Archiv

Břevnov - Slavia B 1:0

Béčko po velmi špatném výkonu prohrálo brankou z poslední minuty proti Břevnovu 0:1.


Postavení soupeřů v tabulce dávalo třetí Slavii naději, že by se na hřišti předposledního Břevnova konečně mohla „chytnout“, jak herně, tak výsledkově. To však bylo jen toužebné přání. Sestava se od minulého utkání opět lišila, Chleboun se z útoku, kde dal dva góly, opět stáhnul do obrany, v útoku místo něj nastoupil otočka, v záloze hrál místo Krajčíka Stejskal. V bráně pak nastoupil místo Kozáčika, který seděl na lavičce, Lukáš Podaný, který sice inkasoval jen jednou, ale celkově balóny až příliš vyrážel a nehrál moc na jistotu. Změny v sestavě byly vynuceny cizineckou kvótou tří hráčů v základní sestavě i na lavičce, vzhledem k tomu, že první zápas po zranění hrál Jefferson a Kozáčik byl na lavičce, zbylo už místo jen na Michala Otočku a Neno s Krajčíkem nemohli být k zápasu vůbec nominováni. Zimní posila Jefferson po zranění předvedl hodně mdlý výkon, kazil nahrávky, nebyl si schopen obejít hráče, chyběl mu pohyb. Dá se dost pochybovat o tom, že by byl posilou jako Jozsi nebo Koloušek.

Až do zhruba 30. minuty bylo utkání poměrně vyrovnané, hrálo se většinou ve středu hřiště a moc gólových příležitostí diváci neviděli. Domácí se dostávali za naší šestnáctku, kde jejich střely na bránu blokovala naše obrana, ve 35. minutě vyrazil střelu Lukeše Podaný na roh. Slávisté se dopředu nedostali prakticky vůbec, pokud se pokusili o nahrávky dopředu, byl u balónu dřív gólman Marek.

Hned v úvodu druhého poločasu měla Slavie štěstí, Filinger nastřelil jen nohy padajícího Podaného. Průběh druhé půle byl podobný prvním pětačtyřiceti minutám, emoce vyvolávaly výroky hlavního sudího Chaloupky, který rozdal poměrně dost žlutých karet jednak zasloužených, ale jednak úplně nesmyslných. V 76. minutě Chleboun zprava nahrával míč před bránu, kde si málem vlastní gól vstřelil Bezpalec. Paradoxně to byla největší šance hostů, aby se ujali vedení. Slavii nepomohla ani tři střídání. V 90. minutě Břevnovští prošli přes levý kraj našeho týmu a Lískovec kolem vyběhnuvšího Podaného vstřelil jediný gól zápasu.


Břevnov - Slavia B 1:0 (0:0)

Sestava Slavie:
Podaný - Chleboun, Šilhavý, Mar. Zachariáš, Balík - Stejskal (76. Dubský), Hrdlička, Kotrba, Jefferson (66. Buryánek) - Jirásek, Otočka (59. Emmerling)

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)