Archiv

Slavia B - Náchod 3:0

V předehrávaném 33. kole přijel na hřiště naší rezervy druhý tým tabulky Náchod. Slávisté tak posedmé za sebou hráli v Praze. Utkání se z bezpečnostních důvodů odehrálo na hlavním xaverovském hřišti.

V sestavě se objevili předem avizovaní Jefferson a Krajčík, kvůli čemuž nemohl nastoupit Neno, takže v obraně se potkali Martin a Milan Zachariášové.

Jen co zápas začal, už nastala šestiminutová pauza. Hašler se při průniku ve vápně střetl s gólmanem hostů a ten musel být ošetřován, nicméně o poločase stejně střídal. Začátek zápasu nepřinesl žádné gólové šance, slávisté hráli lépe, ale opět chybělo zakončení, útočníci se nedostali k nakopávaným balonům. Hosté se párkrát ocitli před naší bránou, ale ve vstřelení branky jim bránily nepřesnosti. Asi největší příležitostí Náchoda byla situace ve 20. minutě, kdy se těsně za pokutovým územím ocitnul sám Míl, měl dostatek času i prostoru si balón zpracovat, ale nevyužil toho. Slávisté se poprvé před Vachovu bránu dostali až ve 21. minutě, Krajčíkova střela byla tečována na roh. Hned o minutu později však Krajčíkovu další střelu hlavou líznul a do brány nasměroval Jefferson. O sedm minut později byl Jefferson u další akce – dostal přihrávku, obhodil si gólmana, běžel sám do vápna, kde však byl těsněn obráncem. Nahrál tedy zpátky na hranici pokutového území Hašlerovi a ten přidal druhou trefu Slavie. O dvě minuty později se domácí hodně zlobili na sudího Raucha, protože dal Hrdličkovi žlutou kartu za simulování, ale klidně se mohla kopat penalta. Ve třetí minutě nastavení se ještě další super střelou prezentoval Krajčík.

Do druhého poločasu došlo ke změnám v obou týmech, ve Slavii Emmerling vystřídal Hašlera. Jefferson pokračoval v dobrém výkonu a po procházce obranou vsítil svůj druhý gól. Ještě chvíli předtím střílel nebezpečně Semerák, ale jeho pokus Kozáčik vyrazil na zemi nohou na roh. V 68. minutě vyrobil minelu Balík, kdy se ukopnul a netrefil míč, ale Míl jím nabídnutou šanci před vápnem nevyužil. Slávisté ke konci druhého poločasu polevili, ale poměrně jistě vítězství uhájili.


Trenér Pavel Trávník tak podruhé během tří dnů mohl být spokojen nejen s výsledkem, ale i s hrou. „Nejpozitivnější je, že jsme dali tři góly a všechny ze hry, navíc máme další nulu. Jsem maximálně spokojený. Jediné, co bych hráčům vyčetl, že ke konci zápasu přestali hrát rychle, hráli víc pohodlněji. Na druhou stranu soupeř byl dobrý a byl to náročný zápas, dále jsme hráli v neděli zápas. Náchod chtěl hrát fotbal, takže jsme neměli problémy jako s předchozími týmy. I kdyby hru zavřel, tak bychom si asi nějak poradili, hrálo se na velkém hřišti,“ zhodnotil utkání. Druhý zápas za rezervu od zranění odehrál Brazilec Jefferson. V zápase proti Břevnovu hrál velmi špatně, kazil přihrávky a v záloze nebyl vůbec vidět. Dnes nastoupil v útoku a dařilo se mu dva góly dal a na třetí přihrál. „Ze začátku jsem nebyl spokojený s jeho aktivitou, ale pak se dokázal prosadit. Je útočník od toho, aby dával góly, a když dá dva v každém zápase, tak ho nikdo nijak kritizovat nebude.“


Slavie je na druhém místě, na lídra z Ústí nad Labem ztrácí 11 bodů.


Slavia B - Náchod 3:0

Sestava:
Kozáčik - Mar.Zachariáš (80. Budějský), Chleboun, Mil.Zachariáš, Balík - Krajčík (71. Stejskal), Kotrba, Vondráček, Hrdlička - Hašler (46. Emmerling), Jefferson

Branky: 2x Jefferson, Hašler

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)