Archiv

Chrudim – Slavia B

V předehrávaném 34. kole dnes slávistická rezerva jen remizovala v Chrudimi, když dostala gól dvě minuty před koncem z penalty.

„Hrálo se nám špatně na hrbolatém a nekvalitním hřišti, měli jsme problém vyrovnat se se soupeřovou tvrdou hrou a agresivitou. Hrálo se od vápna k vápnu, šancí jsme měli málo, jen střelu Martina Zachariáše a hlavičku Hašlera. V 81. minutě pak Emmerling nacentroval do vápna a Kotrba vstřelil náš gól,“ uvedl k utkání trenér Pavel Trávník. Bohužel slávisté o sedm minut později inkasovali z penalty, která zřejmě nebyla správně nařízená. O poločase se měnilo i rozestavení týmu, špatně hrajícího Budějského střídal Emmerling, na místo Budějského se přesunul Kratochvíl a na Kratochvílovo místo Hašler.

Chrudim – Slavia B: 1:1

Sestava Slavie: Podaný – Budějský (46. Emmerling), Šilhavý, Martin Zachariáš, Neno – Vondráček (72. Kotrba), Kratochvíl, Milan Zachariáš, Hrdlička – Hašler, Jirásek (90. Vaněk)

Gól Slavie: Kotrba

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Chrudim – Slavia B

    (host)     před 20 lety 20.05.2004 11:41 |  
    0 0

    Tak nevím. Výsledky naší rezervy mě opravdu nenaplňují optimismem. Tohle má být ta zásobárna talentů pro naši účast v poháru UEFA?

    • Re: Chrudim – Slavia B

      jane (admin)     před 20 lety 20.05.2004 16:15 |  
      0 0

      I kdyz te vysledky optimismem nenaplnuji a na vedouci Usti ztraci becko dvacet bodu, tak to ma pomerne logicke vysvetleni. Je tam jen velmi malo zkusenych hracu, kadr se prakticky cely zmenil na podzim. Zkusenejsi hraci, kteri by mohli byt temi talenty pro Pohar UEFA, jsou na hostovanich ve druhe lize, kde pravidelne nastupuji.

      • Re: Chrudim – Slavia B

        Kopcem     před 20 lety 20.05.2004 16:41 |  
        0 0

        No abych se přiznal, žádná velká posila z 2. ligy mě tedy taky nenapadá. Osvěž mou pamě?. Táborský v Bohemians, Kreuz na Kladně. O těch mluví v rozhovoru pan Csaplár, že na Slavii ještě nemají. Kdo ještě?

        • Re: Chrudim – Slavia B

          (host)     před 20 lety 20.05.2004 19:17 |  
          0 0

          To ted nereste dneska sem vet v novinach ze ma Venca velkou nadeji na uzdraveni! Proc tady o tom jeste nic neni?

          • Re: Chrudim – Slavia B

            Richi (admin)     před 20 lety 20.05.2004 19:19 |  
            0 0

            Protoze si Venca o tom nepreje informovat, takze informace se ven nedostavaji. By me zajimalo, kdes to cetl. Mozna tam uvedli jen zname veci.

    • Re: Chrudim – Slavia B

      (host)     před 20 lety 20.05.2004 22:40 |  
      0 0

      Co to vyklada ten slavisticky tener? Slavisti take tvrde faulovli.Penalta byla spravne odpiskana. Jsem trenerka elevu.

  2. Re: Chrudim – Slavia B

    gary     před 20 lety 21.05.2004 00:16 |  
    0 0

    Zásobárna talentů ......ty vole to je slovní obrat.
    Ze slávistického béčka se nikdy do áčka příliš nechodilo. To se změnilo až za dob pana Beránka ,který našel pár talentů a dal jim šanci.

    Zaslechl jsem i názor ,že jim dával až příliš šancí . Což je samozřejmně věc odborné diskuse.
    Prostě pokud se každý rok prosadí z béčka do áčka dva hráči můžeme být VELMI !!!! spokojeni. Mluvit o béčku jako o zásobárně talentů je jen takový přežitý názor.

  3. Re: Chrudim – Slavia B

    gary     před 20 lety 21.05.2004 00:20 |  
    0 0

    Ještě malé upozornění pro optimistu. Z béček která hrají čFL jsme myslím nejvýše .Teda pokud se nemýlím :-)

    • Re: Chrudim – Slavia B

      Kopcem     před 20 lety 21.05.2004 14:43 |  
      0 0

      Pro pesimistu. V 2. lize hrají béčka Sparty, Olomouce a Brna, v MSFL je druhý Synot B, čtvrtá Ostrava B. V čFL jsme opravdu nejvýš, ale na jaře jsme v souboji ligových rezerv neporazili ani jednu. Remizovali jsme doma s Teplicemi a Libercem a prohráli doma s Příbramí a v českých Budějovicích.
      Ne, nemyslím si, že by v případě rezerv šlo o výsledky. Souhlasím, že kdyby každý rok dorostli do prvního mužstva 1 až 2 hráči, bylo by to skvělé. V našem případě je to ale bohužel úplně jinak. Za posledních 10 let se do ligového mužstva prosadil jeden jediný hráč, který prošel u nás mládežnickými kategoriemi, a to Adam Petrouš. Letos už si za áčko zakopalo mladých kluků z rezervy opravdu hodně. Mám však obavy, že to nebylo díky jejich mimořádnému talentu, ale protože kádr áčka byl mimořádně oslaben. Rád bych se však mýlil a proto doufám, že alespoň jeden z mladých kluků se stane do budoucna oporou.