Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

Slavia zničila v Edenu Šeriff Tiraspol šesti brankami, soupeř byl dokonce zralý na ještě větší příděl. Sešívaní takový výsledek po neúspěších v posledních týdnech opravdu potřebovali. Z důvodu absence Alanora hráče hodnotí quelhar.

Vyhrát v základní skupině evropských pohárů o šest branek je mimořádný úspěch, který se klubu povede třeba jen jednou za desetiletí. Z tohoto pohledu působí skoro až nepatřičně napsat, že Šeriff byl v defenzivě tak špatný, že si zasloužil prohrát ještě větším rozdílem. Slávisté měli parádní vstup do utkání, bylo jasně vidět, že chtějí hrát fotbal a velice brzy nalezli díry v obraně Tiraspolu. Ty byly až šokující na to, že Tiraspol hraje evropské poháry poměrně pravidelně a před rokem docela potrápil Plzeň v předkole Ligy mistrů. V Edenu však připomínal spíš Karlovy Vary, když ty dostaly v MOL Cupu desítku. Velkou část zápasu se sešívaní fotbalem opravdu bavili a dělali radost fanouškům na tribunách, kteří také převedli výkon evropských parametrů, za který se jim dostalo ocenění od hostujícího trenéra.

Přesto si dovolím slávisty zkritizovat za pasáž mezi cca 15. minutou a třetí vstřelenou brankou. Slavia vedla 2:0 a soupeř se v obraně nijak nezlepšil, naprosto nezachytával náběhy ofenzivních hráčů Slavie, především Schranze, občas Chytila nebo Wallema. Na úrovni posledních obránců Šeriffu byl téměř neustále někdo ze slávistů úplně volný, jenže hráči rozehrávající z obrany a ze zálohy v tomto úseku hry neměli touhu soupeři nadělit další branky, nehráli kolmo vpřed a místo toho si dali za cíl držet míč a nepustit k němu soupeře. Jsou zápasy, které takový přístup vyžadují, ale troufnu si tvrdit, že včera o takový zápas opravdu nešlo. Obecně mi je sympatičtější snaha nastřílet soupeři co nejvíce branek, než za dvoubrankového vedení hrát udržovací fotbal. Naštěstí se v poločasové přestávce nastavení hráčů změnilo, začali opět významněji hrozit směrem vpřed a přidali další tři branky. Za stavu 6:0 v poslední čtvrthodině opět polevili, to už jim ale ani já vyčítat nebudu.

Doufejme, že tento výsledek slávisty povzbudí a vrátí jim sebevědomí i pro ligové zápasy, ve kterých nebudou mít zdaleka tolik prostoru ve vápně. Když jsou červenobílí v psychické pohodě, dokážou v poli skvěle kombinovat a vytvořit si šance, jen je potřeba tuto pohodu ukazovat i za nerozhodného stavu.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Aleš Mandous - 6 - Brankář Slavie neměl mnoho situací k řešení, ve druhé půli si poradil nadvakrát se složitou situací po chybičce Ogbua. Rozehrával velmi dobře.

Lukáš Masopust - 7 - Výborný výkon Masopusta, který si připsal asistenci u druhé branky. Zároveň však právě on byl jedním z hlavních "viníků" toho, že Slavia za stavu 2:0 nedržela nohu na plynu, ale jela zápasem jen na volnoběh.

Igoh Ogbu - 8 - Druhý zápas v základní skupině Evropské ligy, druhá vstřelená branka. Směrem vzad měl jedno zaváhání ve druhé půli za rozhodnutého stavu, jinak si vedl velmi dobře.

Tomáš Holeš - 8 - Také Holeš má ze zápasu asistenci, konkrétně u šesté branky. Oproti Masopustovi jsem u něj neviděl tolik promarněných příležitostí na kolmé přihrávky volným spoluhráčům, proto hodnotím o stupeň výše.

David Douděra - 7 - Upřímně řečeno, v první půli se mi líbil ze slávistů nejméně. Očividně měl za úkol dávat velký pozor na levé křídlo Tiraspolu, jenže při jeho opatrném bránění opakovaně vůbec nevnímal ofsajd lajnu Slavie a jednou z toho byla velká šance soupeře. Douděra byl na straně hřiště snad pět metrů za Ogbuem, Masopustem i Holešem, za které si lehce naběhl útočník soupeře a přebíral přihrávku v situaci, která by nebýt chyby Douděry byla dvoumetrovým ofsajdem. V druhém poločase si dojem významně zlepšil, zapsal asistenci na čtvrtou branku a sám vstřelil branku pátou. Pořád je to pro mě ale jen horší sedmička.

Oscar Dorley - 7 - Nebyl vlastně u žádné branky, ale v poli pracoval dobře, chodil do soubojů s urostlejšími soupeři a měl podíl na tom, že Slavia hru kontrolovala. Také on mohl v první půli hru zrychlovat, ale nečinil tak.

Christos Zafeiris - 7 - Podruhé v sezóně se brankově prosadil díky teči soupeře. Konečně se zase dostával do vápna soupeře, kde je nebezpečný a kam se po hříchu v ligových zápasech podíval jen velmi sporadicky. Jeho slalom v první půli byl fascinující, bohužel k ničemu nevedl. Gólová střela letěla mimo bránu, proto byla branka klasifikována jako vlastní.

Andres Dumitrescu - 8 - Velmi příjemné překvapení. Pro obranu Tiraspolu byl velmi nebezpečný, prsty měl v prvním i třetím gólu. Schytal několik ošklivých faulů, zejména v druhém poločase.

Conrad Wallem - 9 - Branku nevstřelil, ale pro mě je spolu s Chytilem mužem zápasu. Velmi aktivní, pohyblivý, táhl akce směrem vpřed. Asistoval u první branky Chytila, před druhou brankou byl faulován, zapojil se do kombinace u třetí branky. Kéž by takové výkony dokázal opakovat, v lize se mu zatím podobný výkon nepodařil.

Ivan Schranz - 7 - V první půli měl vyloženě smůlu, že jeho příkladné náběhy spoluhráči ignorovali a míče mu do prostorů za obranu prostě nedávali. Pracoval ale velmi dobře a odměnou mu byl čtvrtý gól zápasu, který mu připravili Douděra s Chytilem.

Mojmír Chytil - 9 - Dvě branky vstřelené, velký podíl na čtvrté brance a de facto asistence u branky páté. Chytil byl tak produktivní, jak zápas vyžadoval, soupeř mu toho dovolil opravdu mnoho. Od maximálního hodnocení jej dělí snad jen chybějící třetí gól, zbytečný pád v šanci hned v první minutě zápasu a občasné výpadky během první půle, kdy mohl předvést aktivnější pohyb.

Michal Tomič - 6 - Rozhodně chtěl hrát a ukázat se, za to jej chválím. V některých situacích ale mohl přece jen přihrávat místo střelby.

Lukáš Provod - 6 - Provod zapadl do středu zálohy, jako by to byl jeho stabilní post :o) Byl hodně vidět, ovšem po šesté vstřelené brance už hrál víc na krásu než že by měl snahu přidat další branky.

Boluwatife Ogungbayi - 7 - Ze střídajících hráčů se mi líbil asi nejvíce. Skvěle poslal míč do brejku van Burenovi, přitom to nebyla úplně jednoduchá situace. Mohl přidat sedmý gól, ale nezamířil dostatečně k tyči a obránce míč srazil na roh.

Mick van Buren - 6 - Klasický Mick. Dostane míč za obranu, předvede výborný první dotyk, načež při snaze o lob míč štrejchne brankáře a skončí metr vedle tyče. Následně ale po rohu předvedl bojovnost a z jeho souboje s obranou se míč vykulil pro Holeše a padla šestá branka.

Jan Bořil není hodnocen, protože hrál příliš krátce. Měl ale velkou chuť vstřelit branku a dostal se do výborné pozice ve vápně, ve které ale netrefil míč.

2. - Čtvrtek 05. 10. 2023 21:00

Evropská liga, 2023/2024
6 - 0
3 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

4. Mojmír Chytil
7. Igoh Ogbu
39. vlastní branka
47. Ivan Schranz
58. David Douděra
71. Mojmír Chytil

FC Šeriff Tiraspol
FC Šeriff Tiraspol

Komentáře (53)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Hepi     před 8 měsíci 06.10.2023 12:56 |  
    5 0

    Skoda, že nedal Mojmír hattrick - to by musela být betonová desítka. Naprosto prokázal, jak je platný pro tým nejen střílením branek. Jinak všem díky a zasloužený klobouček.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        Hepi     před 8 měsíci 06.10.2023 13:17 |  
        2 0

        Njn, věk nezastavíš... Tak to je jasný, ke konci to už nemohl tolik udýchat a hatrick mu sklouznul po čupřině...

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      Flame     před 8 měsíci 06.10.2023 14:53 |  
      3 0

      Zdravím všechny, dovolím si napsat dvě věci,

      Tiraspol přijel hrát fotbal a ne autobus ve vápně jako naše ligová mužstva(kromě Slovácka, které to většinou odnese podobně). A najednou vidíme, že máme skvělé mužstvo, které dovede přehrát stálého účastníka evropských pohárů rozdílem třídy.

      Chytil si hlasitě řekl o místo v základní sestavě a měl by ho dostat. Nevím s kým jsme v lize hráli, ale dvojka Chytil a Tijani se dobře doplňovala a efektivně spolupracovala. Na otázku co s Jurečkou se mi jeví jeho nasazení do zápasu B- týmu. Vyřešilo by to jeho herní vytížení a získání ztracené jistoty a sebevědomí střelce.

  2. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    koudys2 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 13:30 |  
    7 3

    7 pro Masopusta mi přijde jako totální úlet. Ale asi sektor 117 zkresluje:)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      Slávista 51     před 8 měsíci 06.10.2023 13:40 |  
      1 0

      Moc nebo málo, co ?

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      ervin     před 8 měsíci 06.10.2023 15:03 |  
      2 0

      Byl jsem na 115 a dal jsem taky 7, mě se zdál horší Doudera. Každý sektor zkresluje jinak. Mám hodnocení skoro stejné .

  3. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Slávista 51     před 8 měsíci 06.10.2023 13:39 |  
    7 2

    AUTOR JE SKRBÍK !

  4. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Kikoriki     před 8 měsíci 06.10.2023 13:40 |  
    12 0

    Velmi to potěšilo mojí dušičku. Nelze to ale přeceňovat, ale vzít to skromně a pokorně. Alespoň je vidět co dělá psychika, když dáš první gól brzy, když nejseš svázanej, že musíš získat titul, když hraješ doma. Oni ti kluci ten fotbal hrát umějí a trenéři té trenéřině taky rozumí. Jen je potřeba, aby to do sebe zapadlo.
    Byla to zase čirá radost z fotbalu, se Slávie. díky za to.

  5. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    vlk30 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 14:00 |  
    14 0

    Hodnocení mám od 7 do 9,jinak to byl zápas a atmosféra kvůli čemu vlastně člověk ten fotbal miluje či jak to říct. Jo a Zafeiris za 7 tady se někdo zbláznil :-)))))))


    Komentář byl uživatelem upraven (06.10.2023 14:02) . Zobrazit původní komentář

  6. Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol

    Myšák     před 8 měsíci 06.10.2023 15:17 |  
    9 0

    Takže šerifům spadly kolty do kalhot! Já je za nazdárky ale vůbec nepovžuji, my jsme je totiž překvapili naším bleskovým nástupem.
    První fotbal po dlouhé době, kdy jsem byl stoprocentně klidný, chlapci děkujeme!!!

  7. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    SirCohen     před 8 měsíci 06.10.2023 15:20 |  
    2 4

    všichni za 10, kromě Douděry, ten mě iritoval, tak jen za 9 :-D

    Jinak krásný příklad toho, jaký je rozdíl, když nastoupíme proti fotbalistům (i když ve slabé formě/kvalitě) a ne proti řezníkům a kopáčům. Hra byla plynulá a dostávali jsme se krásně do šancí. No a teď pojedeme do Liberce a bude to zas nebe a dudy.

  8. ...

    Steevee     před 8 měsíci 06.10.2023 16:06 |  
    2 2

    Jako že Zafeiris odehrál stejný zápas jako Masopust? No dobrá tedy:-)

    • Re: ...

      Myšák     před 8 měsíci 06.10.2023 16:12 |  
      1 0

      Na hodnocení se nikdy neshodnete, kolik lidí, tolik názorů.

  9. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Merlinus (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 16:20 |  
    20 1

    Trochu mě překvapuje, jak se tady divíme, proč s námi týmy v české lize nechtějí hrát otevřenou partii a místo toho parkují autobus. Jasně, z pohledu fanouška Slavie a dobrého fotbalu, by bylo lepší hrát otevřený fotbal. Ale podívejte se na to pohledem těch soupeřů. Když vím, že na férovku nemám a dostal bych "šestku", tak logicky zaparkuji autobus a zkusím to uhaluzit na nějakou plichtu. Fotbal se pořád hraje na body. Těžko se jim můžeme divit . Pro náš hezký pocit to dělat nebudou, aby riskovali debakl. Musíme se s tím naučit žít a najít na to recept, místo stěžování a brekotu. Oni nic jiného hrát nebudou.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      honza1947     před 8 měsíci 06.10.2023 20:10 |  
      11 0

      Bohužel to je důsledek naší nevyrovnané ligy. Vždyť i ta Sparta se bála s námi hrát rovinu aby zase nedostala naloženo a proto od samého počátku provokovali válku. Naši tu válku bohužel akceptovali a fotbal se nehrál. A s tím autobusem před brankou je to podobné. Nalézt na to recept to je opravdu velmi těžký úkol.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        PetCC     před 7 měsíci 08.10.2023 11:04 |  
        0 0

        Naše liga je velice vyrovnaná, v porovnáním s ostatními v Evropě.

  10. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Radek097 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 16:22 |  
    11 5

    Tak jsem se dočkal ofenzivního tria Wallem - Schranz, Chytil, která má dle mého aktuálně největší potenciál. Snad se zase nevrátíme k Jurečkovi s Tijanim. Po delší době jsem měl z hráčů dojem, že je fotbal baví.
    Líto mi často bylo Zafeirise, neustále se nabízí, ale radši volíme jistější přihrávky do strany. Občas i samotný Zafeiris byl z rozhodnutí spoluhráčů trošku kyselý.
    Když už tedy nedostal prostor Vlček či Tomič od začátku. Doufal jsem, že dostanou prostor aspoň na celý druhý poločas. Proč za rozhodnutého stavu čekáme na 66. minutu, to nepochopím. Ideální zápas na rozdělení zátěže mezi co nejvíc hráčů. Paradoxně ze 4 nejvíce vytěžovaných hráčů (Holeš, Zafeiris, Oscar, Ogbu) šel dolů jen Zafeiris, který byl nahrazen 5. nejvytěžovanějším hráčem - Provodem.
    Protože už s ohledem na los máme do přespříští repre pauzy nabitý los. Snad se nám to nevymstí.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      mig52     před 8 měsíci 06.10.2023 18:05 |  
      6 12

      Bóřu mám rád, ale jeho nasazení nechápu s tím, že si uvědomuji, že on se na hřiště neposlal. Je to ostřílený zkušený hráč, který to dohrál dobře, probúh, ale proč nedat v takovém zápase šanci Vlčkovi! Jasně, mládí není zásluha, ale nemohu se zbavit dojmu, že JiT poslal na hřiště Bořila z téhož důvodu. Jen aby nenastala situace, že trenér bude na jaře Vlčka nečekaně potřebovat a takové zkušenosti by mu mohly chybět.


      Komentář byl uživatelem upraven (06.10.2023 18:07) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        pehacko     před 8 měsíci 06.10.2023 18:30 |  
        12 4

        Bera dostal krasne ovace. Odmenu za prasarnu z derby, kdy si na nem bolsevicka luza nahonila sve male pindiky. Byl to darek jak pro nej, tak pro nas. A zkusenosti za tech par minut by mlady Vlcek zas tak velike nezískal. To by musel hrat od zacatku misto Masa.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

          mig52     před 8 měsíci 06.10.2023 18:56 |  
          3 7

          Dyť jsem napsal, že to Bóřa dostal za zásluhy....

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

            pehacko     před 8 měsíci 06.10.2023 19:32 |  
            8 4

            Jenze to tve “zásluhy” zni dost jako urazka a to me “zásluhy” ma v sobe lasku a pochopení a vděk!

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

              mig52     před 8 měsíci 07.10.2023 01:54 |  
              3 3

              Zásluha je jen jedna snad, prostě zásluha. Mezi řádky jsi četl tentokrát špatně, kámo, žádná urážka, asi jsi přeskočil mojí první větu, kde jednoznačně píšu, že Bóřu mám rád!!!! To je ten, kterého ty pojmenovávás Béřou, ...:)))), bez jakékoliv ironie. To bych si k takovému borci ani k tobě nedovolil. Tož tak.

              • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

                pehacko     před 8 měsíci 07.10.2023 08:13 |  
                2 1

                Bera si tak rika on sam, nebo Berik a pevne verim, ze jeho by to rozhodne neurazilo a naopak moc potesilo!

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

          bongor     před 8 měsíci 06.10.2023 22:18 |  
          5 1

          Sešívaní navíc dlouhodobě patří v lize k nejvíce faulujícím mužstvům soutěže a na důrazné hře, ostrých zákrocích a dohrávání soubojů vždy stavěla svou hru.
          To je perla z pera soudruha Bardouzla a jeho článku Sešívaná ostuda,co vypotil po našem 6-0 proti Tiraspolu .
          Douděra si totiž dovolil kritizovat naši jakoligu a porovnal ji s Evropskými poháry.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        Radek097 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 18:45 |  
        4 0

        Souhlasím. To byl zápas pro něj. Bořilovi takový zápas nic nedá, nijak ho to neposune. Místo toho tu máme nadějného, ač 22letého, hráče, který už víc jak měsíc sedí.
        Přitom Vlček by nám ve výstavbě hry mohl pomoct, což by značně ulehčilo práci středu zálohy.

  11. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Radovan62 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 17:00 |  
    1 0

    Jak to je ze skupiny,1 postup,2 kvalifikace a když prohraje končí nebo jde do KL,3 KL,děkuji

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      Radek097 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 17:11 |  
      7 0

      1. jde do osmifinále EL- je nasazený a utká se s nenasazeným týmem, což je tým, který vyhraje 1/16-finále.
      2. jde do 1/16-finále EL - kde se utká s jedním z týmů, který skončil v LM na třetím místě.
      3. jde do 1/16-finále EKL - kde se utká s jedním z týmů, který skončil v EKL na druhém místě.
      Když tým v jakékoliv fázi play-off vypadne, tak končí.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        Radovan62 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 17:15 |  
        1 0

        Ale to vše se bude hrát na jaře

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

          Radek097 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 17:24 |  
          2 0

          Jasně. Zatím máme starý formát. Play off bude na jaře.
          Inovace s evropskými poháry bude až od příští sezóny, kdy se ve skupinové části bude hrát osm zápasů a hrát se budou až do konce ledna.

          • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

            Radovan62 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 17:56 |  
            1 2

            A proč je tedy lepší skončit druhý než třetí,oba hrajou kvalifikaci

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

              Radek097 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 18:18 |  
              4 0

              Lepší peníze, zhruba dvojnásobek je v EL na úkor EKL. Co se týče koeficientu, tak ten se v EKL boduje až do semifinále (1) a pak mají 1 za finále, ale když skončíš v EL druhý, tak dostaneš automaticky bod a pak za každou účast do osmifinále máš po bodu. Takže když z druhého místa EL postoupíš do osmifinále, tak máš už stejně bodů do koeficientu jako bys došel do finále EKL.
              Krom toho samozřejmě prestiž (kvalitnější soutěž). Těžší soupeři = kvalitnější prověrky pro hráče, kteří by tak měli i rychleji růst, což povede i ke zhodnocení hráčů.

              • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

                Radovan62 (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 21:12 |  
                2 0

                Ok,to je logické,diky za vyčerpávající odpověď

            • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

              cunak     před 8 měsíci 06.10.2023 19:34 |  
              4 4

              Proboha, v jakemkoli sportu a v jakékoli soutěži je prostě lepší být druhý než třetí. O tom je přeci sport. Ne kvůli penězům, koeficientum, to jsou podruzne a pomocné věci.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        Merlinus (přítel SN)     před 8 měsíci 06.10.2023 17:16 |  
        4 0

        Ty jo, super, díky, To jsem nevěděl. Takže to první a druhé místo ve skupině je docela velký rozdíl. Tak to je ještě větší výzva se vytáhnout i proti AS Řím. :-)

  12. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    dm52     před 8 měsíci 06.10.2023 19:20 |  
    6 0

    Ještě bych chtěl zmínit, že žádný náš hráč nedostal žlutou, což je po mači v Ženevě dobře. Tam kluci dostali 4 žlutý a hrozilo by nebezpečí, ze by se někdo mohl na Řím vykartovat. Jestli teda platí stopka za 2 žlutý.

  13. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Hofo78     před 8 měsíci 06.10.2023 21:12 |  
    1 1

    Všiml si také někdo,že Dumitrescu hrál většinu druhé půle se zastrčeným dresem? První půli jsem si toho nevšiml...hral u tribuny vychod

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      mig52     před 8 měsíci 07.10.2023 07:47 |  
      4 4

      A z toho jsi vyvodil co? Nebo to uvádíš jako raritu?

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

        Hofo78     před 7 měsíci 08.10.2023 11:55 |  
        0 0

        Jako raritu...to se už skoro nikde nevidí

  14. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    IJS     před 8 měsíci 06.10.2023 22:35 |  
    3 4

    Zdravím, jsem rád za konečně zasloužené vysoké hodnocení, ale jsem to viděl trochu jinak. Z mého pohledu byl nejlepší hráč na hřišti Tomáš Holeš. Je to možná divné, že při vysoké výhře, hodnotím vysoko obránce, ale jeho výkon do defenzivy byl brilantní. Přeskakoval hráče, předvídal přihrávky, obíral soupeře o míč s takovou lehkosti, že s na něho nikdo "nekop". A vše čistě a bez faulu. Chytil a Wallem byli dobří ale max. na 8. Zafi sice hrál dobře, media ho chválí, ale na mně je to stále málo, Já od něho čekám něco jiného, než vyšívání kliček ve vápně! Já očekávám průnikové přihrávky do náběhu a střelbu z okolí vápna. To je to, co budeme v lize sakra potřebovat. Ubral bych Oscarovi na 6. Měl příliš lehkovážných ztrát v závěru utkání.
    Fakt mě překvapilo, že do zápasu vůbec nezasáhl Matěj Jurásek. Stále se píše jaký poklad v něm Slavia má, ale kdy ho chce nasadit a zpeněžit, když ne v takovémto zápase?? Tady nemohl nic pokazit, jen se naopak předvést, ale na plac jde Bolu z Béčka... Taky talent, ale k Matějovi to bylo necitlivé!

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      cunak     před 8 měsíci 07.10.2023 06:17 |  
      5 4

      Vyhráli jsme mimo jiné i proto, že hráli ti, kdo hrají nejlépe, a ne ti, které potřebujeme prodat.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      mig52     před 8 měsíci 07.10.2023 07:45 |  
      7 2

      Jsi přesvědčený, že při vší úctě je Jurásek lepší fotbalista než Bolu? Jasně, měl mnohem víc možností se doposud ukázat, ale za mne je Bolu fotbalově na tom minimálně jako Matěj. Teď bude záležet, jak s ním budeme pracovat a kolik dalších příležitostí dostane, ale potenciál má ohromný.


      Komentář byl uživatelem upraven (07.10.2023 07:46) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      Harvey     před 8 měsíci 07.10.2023 11:05 |  
      4 1

      Já nechápu, kde se berou ty očekávání od Zafeirise, že bude dávat přihrávky jako Stanciu. Já u něj vidím největší sílu právě v té kličce, kdy se dokáže zbavit jednoho i dvou obránců a vytvoří si tak prostor se kterým soupeř nepočítá, pomůže přečíslit soupeře atd. Nikoliv, že bude dávat složité milimetrové přihrávky, jako to uměl Stanciu. Na to imho nemá ani kopací techniku ani dost dobré vidění hřiště. Nebo možná to má, ale já to zatím neviděl v žádném zápase. Zafeiris už je výborná osmička. Nebál bych se k němu a Oscarovi hledat právě tu desítku než na sílu předělávat Christose. A tou desítkou nemusí být hráč typu Stancia, klidně to může být Wallem nebo Juras, prostě hráč, který bude trhat obrany svou technikou a přímočarostí s vědomím, že ho jistí dva výborní záložníci Oscar a Zafeiris.

  15. TAK HLASUJÍCÍ PŘECE JENOM

    Slávista 51     před 8 měsíci 07.10.2023 04:32 |  
    2 0

    byli štědřejší při hlasování, jak jsem doufal.
    Hráči si to zasloužili !

  16. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    lantsmit     před 8 měsíci 07.10.2023 07:43 |  
    1 2

    Skvělé hodnocení, ke kterému jen doplňuju, že už i v lize Wallem předvedl podobně dominantní výkon, doma proti Karviný

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      Slávista 51     před 8 měsíci 07.10.2023 08:10 |  
      1 1

      Skvělé by bylo, kdyby bylo jednou za 10, párkrát za 9 a zbytek za 8. že.

  17. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Lunaris     před 8 měsíci 07.10.2023 11:24 |  
    5 14

    Strašně slaboučký soupeř. Takhle průchodné hřiště proti nám nikdo letos zatím neukázal. Možná ta Zorya, ale ta měla lepšího brankáře. Tohle byli hrozní nazdárci, nicméně naše je třeba pochválit za soustředěný nástup a rychlé dva góly, po nichž to soupeř úplně odevzdal.

  18. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

    Akuls     před 8 měsíci 07.10.2023 23:45 |  
    3 1

    После поражения во втором туре группового этапа Лиги Европы против СК «Славия» Прага главный тренер ФК «Шериф» Роберто Бордин,уволен со свoего поста.
    Коллектив ФК «Шериф» желает Роберто Бордину успехов в дальнейшей карьере.
    Исполняющим обязанности Главного тренера будет Виктор Михайлов.
    Пресс-служба ФК «Шериф»

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Tiraspol 6:0

      Wulfstan (přítel SN)     před 7 měsíci 08.10.2023 14:44 |  
      1 0

      Uf, dalo mi to dost zabrat, ale porozuměl jsem tomu. Přece jen je to už dost dávno, co jsem se učil ruštinu. :-) Ale jsou to blbci, po jednom debaklu od strašně silného klubu vyhazovat trenéra...

  19. ...

    PetCC     před 7 měsíci 08.10.2023 11:12 |  
    2 1

    Ono to celkově nedochází, ale vemte si, že my taky naprosto změnili hráče.
    Do tohohle zápasu naskočilo 7 hráčů, kteří k nám přišli letos!
    A ještě k tomu všichni s perspektivou:
    Dumitrescu 22
    Ogbu 23
    Wallem 23
    Zafeiris 20
    Chytil 24
    střídali
    Tomič 24
    Ogungbay 19

    K tomu máme
    Vlček 22
    Jurásek 20
    Tijani 23

    A vyse divíte, že nedokážeme vyhrát každej zápas venku?

    Tak obměněný a mladý tým a dokáže smést soupeře v EL 6:0, to je podle mě krása!

    • Re: ...

      japoko     před 7 měsíci 08.10.2023 16:03 |  
      1 1

      Trochu to nesedí, venku hrajem prd už 3 sezonu!