Rozhovory

Rozhovor s Pavlem Fořtem

Do pohárového zápasu s Jihlavou nasadil trenér Josef Csaplár nové útočné duo Vlček – Fořt. Tito dva hráči kouče zřejmě nezklamali, protože se dnes opět objevili v základu a dokázali si vypracovat i hodně šancí.

Jak hodnotíš zápas? V prvním poločase vám dělal problémy zejména šikovný útočník Batista..

Neřekl bych problémy, myslím, že Opavští měli v první půli jednu šanci. My jsme však měli za celý zápas devět jasných gólovek a kdybychom je proměnili, tak bysme se nemuseli v 90. minutě strachovat o výsledek.

Kolik z těch šancí jsi pokazil ty?

Asi tři tutovky, to bych měl normálně dávat. Je to škoda, mohl být klid už do poločasu.

Naposledy jsi byl v ligovém základu proti Mladé Boleslavi, takže kdy jsi se dozvěděl, že nyní nastoupíš?

Věděl jsem to po pohárovém utkání s Jihlavou. Hrál jsem již na začátku ligy, ale po zranění to ještě nebylo ono, měl jsem trochu problémy s váhou. Během reprezentační pauzy jsem se dal do pořádku. Jsem rád, že jsem dostal šanci, doufám, že jsem trenéra nezklamal a že budu hrát i příště.

S jakými pocity jsi do Jihlavy jel? Po loňském katastrofálním výkonu právě v Jihlavě jsi dostal speciální tréninkové dávky..

Zápas jsem bral jako minulost, odehrál jsem proti Jihlavě s Plzní několik utkání a dařilo se mi, dal jsem jim i gól. Jsem rád, že se nám nyní povedlo vyhrát.

Odehrál jsi v poslední době několik zápasů za béčko, jak hodnotíš své působení v něm?

Jsem určitě rád, že jsem za něj mohl nastupovat a hrát, dlouho jsem byl zraněný. Je škoda, že béčko je tak dole v tabulce. Měli jsme nějaké vyhrané zápasy, kde jsme hráli dobře a pak se stala někde chybička a body jsme nezískali.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Pavlem Fořtem

    slaviaman     před 20 lety 24.10.2004 14:28 |  
    0 0

    tak už jen aby to tam začalo padat. držím palce. góly potřebujeme jako sůl...

  2. Re: Rozhovor s Pavlem Fořtem

    PetCC     před 20 lety 24.10.2004 22:48 |  
    0 0

    A? příště Fořt brání se soupeřem, potom věřim, že gól dá (samozřejmě soupeři). V posledních 15 minutách zápasu totiž okamžitě předával míč Opavě a zakládal tak jejich nejnebezpečnější útoky. Kuka sice nedává žádný góly, ale dokáže míč podržet a rozehrát.