vpřed a ve které se naopak hosté nebudou cítit vůbec komfortně. Generální ředitel soupeře se nechal slyšet, že pro titul udělá vše, a dění posledních týdnů ukazuje, že nemluvil jen tak do větru. Ukažme, že my pro titul také uděláme, co je v našich silách!

Kursy Tipsport: 1.49 - 4.65 - 6.58

Tip na sestavu: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Stoch - van Buren

2. - Neděle 12. 05. 2019 18:00

Fortuna liga - nadstavba, 2018/2019
3 - 1
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

81. Lukáš Masopust
86. Tomáš Souček (pen)
89. Ibrahim Traoré

FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň

90.+1. Kovařík

Komentáře (87)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Faris (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 14:47 |  
    3 0

    V rámci mobilizace prodám dva lístky na JIH (sektor 125, řada 2). co jsem koupil kámošovi a jeho holce, dohromady za 850 Kč. V případě platby přes mbank pošlu elektronicky, jinak před stadionem. Kamarád onemocněl.
    Jinak k zápasu: tak nějak čekám Traorého místo Krále. V preview k zápasu na Slavia TV mluví Souček hodně sebevědomě, že viděli na videu jejich zápasy a naprosto si tedy věří.
    Hlavně se nenechat zatáhnout do jejich hry. Hrát naši.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      JS (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 15:02 |  
      7 7

      Rád bych viděl Traorého místo Hušbauera.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        tobro     před 5 lety 11.05.2019 18:45 |  
        2 1

        Proč?

        • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

          JS (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 18:46 |  
          3 5

          Pro slepičí kvoč.

          • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

            tobro     před 5 lety 11.05.2019 18:52 |  
            4 1

            Aha. .. Aby kvočna nekvokala, když nemá proč? .. Je to vono? .. Eši.ano, tak prosím přeposlat JiT, aby tak.ňák věděl, co a jak.. ;-)

            • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

              JS (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 19:39 |  
              8 9

              Nespíš proto, že si to tyhle tři neskutečně dávali v EL a rád bych viděl, jak obstojí v domácí lize. Protože s nimi jsme letos udělali největší úspěchy a hráli dobrý, běhavý fotbal. A protože v poslední době se výsledkově i herně pěkně trápíme a Traoré nehraje... Spojitost?

              • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

                Ravik     před 5 lety 12.05.2019 10:23 |  
                3 0

                Počkej, poslední 4 zápasy na české půdě- Zlín, pohár, Olomouc, Liberec - herně to bylo - tragédie, top, fantazie, boj - Traore hrál jen při porážce a herní tragédií ve Zlíně. Spojitost?

        • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

          japoko     před 5 lety 12.05.2019 10:57 |  
          0 5

          Protoze je to tak lepsi!

          • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

            Boss82     před 5 lety 12.05.2019 11:37 |  
            3 1

            A podle čeho tak soudíš, mistře Japoko?

            • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

              japoko     před 5 lety 12.05.2019 13:25 |  
              1 3

              Protoze Traore je samozrejme platnejsi, mamazere!

              • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

                Boss82     před 5 lety 12.05.2019 14:13 |  
                3 2

                Když to říkáte Vy, mistře, bude to nejspíše pravda. Smutné zjištění ovšem je, že náš trenér tomu nerozumí ani zdaleka tak jako Vy. Doufám, že jste v kontaktu s J. Tvrdíkem a ucházíte se o místo hlavního trenéra SK Slavia Praha.

              • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

                donford     před 5 lety 12.05.2019 17:12 |  
                2 0

                Akorát mi není jasný, proč vysvětluješ, že tvoje máma žere. Myslím, že jí křivdíš, že normálně jí.

  2. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    sTizz (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 14:51 |  
    7 1

    Snad to nebude boj,potrebujeme rychle dat 3 ,4 goly,at si to vychutname :)

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      buran     před 5 lety 11.05.2019 17:44 |  
      3 1

      No radši 5,6..:-):-)

  3. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    FanatikSKS     před 5 lety 11.05.2019 15:07 |  
    7 5

    Raději bych to viděl takto : Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Stoch, Olayinka - van Buren
    Každopádně důležitá je výhra, bonus zesměšnění soupeře ;)

  4. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Gemplus     před 5 lety 11.05.2019 15:38 |  
    6 4

    Víme jak je na tom Ševčík? Rád bych viděl zálohu ve složení Masopust, Stoch, Ševčík, Král a Souček ... Jinak zejtra 3 body, nic jiný neberu ....

  5. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    SKSVenca     před 5 lety 11.05.2019 15:47 |  
    4 1

    Ahoj, už jsem se ptal v chatu, ale zeptám se i tady. Máte někdo zkušenosti s rodinným sektorem? Nějakým způsobem máme lístky zrovna tam a zajímá mě, jaké to tam je, jak se tam fandí atd...

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Jachym     před 5 lety 11.05.2019 20:57 |  
      3 1

      Chodil jsem tam ještě loni. Fandění a atmosféra nic extra, ale pro děti je to možná právě kvůli tomu bezpečné a nedá se tam ani dostat z jiných sektorů. Většinou je tam dost místa, protože malé děti často kvůli nemocem nebo pozdnímu času nemohou. O poločase bývají nějaké atrakce v koridoru.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        SKSVenca     před 5 lety 11.05.2019 21:44 |  
        1 0

        Děkuji! :)

  6. tipovačka

    p!erreCORE     před 5 lety 11.05.2019 16:09 |  
    2 5

    4:2 (2:1), Stoch, Král, Masopust, Deli

  7. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Obr     před 5 lety 11.05.2019 16:19 |  
    11 5

    Kolar- Coufal, Ngadeu, Deli, Boril - Soucek, Kral - Masopust, Sevcik, Olayinka - MvB

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      JS (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 17:45 |  
      1 8

      Přesně takhle bych to bral, akorát je možné alternovat Stocha za jednoho z trojice Ševčík, Olayinka, MvB.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        Obr     před 5 lety 11.05.2019 22:12 |  
        0 2

        Ja bych to rad videl zalozeny na rychlosti. Proste v zakladu samý pily a utlouct je do mrtva

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Boo_SKS     před 5 lety 11.05.2019 18:45 |  
      6 4

      Tohle je moje aktuální vysněná "dynamická" sestava. Rád bych ji někdy viděl na place, protože by mě neskutečně zajímalo, jestli by mohla v praxi naplnit ty papírové předpoklady (že v sestavě s rychlým špílmachrem uběháme soupeře k smrti a zároveň si vytvoříme dostatek šanci), nebo tam, minimálně v lize, opravdu na podhrotu potřebujeme jednoho z dvojice Hušbauer/Stoch.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        Obr     před 5 lety 11.05.2019 22:10 |  
        4 0

        Takhle nastoupit, tak, myslim, ze ty Plzenaky ulitame k smrti.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      edenian     před 5 lety 11.05.2019 19:47 |  
      2 2

      Take moje sestava I. kategorie

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      ColinSKS     před 5 lety 11.05.2019 19:50 |  
      7 14

      hušby tam patří

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        Obr     před 5 lety 11.05.2019 22:07 |  
        10 7

        Covece podle me ne.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      cunak     před 5 lety 12.05.2019 08:18 |  
      2 7

      A kdo bude hrat fotbal?

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        Edenjejenjeden     před 5 lety 12.05.2019 11:04 |  
        6 0

        Máš pocit,že tihle hráči nejsou fotbalisté?A koho by sis jako v sestavě představoval?

        • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

          cunak     před 5 lety 12.05.2019 12:37 |  
          1 8

          Minimálně jednoho z dvojice Hušbauer, Stoch. A spíše Jardu Zmrhala, než Olayinku (i když tady nevím). Na hrot přes všechny výhrady Milana.

  8. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 18:20 |  
    6 17

    Bohužel stále není vyprodáno to je hodně smutné zjištění při takto klíčovému utkání. Smrk všem gaučákům a dalším lenochum.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      ColinSKS     před 5 lety 11.05.2019 19:40 |  
      2 10

      nemůže ani být, protože já mám rezervaci na 2 lupeny na východ a ta teprve o půlnoci vyprší. bohužel zájem není.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 21:40 |  
        3 9

        Hele to ja měl rezervaci tedka na Liberec a ta končila 23.59 hod. v den utkání, tudíž mě končila dvě hodiny po utkaní v LB,tak to jsem jaksi nepochopil.Jinak koukám jak jsem nasral gaučáky a lenochy,nojo kluci bude asi pršet a bude vlhko,tak pčijdte zase až na Chelsea :-)))))))))

        • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

          Mikey     před 5 lety 12.05.2019 11:14 |  
          6 3

          Nedivte se, že není vyprodáno. Lístky do rohových sektorů za 900 Kč? Naprostý nesmysl. Sektory pro rodiče a děti, vezměte si čtyřčlenná rodina dá jen za zápas za lístky 4000 Kč, poté ještě benzín, jídlo a jste na 5000 Kč, trochu moc ne? To si raději zajedou s dětmi jinam a vyjde je to na poloviční cenu. Vedení tohle dělá schválně, chce hlavně pernamentkáře a je jim pak jedno, že na normální zápasy polovina z těch lidí nepřijde a ani neuvolní lístky pro ostatní. Jestli chtějí jít touhle cestou, měli by to do další sezóny vyřešit, ale očividně je tohle nezajímá.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Cross     před 5 lety 11.05.2019 21:33 |  
      11 1

      Zbývá posledních 250 lístků, v sektorech v rozích po střechou za 890 Kč. Blbý poměr Cena/výkon. To se ukazuje uz od zacatku sezóny - špatně naceněné sektory.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 21:43 |  
        9 1

        Ja vím ty rohový sektory by měly být cenově jako jih a sever,treba ta 111 je tak nastavená a pohoda,už jsem na to upozornoval kompetetní osoby, no zřetel se na to zatím nebere.

        • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

          Obr     před 5 lety 11.05.2019 22:54 |  
          6 0

          Ty rohovy sektory byly driv za nizsi cenu. Nechapu, proc to zvedli. Treba do rohu vedle severu nahoru sem driv chodil a bylo to supr misto

          • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

            vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 10:30 |  
            1 0

            Já jsem jim na základě dlouhodobého zkoumání :-))) přesně řekl o které sektory jde, nicméně to vidí každý.

  9. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    pehacko     před 5 lety 11.05.2019 19:22 |  
    21 0

    na ispartu pisou, ze pry muze nastoupit krmencik... ja bych byl pro. jen at tam poslou nerozehraneho hrace po tezkem zraneni, myslim ze by to byl pro simona a michalem hezky sladky bombonek!

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 11.05.2019 21:45 |  
      2 2

      Jen aby nenastoupil Vrba nebo Horvy,jako kdysi pepek hovnanec.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      gr—pla     před 5 lety 12.05.2019 09:58 |  
      3 16

      Rozhodně by byl platnější než Škoda.

  10. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    DKNL     před 5 lety 12.05.2019 00:42 |  
    11 0

    Doufám, že si před zápasem zazpíváme tu hymnu a to všichni, slova zase na obrazovkách a trochu potišeji, ať jsou slyšet fanoušci. A nejlépe při nástupu mužstev na hřiště. Možná by to mohla odehrát ta holčina s houslemi. Přineslo nám to štěstí.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      celtix     před 5 lety 12.05.2019 12:43 |  
      0 2

      Já bych chtěl zpívat naši nejhezčí prvorepublikovou.

  11. Titul

    A.Lima     před 5 lety 12.05.2019 08:30 |  
    5 2

    Tak tohle zatím byl super víkend ...

    Nejdříve pátek 5-2 výhra nad Švédskem, včera nad Nory a dneska odskok na Plíseň 5 bodů . Věřím ve výhru, ale ještě více doufám v to,že jim ukážeme, kdo je tady mistr a zašlapeme je do země !
    Věřím v to,že dokážeme vyhrát rozdílem třídy!!

    Forza SKS

  12. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    ColinSKS     před 5 lety 12.05.2019 08:33 |  
    1 5

    počasí bude hnus. beru deku. doufám, že to lidi neodradí přijít, potřebujeme slušnej kotel jak uvařit to prádlo.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Navyseals     před 5 lety 12.05.2019 09:02 |  
      5 0

      Odpoledne a na večer by se to mělo zlepšit.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Pepino44     před 5 lety 12.05.2019 10:33 |  
      8 0

      Copak lidi, těm to moc vadit nebude, ale co Plzeň ? Nebude na ně moc mokro ? Ledové to asi nebude, ale mokré hřiště je také sviňa. Počítám, že experti z Plzně trávník už zkoumají.

  13. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    DKNL     před 5 lety 12.05.2019 10:05 |  
    4 0

    Dnes bude také hodně důležité, jak se toho zhostí speaker.

  14. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    ColinSKS     před 5 lety 12.05.2019 10:15 |  
    7 3

    chtěl bych se probudit v 10pm a přečist si výsledek 3:0

  15. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    vlk30 (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 10:40 |  
    1 1

    Vím že to sem nepatří, ale jeví se mě to jako nejrychlejší cesta kámoš onemocněl teď mě volal, tak k němu jedu pro dva lístky které jsou k prodeji sektor 111 c jsou vedle sebe řadu teď nevím, ale je to od desáté výš cena 450 Kč nákup byl 425, no musím pro ně jet. T. 608468603 a admin ať to pak třeba smazne předání kolem čtvrté třeba u fanshopu.

  16. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    ColinSKS     před 5 lety 12.05.2019 11:16 |  
    2 4

    tak asi jak dneska ...
    kolář - coufal ngadeu deli bořil - suk alex - stoch hušby masopust - MvB

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Slawek     před 5 lety 12.05.2019 12:23 |  
      2 7

      Sestava velmi reálná, jen já preferuji Škodu a MvB dávám tam, kde je nejplatnější-na žolíka.

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        Navyseals     před 5 lety 12.05.2019 12:28 |  
        7 2

        Škoda v současném rozpoložení nemá v sestavě co dělat. Na Plzeň musí hrát extrémně pohyblivá sestava. To znamená, že ani Stoch by neměl hrát. Co vím, tak oproti zápasu s Libercem je v sestavě jedna změna.

  17. Huraaaa na ne

    Merlinus (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 11:33 |  
    7 0

    Tak ja uz se nemuzu dockat. Strasne se tesim. Ja tyhle vyhrocene zapasy plne emoci proste miluji. Pocasi neresim - neni spatne pocasi, je jen spatne obleceni. Uz se nemuzu dockat az na ne vlitnem a budeme trhat... Tak kluci huraaaa na ne!!!

    • Re: Huraaaa na ne

      donford     před 5 lety 12.05.2019 11:51 |  
      11 1

      Mně by se líbila jako tajná zbraň náš Ševčík. Také dost nečekaně nastoupil proti Chelsea a jak zazářil. Počítám, že na Plzeň bude platit náš nátlakový totální fotbal s hodně vysunutým presinkem a především rychlost. Aby nevěděli kam dřív skočit. A samozřejmě standardky, jako obvykle při rozích. Ale hlavně nekopat zase rohy nakrátko! A jako žolíky později postupně Traorého a Stocha. Prostě celých 90 minut se nezastavit, kolem nich vířit a bodat. To by v tom byl čert, abychom je neutahali a naší hrou dokonale nezpitoměli. Dovést je až k panice. Tak za 6 hodin to propukne.

    • Re: Huraaaa na ne

      necich     před 5 lety 12.05.2019 12:32 |  
      1 0

      Tak nervů si užiji dost v zaměstnání. Takže raději v klidu, 2:0 poločas, pak si to ohlídat a ještě jedn přidat. Následně, těsně před koncem může dát Plzeň branku. No a pak ať propukají emoce. :)

  18. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    navzdyslavia     před 5 lety 12.05.2019 12:34 |  
    0 0

    Ahoj vsem. Sice to sem nepatri, ale optam se vas. Netusite nekdo kdy a kde budou v prodeji ty cerne mikiny co nosi JiT od Pumy se znakem SKS ? Jinak muj dnesni tip je 2:0.

  19. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    celtix     před 5 lety 12.05.2019 12:39 |  
    4 1

    Dneska chci vidět na hřišti fotbal jako v pohárovém a ne jako v tom předchozím nebo minule proti Liberci. Naopak v hledišti musí být cítit nenávist a fandit celý stadion jako doma proti Chelsea bez tribuny sever. Věřím že když tohle splníme tak nás ani rozhodčí nezastaví !

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      celtix     před 5 lety 12.05.2019 12:40 |  
      0 0

      *vypadlo mi tam derby. Jako v pohárovém derby a ne jako v tom předchozím derby.

  20. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    drdly     před 5 lety 12.05.2019 12:52 |  
    2 1

    Čau, mám navíc jeden lupen na 111 (420,-) předání před Edenem. Nebudu už na netu. Kdyžtak mobil: 775 931 128

  21. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    center25     před 5 lety 12.05.2019 13:00 |  
    2 1

    Mám jeden lístek navic na východ, nakupka byla za 690, nechám za 500. Můžu poslat na mail nebo předám před zápasem.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Honza_K1 (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 13:50 |  
      4 1

      Muzes mi prosim napsat na 608 0x2 490? Misto x je cislo, kolikaty jsme v tabulce a po zapasu uz do konce sezony zustaneme :)

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        pehacko     před 5 lety 12.05.2019 15:23 |  
        0 0

        mas u me porad tu mistrovskou permici... mam ti ji vzit? budu v 17:30 pred hotelem

  22. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    ColinSKS     před 5 lety 12.05.2019 13:23 |  
    3 5

    právě jsem se vybavil a vyrážím na pivko předem. snad to dopadne, dneska beru i haluz. see you at sinobo stadium!!

  23. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Yester     před 5 lety 12.05.2019 14:25 |  
    5 0

    Uz at to zacne, ty nervy se nedaj vydrzet

  24. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    daadyy     před 5 lety 12.05.2019 14:27 |  
    9 0

    Za posledních 5 domácích zápasů vždy zvítězila Slavia. Plzeň 5x za sebou v Edenu ani neskórovala. Skóre z těchto duelů 13:0 pro Slavii. Myslíte, že to může mít na psychiku Plzeńských nějaký vliv? Přeci jen, ten kádr se tam moc nemění, tak si musí pamatovat, že poslední cca 4 roky odsud neodvezli ani bod..

  25. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Yester     před 5 lety 12.05.2019 14:28 |  
    11 1

    Proti nam nestoji fer souper, ale zhmotnena spina soucasneho ceskeho fotbalu. Tohle bude vic nez zapas o titul. Hosi bojovat!

  26. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    lukeprague     před 5 lety 12.05.2019 14:52 |  
    1 1

    Z rodinnych duvodu mam k dispozici dva listky do sektoru 122. Prodam je samozrejme za cenu kupni, tj. 420 kc za jeden. Penize mi budou stacit poslat na ucet, myslim, ze se tady nemusim bat, ze by nekdo nasledne nezaplatil :). Listky jsou koupeny pres ticketportal, takze zaslu mailem. Tel. 724660656, prosim jen hovor.

  27. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Mimoň     před 5 lety 12.05.2019 15:04 |  
    4 1

    myslím že toho jak je plzeň tlačena a že nehraje fér, bylo napsáno už hodně...proto píšu druhý pohled na věc...my si to můžeme prohrát taky uplně sami...aneb zaváhání v Liberci...ve Zlíně. Myslím že by jsme se měli soustředit hlavně na svůj výkon a věřím že i tohleto v kabině jde slyšet celý den, ne-li týden!

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      donford     před 5 lety 12.05.2019 17:18 |  
      1 0

      Se zaváháním máš pravdu, ale zase na druhou stranu to bylo V Liberci a VE Zlíně. Teď hrajeme doma a vím, že naše tribuny se fanděním doslova rozžhaví. Pak začne hořet hřiště a nakonec chytne a shoří i celá Plzeň. :-) (tedy samozřejmě jen na hřišti)

  28. ale no tak...

    Mimoň     před 5 lety 12.05.2019 15:07 |  
    7 0

    myslím že příliš emocí by nám nepomohlo, hráči se potom budou cítit neustále dotčeni za každý výrok, přistoupí na hru rozhodčího, začne se kouskovat...stejně jako v Liberci...kluci se nesmí nechat vyprovokovat a být hlavně v klidu!!

    • Re: ale no tak...

      Faris (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 16:45 |  
      2 0

      Z toho já mám docela obavu. Kdyz i Quelhar na Twitteru vyziva k nenávisti, mám obavu, aby toho nebylo moc. My je porazíme kvalitou, pokud z toho bude válka, mají šanci

      • Re: ale no tak...

        jose01     před 5 lety 12.05.2019 17:09 |  
        0 0

        taky to nechápu. všude se píše o boji, válce, mobilizaci a já nevím co všechno a pak se hráči na hřišti strkají jak v hokeji. Mělo by se spíš mluvil že je přejedem fotbalem a hotovo.

  29. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    slavistou50let     před 5 lety 12.05.2019 15:37 |  
    0 9

    Vzhledem ke kvalite Kolare, vzhledem ke kvalite nasi defenzivy by sestava byla nasledujici:
    Kúdela, Coufal, Míša, Simon, Boril, Suk, Alex, Maso, Traore, Stoch, MvB.
    Pocet strel na branu 32:1, vysledek 4:0. Nazdar.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      Alcapone     před 5 lety 12.05.2019 17:13 |  
      1 0

      No to by nebylo dvakrát rozumný! Takhle nehraje ani dominantní Juventus v italské. V jedenácti hráči do pole a bez gólmana... ;-)

  30. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    sTizz (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 16:17 |  
    0 0

    Tak dlouhy odpocinek mezi zapasy nepamatuje ani Jindrich. Uvidime,co to s klukama udela,klidne mohou vypadnout z tempa. Ja doufam,ze ta hra podvodniku bude stale malatna,takze je prejedem,i kdybychom nebyli v nejlepsi forme. Musim neustale myslet na to,ze kazda serie jednou skonci,podvodnici u nas vyhrali naposled 2014 :) Tak snad to prodlouzime,verim,ze kluci do toho daji vsechno,tak,jako vzdy.

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      SirCohen     před 5 lety 12.05.2019 16:57 |  
      2 0

      Každá série sice jednou končí, ale dnes to nebude! Dnes budeme bojovat!

  31. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Faris (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 16:43 |  
    2 0

    Zajímavé je, že probíhá autogramiáda hráčů, co nehrají. Je tam Kuciak, Hromada a jeden dorostenec. Není tam Standa Tecl. Proč asi?

    • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

      JS (přítel SN)     před 5 lety 12.05.2019 17:03 |  
      2 0

      Proč?

      • Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

        Obr     před 5 lety 12.05.2019 17:05 |  
        0 0

        Proč?

  32. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    Kulajs     před 5 lety 12.05.2019 17:07 |  
    0 0

    Sestava stejná jako minule. Ševčík a Zmrhal stále mezi zraněnými.

  33. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    japoko     před 5 lety 12.05.2019 17:52 |  
    0 2

    Chichi-chacha-chocho! Ty jsi se jeste neprepsal?

  34. Re: Ke klíčovému zápasu nadstavby přijede do Edenu Plzeň

    mudrc     před 5 lety 12.05.2019 18:48 |  
    0 3

    Sedim ve 113 a rvu sam. Tohle je ta elektrizujici atmoska? Tragedie