Statistické okénko

Letní příprava

Připravil jsem pro vás malé zhodnocení letní přípravy Slavie.

Slavia odehrála v letní přípravě jedenáct přípravných zápasů. Z toho 3 výhry, 4 remízy a 4 prohry. Celkové skóre v těchto zápasech je 16:15 ve prospěch Slavie.

Střelci: Nikdo nedal víc než 2 góly. Se 2 góly jsou to Karel Piták, Pavel Kuka, Adauto, Martin Latka, Ivo Táborský, Lumír Sedláček a Tomáš Hrdlička. Po jedné brance pak mají Martin Lukeš, Lukáš Kreuz a David Kalivoda.

Ve většině zápasů jsme měli, alespoň podle trenéra Csaplára, hodně šancí, ale jako vždycky neproměněných. Podle výkonů a střeleckých úspěchů však nejde nijak vidět, že by někdo vyčníval nad výkony ostatních. Možná jen Piták a Adauto.

Tým je v celku vyrovnaný. Dle mého názoru se tým nijak neoslabil (pánbůh za to zapla?). Hráči, kteří odešli, byli z béčka nebo z nepotřebné části lavičky. O Józsim se vlastně ani nedá říct, že odešel, protože vůbec nepřišel. Za zmíňku stojí ještě odchod Müllera, ale vzhledem k jeho věku bylo už na jaře vidět, že nemá na to, aby doháněl ve sprintových soubojích mladé hráče soupeřů.

Podle rozhovoru s P.Kukou v Lidových novinách má nějaké malé problémy Gedeon a většina z vás asi ví i o menším zranění Holeňáka, které mu zabrání hrát 1.kolo ligy (možná i víc). Jinak je zdravotní stav ostatních hráčů vesměs v pořádku. I když výsledky v přípravě nijak nenasvědčují, že by Slavia měla nějak oslnivou formu, tak já říkám: "Vzhůru do nové sezóny!" Slavia victory!

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Letní příprava

    Chaluha (host)     před 20 lety 04.08.2004 09:39 |  
    0 0

    Dobra osveta, sice neprilis objektivni, ale hezke :-)
    Drzme klukum pesti a pojdme fandit na Strahov !