Reprezentace

EVROPA JE NAŠE

český fotbalový tým je na MISTROVSTVÍ EVROPY. V zápase roku porazila naše reprezentace tým Nizozemska 3:1 góly Kollera, Poborského a Baroše. JSME V PORTUGALSKU!! HOŠI DěKUJEME!!

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: EVROPA JE NAŠE

    bojler     před 21 lety 11.09.2003 23:43 |  
    0 0

    prominňte, ale včerejšek se mně nějak znechutil. zvuk televize jsem si naštěstí vypl včas, ale záběry na lidi na náměstí? něco mně to připomíná.. češi rádi chodí do ulic...tv nova tomu pomáhá tak, že je mně z toho smutno.. zase má spousta lidí plnou hubu keců o fotbale, ale počkejte pár dnů... na ligu bohužel stejně přijde obvyklá bída. jednou za rok se na fotbal dostane vic jak 15 tisíc a už sou takoví co chcou stavět stadion pro 100 tisíc... promiňte, že brzdím euforii...byl bych hrozně rád, kdybych se pletl.
    a ohledně poborského. jeden maňas napsal cosi jakože: pane karle, klečíme před vámi... to teda ne!! může hrát jak chce dobře, ale dobrej člověk z něho nebude ...byl bych hrozně rád, kdybych se pletl.

    • Re: EVROPA JE NAŠE

      (host)     před 21 lety 15.09.2003 11:32 |  
      0 0

      Rozdíl mezi ligou a dnešní reprezentací je jasný.Reprezentace šlape, což se logicky lidem líbí.O lize se to tvrdit nedá.