Fortuna liga

Pravděpodobná sestava na Ostravu

Po reprezentační pauze nás zítra čeká opět ligový zápas, tentokrát hostíme první tým Gambrinus ligy Baník Ostrava. Zápas to bude nelehký. Každého slávistu asi zajímá, v jaké sestavě nastoupíme, zvláš? po odchodu Skácela. Pokusím se o subjektivní zvolení sestavy.

Jelikož jsem bohužel neměl dostatek času se dostavit na předzápasový trénink, kde bych pravděpodobně zjistil sestavu na jistotu, budu si muset poradit z poznatků, které jsem načerpal během reprezentační pauzy. Jsem si jist téměř všemi posty, jen v útoku netuším. Začnu ale od začátku. Brankář: V posledních kolech dostal příležitost mladík Matúš Kozáčik a vedl si velmi dobře, nedostal totiž gól, jak proti Jablonci, Vigu či Spartě. Předvedl se výtečnými zákroky, proto je jisté, že dostane i nyní šanci. Radek černý si bude muset posedět na lavičce a počkat si na chyby svého konkurenta. Obrana: Na pravé straně si zahraje opět Lukáš Došek, zde by ještě mohl hrát Radek Bejbl či Martin Müller, ale u něho ani nevím, zda už může nastoupit. A Radek nastoupí na jiném postu. Do středu obrany si stoupne jistota Adam Petrouš a nejspíš Radek Bejbl, který zde v posledních zápasech hrál, zvláš? když Patrik Gedeon je stále mimo hru a Milan Zachariáš nastupuje na jeho postu. Levá strana je dosti nejistá, ale kvůli různým zdravotním problémům zde bude hrát Tomáš Hrdlička. Je zde ještě možnost Radka Bejbla či Martina Müllera, ale první bude hrát uprostřed a druhý nenastoupí. Záloha: Na pravou stranu nastoupí jistota Karel Piták, uprostřed bude hrát ryšavý záložník Richard Dostálek a defenzivního záložníka si opět zahraje Milan Zachariáš, kde se zde jeví velmi spolehlivě. A kdo nastoupí na levé straně místo Rudolfa Skácela? Dá se očekávat, že to bude Martin Lukeš, který je již zdravotně fit. Na tomto postu již odehrál zápas, takže to je odzkoušené. Útok: V současné době má předplacené místo kapitán Pavel Kuka. Ale kdo bude hrát s ním? V posledních zápasech dostával šanci Tomáš Došek, Pavel Fořt byl zraněný a Adauto nebyl ve formě. A zde ten druhý vedle Kuky nastoupí podle aktuální formy, ale myslím, že opět dostane šanci Tomáš Došek. Předpokládaná sestava: Kozáčik – L.Došek, Petrouš, Bejbl, Hrdlička – Piták, Dostálek, Zachariáš, Lukeš – Kuka, T.Došek Jestli jsem se do sestavy strefil, to se dozvíme až zítra. Utkání hrané od 16:40 před obrazovkami televize Prima bude velmi dramatické a určitě se nebude opakovat jarní excelentní představení našeho týmu, kdy jsme Baník rozdrtili 7:0. Jelikož se hraje v pondělí, tak se bohužel dá očekávat, že nepřijde mnoho lidí, což je škoda, vždy? hrajeme proti prvnímu týmu!

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pravděpodobná sestava na Ostravu

    (host)     před 21 lety 15.09.2003 08:39 |  
    0 0

    Myslím, že není problém, že se hraje v pondělí, ale to že se hraje už od 16:40. Kdyby se hrálo třeba od 18:30, tak myslím, že by přišlo lidí mnohem víc.

  2. Re: Pravděpodobná sestava na Ostravu

    slaviaman     před 21 lety 15.09.2003 09:00 |  
    0 0

    Kéž by ta sestava byla vítězná! A T. Došek už konečně dal gól. Druhý dá Kuka. Kdyby se pak našel ještě někdo třetí... Slavii zdar a vítězství

  3. Re: Pravděpodobná sestava na Ostravu

    (host)     před 21 lety 15.09.2003 11:46 |  
    0 0

    Tak s touto sestavou dostaneme tak akorat na prdel. Ale nic jineho si taky Slavia nezaslouzi.