Archiv

Slavia B - Sparta Krč 1:1

Domácí zápas proti Krči se nám nevydařil, proto nakonec můžeme být spokojeni alespoň s bodem, který zajistil Chleboun svojí brankou.

První poločas se nám vůbec nevydařil, jediný gól jsme dostali po rohu, kdy nejspíš byl faulován brankář Matúš Kozáčik. My si žádnou šanci nevypracovali.

Druhý poločas již byl lepší, ale vytvořili jsme si jen dvě šance, přičemž z jedné padla branka, kterou vstřelil Chleboun po kolmé nahrávce Šilhavého. Ještě předtím mohl dát gól Jefferson, utekl po pravé straně, pokoušel se střílet na zadní tyč, nechybělo mnoho a Emmerling mohl míč usměrnit do brány.

„Do utkání jsme šli s cílem zvládnout ho, vyhrát. První poločas jsme hráli velmi špatně, prohospodařili jsme ho a darovali soupeři elán a chu? do hry, vedl 1:0. Druhou půli jsme pak museli dobývat, bylo zde zlepšení, dali jsme sice gól, ale soupeř byl nebezpečný více než my. Před zápasem jsem chtěl jedině vítězství a po zápase bod beru,“ zhodnotil utkání trenér Pavel Trávník.

Jefferson nyní hraje v béčku, kde se mu začíná dařit. Dal již tři branky. „Do konce sezony zde musí ukázat jestli je platný nebo není. Je to jen v jeho hlavě, budeme se mu všichni snažit pomoct, aby se tady adaptoval,“ prozradil kouč. Věřme, že mu to půjde a v létě se zabydlí v áčku.

Slavia B – Sparta Krč 1:1 (0:1)

Sestava: Kozáčik – Mar. Zachariáš, Šilhavý, Chleboun, Balík – Krajčík (46. Kotrba), Vondráček, Hrdlička, Stejskal (73. Budějský) – Jefferson, Emmerling (65. Jirásek)

Branka Slavie: 78. Chleboun

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)