O Slavii

Zimní příprava začala

Slavia dnes zahájila zimní přípravu a přichystala pro nás několik zajímavých zpráv, bohužel ne příliš optimistických. Pojďme si dnešní den shrnout. Též pro vás máme připravené odkazy z největších serverů.

Hned v úvodu dne se rychlostí světla rozšířila zpráva, že avizovaný brazilský hráč Marco Tulio da Silva do Slavie nepřijde. Podle vyjádření Josefa Jinocha domovský klub změnil dohodnuté podmínky a chtěl hráče prodat na přestup za částku přesahující údajně třicet miliónů korun. To logicky Slavia nemohla akceptovat, investovat takové peníze za současné ekonomické situaci by bylo bláznovství, zvláš? když hráč nebyl pořádně otestován v zápasech a není jisté, jak by se adaptoval.

Kvůli této zprávě Slavia neváhala a hned kontaktovala jiného brazilského hráče, též prý leváka. Kdyby se ho podařilo získat na hostování, byla by to alespoň slabá náplast, i když je bohužel nepříjemné, že není otestovaný, což je velké riziko.

Dále nám pan Jinoch oznámil, o které hráče v současné době usilujeme. Jedná se o Voříška, Koubského a dlouho avizovaného Kolouška. Abych řekl pravdu, připadá mi to moc velké sousto přivést všechny tyto hráče. Na českém trhu mají velkou cenu a není pravděpodobné, že kluby příliš sleví. Jediná možnost je částečná hráčská kompenzace, jak o tom uvažují v případě Kolouška. I proto tento příchod je nejpravděpodobnější. U ostatních dvou je to horší, nevím, koho bychom mohli nabídnout, aby cena klesla na únosnou míru. Zatím to tedy s příchody není moc optimistické a uvidíme, co přinesou následující dny a hlavně konec přestupního termínu.

Teď jistě už nemůžeme počítat s Patrikem Gedeonem, který nám na jaře nepomůže kvůli operaci. Pozitivní je, že na jeho místě se velmi dobře na podzim chytil Radek Bejbl. Jak už jsme na našem webu dávno avizovali, Pavel Kuka nadále zůstává. O osudu bratří Došků se nadále jedná.

Do Mariánských Lázní odcestovalo čtyřiadvacet hráčů, mezi nimi i někteří navrátilci z hostování. K áčku se též připojil novopečený talent mladšího dorostu Michal Švec.

Další zajímavosti si přečtěte na níže uvedených odkazech.
www.slavia.cz
Slavia zahájila zimní přípravu
Josef Jinoch: Společnou řeč jsme zatím nenašli, o posilách ale intenzivně jednáme
Kvalitně se připravit, přejí si slávisté

www.idnes.cz
Slavia je zatím bez Adauta i bez posil
Počasí slávistům zkomplikovalo život
Mé problémy ve Slavii jsou pryč, říká Kuka

www.sportovninoviny.cz
Slavia začala přípravu bez Brazilců
Slavia zatím nezískala ani jednu posilu

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)