O Slavii

Slavia má nového manažera pro komunikaci

Dnes oficiální web zveřejnil docela překvapivou informaci, novým manažerem pro vnější a vnitřní komunikaci se stává Alexandr Kliment, dosavadní redaktor webových stránek. Jiří Vrba nadále zůstává marketingovým ředitelem.

Je to možná trochu překvapivé, ale i logická. Poté, co Jiří Vrba začal zastávat funkci ředitele marketingu, mu již nescházelo tolik času i na tuto práci. A aby se vše mohlo dělat na sto procent, ponechal si pouze jedno místo. Naopak Saša Kliment je již ve Slavii zaběhnutý, komunikaci s fanoušky, přes web, už má zvládnutou, takže teď jen bude mít více možností, jak vše zlepšovat. Držme mu palce, a? jsou z této změny všichni spokojeni.

Tisková zpráva:
„Vážím si toho, že mě Slavia oslovila. Uvědomuji si, že komunikace s fanoušky i odbornou veřejností je velmi důležitá. Věřím, že se mi v této v této oblasti podaří uspět,“ prohlásil Kliment. „Minulý rok v létě jsem přebral po svém předchůdci Karlu Maříkovi úsek marketingu. Abych se této činnosti mohl věnovat plnohodnotně a přitom nezanedbával vztah Slavie s médii a veřejností, byl tento krok nezbytný. Se Sašou Klimentem jsem spolupracovali víc jak dva roky. Jsem si jistý, že budeme úzce spolupracovat i nadále,“ uvedl Vrba.

čtyřiadvacetiletý Alexandr Kliment do Slavie přišel na jaře 2001, kdy se ujal rodících se internetových stránek klubu. Podílel se i na současné inovované podobě webu. Na sklonku devadesátých let působil v pražské rozhlasové stanici Limonádový Joe. V půlce roku 2003 zakončil bakalářské studium na pražské Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia má nového manažera pro komunikaci

    gary     před 20 lety 15.01.2004 01:05 |  
    0 0

    Další dobrá zpráva. Jiří Vrba z čT prý nastupuje do Slávie.No bude to jistě jízda na tenkém ledě ,ale lepší mediální prezentaci potřebuje Slávie jako sůl.To jsem napsal dne 22.2.2002.
    Skoro po dvou letech byl pan Jiří Vrba nahrazen Sašou Klimentem .
    Tenkrát jsem byl plný optimismu a nesmírně se těšil na příchod pana Vrby do Slávii. V tom mne ještě více utvrdila scénka, kterou jsem zažil při protestech několika elementů proti panu Leškovi. Tenkrát v stál rohu pan Krucký a zoufal si, jakou že to udělal chybu ,že přivedl do Slávie pana Lešku. Vedle něho stál pan Vrba a souhlasně pokyvoval.
    Tato příhoda by mohla charakterizovat působení pana Vrby ve Slávii. V mediální politice Slávie došlo ke změnám tak nenápadným ,že očím normálních fanoušků zůstaly utajeny. Působení pana Vrby bylo stejně nudné jako sledování čT. Žádná kreativita, jen samé pokyvování a pořád dokola omílané (seriály)fráze, které se po čase stávají nudné. Přesto musím před panem Vrbou smeknout. Stejně jako Luboš Kozel poznal ,že nastal nevyšší čas k odchodu. Jeho přínos pro klub by byl na tomto postu nadále nulový.
    Dnes nastupuje do funkce manažera pro vnější a vnitřní komunikaci Saša Vondra. často jsem kritizoval jeho práci webmastera na ofiš stránkách. Až po čase jsem zjistil, že se nepouští do žádných spekulací a věnuje se převážně informacím , které jsou pro každého správného fandu nejcennější.Krom dění v Amužstvu nás pravidelně informoval o dění v Bé týmu a mládežnických mužstvech. A to jsou témata ,které jsou na jiných stránkách naprosto opomíjená.
    Saša Vondra se rozjel k jízdě na tenkém ledě ,ale pokusit se vytvořit lepší image potřebuje Slávie jako sůl.Tento nenápadný mladík má šanci se stát nejzajímavějším přestupem zimy. Teď si jen musíme počkat, jak svojí šanci dokáže proměnit.
    PS: Ještě bych chtěl popřát Sašovi, aby jeho práci všichni nedestruovali jako panu Vrbovi a něco se v té Slávii hnulo kupředu