O Slavii

Paul Munster - odejde či zůstane?

Do neděle má Josef Csaplár čas na rozmyšlenou, zda irský útočník Paul Munster zůstane ve Slavii nebo se vrátí zpátky do Kanady. 

Munster je ve Slavii na tréninkové stáži třetí týden, přišel z týmu London City z kanadské ligy. "Líbí se mi tu, Praha je moc krásné město. Pro mě je navíc super zážitek trénovat s profesionálním týmem. Mám jen trochu problém s komunikací, spoluhráči anglicky moc neumí. Kanadská liga je poloprofesinální, vůbec se nedá srovnat se zdejší první ligou. Myslím si, že se mi tady v tréninku docela dařilo, ale rozhodnutí, zda tu zůstanu, je na trenérovi. Já bych o toto angažmá stál," řekl dnes Paul Munster. Tento Ir hrál rok nejvyšší irskou ligu, ale poranil si koleno a dva roky měl nucenou pauzu. Poté odešel do Kanady, kde v dresu London City nastřílel za sezónu 23 branek. Dnes zatím trenér Josef Csaplár nechtěl mluvit o tom, jak se v případě tohoto hráče rozhodne. "Na začátku jeho stáže jsem se k němu nechtěl příliš vyjadřovat, chtěl jsem ho poznat. Nyní můžu říct, že je to zajímavý typ hráče," uvedl Csaplár.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Paul Munster - odejde či zůstane?

    jarmakarma (host)     před 20 lety 26.10.2004 20:36 |  
    0 0

    Já myslím, že by každopádně měl zůstat. Minimálně pro B-tým by byl posilou a v našem útoku taky nemá co zkazit. Musí si přece nejdříve zvyknout na prostředí, složitost naší ligy oproti kanadské atd. Měl by dostat příležitost. Je mladý a může se ještě hodně zlepšit!

  2. Re: Paul Munster - odejde či zůstane?

    (host)     před 20 lety 26.10.2004 20:47 |  
    0 0

    Ja sem take pro. Pro B tým posila tam se muže prosadit, a A tým může být otevřený. Neříkejte že by byl moc drahý skoro amatér. Musí být za hubičku:)

  3. Re: Paul Munster - odejde či zůstane?

    (host)     před 20 lety 26.10.2004 23:25 |  
    0 0

    Já ho chcu:) Ale vážně,proč ne? Naši útočníci se zatím moc gólově neprosadili,pokud budem mít kliku,může třeba aspoň zvětšit konkurenci. A jak už se tu píše,drahej by snad až tak být neměl,tak proč ho nezkusit?

  4. Re: Paul Munster - odejde či zůstane?

    Markus     před 20 lety 27.10.2004 10:23 |  
    0 0

    Taky jsem pro aby zůstal. Už kvůli tomu že by mohl zvýšit atraktivitu zápasů pro diváky. A potenciál zlepšovat se zřejmě má.

  5. Re: Paul Munster - odejde či zůstane?

    (host)     před 20 lety 01.11.2004 13:17 |  
    0 0

    Moment, neco jsem tady nepochopil... Vy ho posilate do B-cka jako ze v A-cku uz nejakeho utocnika mame? My jsme v takove situaci ze bych jako trener na hrotu vyzkousel i dvojici Bejbl - Chleboun. Munster je Utocnik co dava goly tak hned s nim do Acka, hosrsi to byt uz nemuze. Kdyz da jeden gol tak ma na konte to same co nase ctverice Kuka - Adauto - Fort - Vlcek dohromady!

    • Re: Paul Munster - odejde či zůstane?

      (host)     před 20 lety 02.11.2004 14:53 |  
      0 0

      Adauto s Fortem maj nahodou dohromady v lize dva goly ;)