O Slavii

Marco Tulio do Slavie nepřijde

Nepříjemnou zprávu nám Slavia nachystala na úvod zimní přípravy. Avizovaný příchod brazilského hráče Marca Tulia da Silvy se nakonec neuskuteční, jelikož se nedohodly kluby. Domovský klub Marca Tulia nakonec změnil podmínky a chtěl hráče prodat na přestup za velkou částku, to logicky naše vedení nemohlo akceptovat. Do přípravy se tedy nezapojila ani jedna posila.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

    mpik     před 20 lety 05.01.2004 11:19 |  
    0 0

    Tak nás vedení před koncem roku chlácholilo výstavbou stadionu a slibovaným posílením týmu. Jediná zmíněná posila nakonec však do Edenu nezamíří. Takže očekávám v zimní přestávce pouze přeřazení Švece do A týmu. Sparta v poklidu nakupuje (Rezek, následován Hole?ákem, Voříškem....) a Slavia nejspíš nedotáhne do konce ani přestup Václava Kolouška. Ostatně proč by do tak oslabeného týmu chodil. Na podzim jsme přišli o 3 hráče základní sestavy!!! Skácel, Dostálek a Petrouš. Smutně sleduji kam Slavia rok za rokem klesá. Pakliže je Tulio druhým Roberto Carlosem, je třeba investovat i nějakou částku a hráče přivést na přestup. Já žil v domění, že tento Brazilec již do Slavie přestoupil!!! Jedná se o další ostudu managementu, který vytrubuje do světa něco co nemá zajištěno platou smlouvou. A to hned zkraje Nového roku. Velká ostuda. A neštěstím je i společnost ENIC, která na Slavii šetří jak jen může. Prosím Tě Bože, dej aby byla Slavia na prodej a aby byla i co nejdříve prodána. Mé sešívané srdce hodně bolí. Jediným lékem je slávistický hokej, který stoupá vzhůru každým rokem. Hospodaření i vedení hokejového klubu jsou vzorným příkladem pro náš fotbal. Tfuj to jsem se zase po ránu naštval!

  2. Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

    (host)     před 20 lety 05.01.2004 14:47 |  
    0 0

    Tak to je opravdu parádní vystoupení do roku 2004! :(

    Jsem zvědavý co bude dál a zároveň je mi smutno. Vypadá to že jsme vzdali i boj o druhé místo v lize, tenhle rok o ligu mistrů ani bojovat chtít nebudeme, z poháru UEFA už jsme vypadli, vedeme to od desíti k pěti.

    A co bude dál? Jak dlouho z nás ještě bude vedení dělat blbce? :(

    KenX

    • Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

      (host)     před 20 lety 05.01.2004 17:28 |  
      0 0

      Lešku a Jinocha BY MěL NěKDO UŽ ODSTřELIT VŽDYT CO PROVDěJÍ NENÍ UŽ MOŽNÉ.

      • Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

        Troubi     před 20 lety 05.01.2004 19:33 |  
        0 0

        hovno, Jinoch je dobrej jak svine,potrebuje cas.z velky casti je titul liberce taky jeho zasluha.muze se prestupovat sotva pet dni a vy jste vsichni hrozne chytry.sezente 150mil. dejte je jinochovi a on slavii posili.kurva,uz me fakt serete,furt jenom pomluvy a kritiky. Taky nejsem spokojenej,ale uz nechte tech trapnejch sloganu "leska ven, ENIC ven atd blablabla".

        • Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

          (host)     před 20 lety 06.01.2004 08:55 |  
          0 0

          Hele, odpovídaš v threadu mého příspěvku tak to beru osobně :) Vůbec nechci aby Slávie utratila za posily 150 milionů, naopak chci abysme pečlivě budovali zázemí pro mladé hráče, navazovali styky s dalšími kluby v čR které mladé hráče též vychovávají, abysme měli schopné manažery a právníky kteří zajistí aby mladí hráči rádi chtěli hrát za Slávii a neutíkali nám do jiných klubů. Chci čisté a transparentní hospodaření kde je jasně vidět kolik peněz kam šlo a to hlavně mezi ENICem a Slávií. Chci aby se část peněz dávala zvláš? na potřeby nového stadionu. Chci aby pan Leška potvrdil svá dřívější slova že u stadionu byl pouze problém s pozemky a stavebním povolením, nikoliv se zajištěním financí na výstavbu. Chci aby Slávie dala stavební firmě velkou část peněz před zahájením hlavní stavby aby bylo jasné že si z nás opět jen někdo nedělá srandu a nesnaží se nám zavřít ústa. Prostě mám zatím pocit že ENIC a Leška jsou problém a proto rád křičím to co říkáš, "Leška ven, ENIC ven". Měl jsem rád trenéra Beránka, myslím že toho ve Slávii hodně dokázal a to co se mu vytýká nebyla jeho chyba, ale chyba vedení že na jednu stranu fanouškům namluvili jak budou usilovat o Ligu mistrů a na druhou stranu prodali Vachouška a pak i Skácela což byl konec naší konstruktivní hry a víme jak to na podzim se hrou Slávie dopadlo. Nový trenér bude třeba taky fajn, uvidíme.

          KenX

          • Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

            (host)     před 20 lety 07.01.2004 13:01 |  
            0 0

            to si delas srandu? Kdybys ty stavel barak, tak budes taky platit predem??? Abys nahodou nedopadnul jako H-systém...

        • Re: Marco Tulio do Slavie nepřijde

          (host)     před 20 lety 06.01.2004 14:24 |  
          0 0

          Milý Troubi. Gratuluji Ti k Tvému komentáři. Je opravdu hoden Tvého jména, jak formou, tak obsahem. Přeji Ti, a? jseš s pány Leškou, Jinochem a s majitelem Slavie firmou ENIC tak spokojen i třeba ve druhé lize, kam už možná bohužel směřujeme. To víš, že nakonec pan Leška "zázračně" udrží Došky a jednu až 2 "posily" také přivede, takže letos ještě tak to 5 místo udržíme.
          Docela Ti doporučuji, abys někdy cestou na Strahov zamířil do nového spar?anského centra. Bylo vybudováno cca za 9 měsíců. A můžu Tě ujistit, že Spartu to zase tak moc nestálo. Z velké části získala dotace od státu, města a já nevím koho. Šlo to dokonce i bez teatrálního porážení stožáru, což je podle mého názoru to jediné, čeho se od pana Lešky a ENICu dočkáme. Proto se ochotně přidávám k tomu "tupému" Leška ven a ENIC ven a rovněž i já pevně věřím, že Slavia je jimi již natolik vytunelována, že už opravdu nemají co brát a moje milované mužstvo bude na prodej někomu, kdo opravdu bude stát o její úspěchy. Jsem pevně přesvědčen, že úspěchy Slávie nejsou cílem ani pana Lešky ani firmy ENIC.

  3. Ponaučení

    honzah (přítel SN)     před 20 lety 06.01.2004 19:25 |  
    0 0

    1. Lepší Chleboun v hrsti, než Tulio pod střechou!
    2. Prešov stornoval přestup ?estáka, Blšany přestup Drobného a Paulista hostování Tulia. Chovejme se stejně a stornujme přestupovou opci Lumíra Sedláčka v Groclinu Grodzisk!