Fortuna liga

S Blšany na Primě

V jarní části Gambrinus ligy nastane několik změn v hracích časech, u Slavie však zůstane vše při starém. První zápas proti Blšanům budeme dohrávat v pondělí 16.2. od 16:40 na televizi Prima.

Ligové shromáždění se rozhodlo změnit termíny jednotlivých zápasů. Doposud se hrálo výhradně v sobotu, výjimku měla pouze Viktoria Žižkov, která hrála v neděli. Od jara je vše jinak. Každý celek si mohl zvolit, jaký den bude chtít hrát. Slavia si zanechala sobotní podvečer od 17:00. Až bude tepleji, odehrajeme některé zápasy až od osmi. To by mělo být v půlce sezony. „Jde nám především o diváky. Utkání pod umělým osvětlením jsou určitě přitažlivější,“ prozradil pro oficiální web tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Jestli je to dobře či ne, to je spekulativní. Je to jedno velké proti, plno lidí odjíždí na chalupy, proto nemohou přijet. Na druhou stranu v neděli se zase hraje hokej, který přeci jen táhne více, takže by to byla konkurence. Na druhou stranu otázka Strahova je tak zapeklitá, že i kdyby se hrálo v ten nejlepší čas, lidi by stejně nepřišli. Proto je jedno, zda hrajeme v sobotu či v neděli. Mě osobně tento termín vyhovuje. Navíc hrát pod umělým osvětlením je opravdu atraktivnější, i mě se to více líbí. A jelikož v neděli od osmi bychom nemohli hrát, sobota je ideální.

Celkem pět celků zůstalo u soboty a ti budou mít na výběr dva úřední výkopy, v 17:00 a 20:00. Ostatní celky budou hrát v neděli a to vždy od 17:00, výjimku tvoří Žižkov a Blšany (až budou hrát ve svém stánku), kteří kvůli absenci osvětlení budou hrát podle úředního času, který je závislý na ročním odbobí.

Na hlavní stránce máte možnost v pravém bloku si prohlédnout rozpis zápasů Slavie v Gambrinus lize.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)