Multimédia

Sedláček do Slavie asi nepřijde

O Lumíra Sedláčka není ve Slavii zájem, to jsme se také dozvěděli na besedě. Přináším další audio nahrávky.

Jelikož na nahrávce některé dotazy nebyly slyšet, tak jsem prakticky vše zkráceně znova namluvil a vy uslyšíte již pak odpověď asistenta Luďka Klusáčka. Některé dotazy byly zajímavé. Do Slavie by měl přijít ještě jeden obránce kromě Miroslava Holeňáka, jméno však nebylo prozrazeno.

Zajímavý byl dotaz ohledně teoretického návratu Lumíra Sedláčka. Většina slávistů totiž říká, že by se měl vrátit, lidi si ho přejí, jak to ale podle vyjádření Klusáčka vypadá, není o něho zájem. Do Slavie se tedy nevrátí, možná jen tehdy, pokud by o něj nebyl zájem.

Ostatní témata, které zaslechnete na nahrávce:
- kdo posílí obranu
- zdravotní stav Adauta
- bratří Doškové (odpověď ohledně Lukáše byla v době, kdy ještě nebylo jasné, zda prodlouží)
- co je s Hrdličkou
- kdo se prosadí z béčka do áčka
- zmínka o talentu Švecovi
- budoucnost Martina Müllera
- zda se vrátí Sedláček
- zda stáhneme z Bohemky Táborského

Délka je 5:14, velikost 921 KB. Stahovat můžete zde.




Na závěr ještě přináším krátké audio z menší hádky na besedě ohledně účastí a neúčasti některých činovníků na besedách. Je to zajímavé si poslechnout, poznáte, jak někteří lidi jsou zaslepeni a málo informováni.

Délka je 1:59, velikost 350 KB. Stahovat můžete zde.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Sedláček do Slavie asi nepřijde

    mpik     před 20 lety 17.05.2004 12:22 |  
    0 0

    Audio je zajímavé, ale rád bych se dozvěděl více. Proč nedostal v A týmu šanci Matěj Krajčík a jaká je jeho budoucnost ve Slavii? Vrátí se z hostování Petr Musil, který výborně hrál v Itálii na Copa Carnivalle? Je klub v kontaktu s bývalými hráči Slavie (Šmicer, Ulich) a je šanci, že by se některý z nich vrátil? Osvědčil se některý z Brazilců v B týmu? Bude přátelské utkání s Tottenhamem, či jiným atraktivním soupeřem v Praze v rámci přípravy? Sleduje vedení Slavie dění v Synotu a případně byl by zájem o některé hráče v případě jeho rozprodeje? Bude mít Slavia i nadále tři špičkové brankáře (černý, Kozáčik, Skácel), nebo dojde k přestupu či hostování u některého z nich? Je možno tyto otázky přesměrovat na vedení klubu? Díky. -mpik-

    • Re: Sedláček do Slavie asi nepřijde

      Richi (admin)     před 20 lety 17.05.2004 12:26 |  
      0 0

      Na Totenham odpovim, na to byla otazka na besede. Zatim je pry vse v jednani, presny termin se nadale nevi. U ostatnich otazek se pokusime zjistit odpovedi.

    • Šmicer

      honzah (přítel SN)     před 20 lety 17.05.2004 15:15 |  
      0 0

      V létě 2002 prohlásil Šmicer, že chce být v cizině ještě alespoň 3 roky, potom by se rád vrátil do Slavie. Takže možná příští léto.

      • Re: Šmicer

        jane (admin)     před 20 lety 18.05.2004 08:38 |  
        0 0

        Zhruba pred dvema mesici rekl Smicer v rozhovoru pro Slavisticke noviny, ze ma jeste rok smlouvu v Liverpoolu a poté by se rád vrátil do Slavie, pokud nedostane jinou nabídku ze zahraničí.

    • Krajcik

      GHOST     před 20 lety 17.05.2004 17:15 |  
      0 0

      Ja ho videl jednou v Becku a tezce me zklamal..

    • Krajcik a Brazilci

      jane (admin)     před 20 lety 18.05.2004 08:42 |  
      0 0

      Krajcik se poradne neprosadil ani v becku, mozna by hral normalne, ale vzhledem k velkemu poctu cizincu dostavaji prednost jini. Proto je velmi nepravdepodobne, ze by dostal sanci v acku. Co se tyce Brazilcu, tak Jefferson zatim opravdu nic moc, na prvni ligu to neni. Pravy obrance Neno se mi moc libi, ale je ve Slavii jen na stazi do konce sezony, takze je otazka, co s nim potom bude.

  2. Re: Sedláček do Slavie asi nepřijde

    vizzir     před 20 lety 17.05.2004 14:35 |  
    0 0

    jaky mate nazor na Sedlacka?? ja ho tedy dlouho hrat nevidel,ale prijde mi,ze by se k nam nalevo a na standartky docela hodil..Jozsi je sice dobrej,ale jeste ani neni jisty ze u nas vydrzi a pak co kdyz se zrani..to ma zase nalevo hrat pravak??

  3. Sedláček: Trapná bagatelizace?

    honzah (přítel SN)     před 20 lety 17.05.2004 15:10 |  
    0 0

    Průběh causy
    1. Slavia se v létě 2003 dohodla s Groclinem Grodzisk na ročním hostování Lumíra Sedláčka s opcí na automatický přestup v případě polského zájmu.
    2. Ze Slavie odchází Rudolf Skácel a levá strana zálohy. Groclin kráčí úspěšně UEFA Cupem a slávistická obec začíná toužit po Lumírově návratu.
    3. Končí sezóna, Poláci uplatňují opci a získávají Lumíra definitivně. Vedení Slavie tomu nemůže zabránit, ale nechce přiznat chybu ve své strategii. Proto vydává prohlášení, v němž uvede:
    A. Lumíru Sedláčkovi končí hostování a je opět naším hráčem.
    B. Nejevíme o něj zájem a proto jej dáváme k dispozici libovolnému zájemci.
    -časem pak bude dodáno:
    C. Lumír Sedláček odešel do Groclinu Grodzisk. V klubu již rok hostoval a nyní se dohodl na přestupu.

    Anebo je to jinak?!

  4. Re: Sedláček do Slavie asi nepřijde A SKÁCEL TAKÉ NE

    mpik     před 20 lety 18.05.2004 11:22 |  
    0 0

    Naštěstí jsem to ani nečekal a tak nejsem zklamán. Ruda Skácel si určitě lépe zahraje v Anderlechtu než tady a proto mu dobré angažmá přeji. Vedení klubu by však mělo hledát reálné posily. Štajner ve formě není, Pacanda míří do Ostravy, Matušoviče klub do naší ligy neprodá, Dort má nabídky z celé ligy, Synot už je také v hledáčku Sparty a jiných klubů (jen ne Slavie) a příští rok jde vítěz ligy rovnou do LM. Hodlá Slavia doopravdy posílit kádr, nebo zůstane vše při starém? Kéž by se našel nový vlastník.......