O Slavii

Koloušek podepsal

Ještě chvíli předtím, než odcestovali hráči Slavie do Turecka, podepsal Václav Koloušek na letišti smlouvu.

Včera jsem sice úvaděl, že ji již podepsal na tiskové konferenci, ale nestalo se tak. Já se domníval, že tak bylo učiněno. Nakonec se to posunulo na čtvrteční ráno. „K podpisu došlo po vyřízení všech formalit. Tak jak jsme avizovali,“ řekl tiskový mluvčí klubu Alexandr Kliment.

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Koloušek podepsal

    (host)     před 20 lety 29.01.2004 12:30 |  
    0 0

    Prý to s tm podpisem nebylo až tak v pohodě. No nevyjít to, asi by už došlo na Strahově k defenestraci....

  2. Re: Koloušek podepsal

    (host)     před 20 lety 29.01.2004 12:30 |  
    0 0

    Přečetl jsem si dnešní dva články na iDnes: "Zamotaný přestup Kolouška se vyřešil" a "Hazard jménem Slavia" a jsem z toho dost otrávený. Myslím, že by se Slavia měla proti těmto štvavým článkům veřejně ohradit. To, že se ještě dodělávaly nějaké formální detaily smlouvy, přeci neznamená, že by snad Koloušek váhal nad jejím podpisem. To, že Karl se ještě po dohodě se Slavií snažil Kolouška přemluvit, svědčí cosi o Karlovi a ne o Slavii a Kolouškovi. Myslím, že i Koloušek by se k téhle věci po návratu z Turecka měl jasně a jednoznačně vyjádřit, aby se zabránilo všelijakým dohadům.

    • Re: Koloušek podepsal

      Richi (admin)     před 20 lety 29.01.2004 12:44 |  
      0 0

      Jo, taky jsem ty clanky cetl a pobourilo me to. Je to uz fakt hrozny, co dokazou vyprodukovat. Shodou okolnosti to napsal opet Filip Seiler, ktery uz napsal nekolik proti slavistickych clanku a vetsinou to jsou jen pomluvy a zesmesnovani a ponizovani skutecnych veci. Je mi z toho hnusne, co ti novinari pisou. Ubohost.

      • Re: Koloušek podepsal

        (host)     před 20 lety 29.01.2004 13:30 |  
        0 0

        A co Vás rozčiluje tak na jeho článcích? Že někdo napíše pravdu, že naše vedení pracuje víc než nestandardně? Copak je naše přestupová politika normální? Copak už jsme několikrát nepřišli o hotový přestup? (Šesták i Horváth) Proč nám přicházejí výrazné posily vždy až tehdy, když mužstvu teče do bot a ne dopředu, abychom něco dokázali. Je skvělé, že přichází Koloušek v době, kdy jsme bez zálohy a mužstvo hrálo příšerně. Ale proč nepřišel v roce 2000 (hostování ve Spartě) nebo v roce 2001 (přestup do Liberce), když nám také odcházeli nejlepší záložníci (Horváth, Ulich) a my pak výrazně oslabeni šli do bojů do Ligy Mistrů. Minimálně se Šach?orem Doněck by šance byla, mohli jsme konečně vydělat a mužstvo by se konečně přestalo plácat v nejistotě. V roce 2001 jsme šli do boje o Ligy Mistrů oslabeni o Ulicha, vlastně bez zálohy, a Vachoušek, Skácel atd. přišli také až na jaře, když už bylo všechno včetně ligy ztracené. A co stadion? Vám ty tahanice po dobu více než 10 let připadají normální? Opravdu je to všechno tak, jak nám tvrdí pan Leška a spol.? Nevím, ale moc nevěřím. V této zemi šly radnice dost často fotbalovým mužstvům na ruku. Případ tréninkového centra Sparty, které bylo vybudováno za necelý rok (bez teatrálního kácení stožáru osvětlení) a vlastně ho z velké části zaplatilo město, je klasickou ukázkou. Jen se to musí umět a chtít. Co kdybyste se pánové, jako novináři, spíš než opakování výroků páně Leškových ohledně problémů s výstavbou, pokusili také o trochu investigativní žurnalistiku? Což se podívat na věc z jiné strany? Ta jednání se táhnou už strašně dlouho. Na úřadě na Praze 10 přece musí být spoustu lidí, kteří by byli schopni poskytnout nějaké informace z druhé strany!!

        • Re: Koloušek podepsal

          (host)     před 20 lety 29.01.2004 14:24 |  
          0 0

          No ono v ty dobe nikdo poradne nevedel jak bude Kolousek hrat kdyz v ty Salernitane vetsinou sedel a navic si myslim ze by po Slavii chteli vic penez nez po Liberci! Ale souhlasim ze nase prestupova politika neni moc dobra vetsinou moc preplacime hrace ktery se pak nevyplatej viz treba Svancara! Me reknete za koho dala v posledni dobe Sparta vic jak 20mil rozhodne minkrat nez Slavia a na titul jim to stacilo aspon ze za toho Koubskyho nedali tech 24mega ten za to urcite nestoji!

        • Re: Koloušek podepsal

          EdCable     před 20 lety 30.01.2004 10:34 |  
          0 0

          Na jeho clancich me rozciluji jeho lzi a vymysly a kazdy, kdo ma vlastni hlavu to vidi. Nebo mu snad opravdu verite, ze se Slavia prodava uz pet let? Nebo to, ze mesic pred zahajenim bourani psal ,,zasvecene" zvasty o tom, ze Slavisticky stadion nikdy nebude stat a blabla? Neobhajuju vedeni, ale o tom tyhle reakce ani nebyly, ehm ze? Je hezke, ze se najdou lidi schopni zkroutit jakoukoliv informaci do jednoho tematu...

          • Re: Koloušek podepsal

            (host)     před 20 lety 30.01.2004 17:52 |  
            0 0

            No abych pravdu řekl, nevím, kdo podle Vás smíchal všechno dohromady. Jestli jsem to byl já v této reakci nebo pan Saiver ve svém článku.Podle mě článek vyzněl v tom duchu, že vedení Slavie pracuje amatérsky, protože má mizernou přestupovou politiku a s výstavbou stadionu, že také zrovna nevyniká. Já jsem se ve své reakci pokusil naznačit, že s oběma těmito tvrzeními souhlasím a na několika příkladech uvést, proč si to nadále myslím. A věřte mi, že si nadále myslím, že současný kádr Slávie, přes příchod Kolouška, je slabší než byl před rokem a teatrální svržení jednoho stožáru a zahájení demoličních prací mě tedy opravdu nepřesvědčují o tom, že stadion ve slíbené době bude.

            • Re: Koloušek podepsal

              EdCable     před 20 lety 31.01.2004 13:27 |  
              0 0

              Jednoduseji receno, pan Savier je LHAR! A to je odpoved na vasi otazku, co me na jeho clancich rozciluje! Lzi, vymysly a krivactvi. Nechci spekulovat jestli umyslne, za uplatu ci je jenom hloupy, ale ten clovek pise absolutne mimo fotbalovou realitu.

              • Re: Koloušek podepsal

                (host)     před 20 lety 02.02.2004 17:57 |  
                0 0

                No říct o někom, že je lhář, jenom proto, že se mi nelíbí to, co napsal, je silné kafe. Bohužel se nemohu zbavit dojmu, že problém je prostě v tom, že kromě některých lidí ze Slávistických novin už ostatní novináři přestali panu Leškovi žrát jeho mediální taktiku.

                • Re: Koloušek podepsal

                  EdCable     před 20 lety 03.02.2004 21:20 |  
                  0 0

                  Psal lzi, jestli si je vymyslel nebo ,,jenom" reprodukoval je mi jedno, ma si rozmyslet co pise do novin. Proto ho klidne nazvu lharem.

    • Re: Koloušek podepsal

      (host)     před 20 lety 29.01.2004 13:52 |  
      0 0

      Nemyslim ze je nezbytne reagovat, at uz ze strany Vaska nebo vedeni Slavie, na "skoroclanky" lovcu senzaci typu F. S. Ten nejenze neumi psat, ale ani uvadet veci do souvislosti. Proto bych z toho nedelal vedu, kazdy ctenar si udela obrazek sam. Martin P.