Archiv

Slavia B - Most B

Alespoň bod získali slávisté v dnešním utkání proti rezervě Mostu. Zápas byl hodně kvalitní, bohužel ho dost pokazila trojice rozhodčích svými chybnými rozhodnutími na obou stranách.

Kozáčik ji zlikvidoval. V 18. minutě hosté snížili, po přihrávce Lenkvíka se trefil Salák. Další příležitost měli hosté po standardní situaci Lenkvíka, ale Páleník tečoval balón hlavou vedle brány. Na druhé straně pálil ve vyložené šanci Hrdlička do brankáře Belaně, který měl práci i při likvidaci střely Bálka a po vyražení míče ještě pokusu Dubského. Deset minut před koncem poločasu se Mostečtí na slávistickou polovinu dostávali častěji, ve 35. minutě pálil na Kozáčika Salák, Kozáčik vyrazil střelu k Psohlavcovi, ale ten bránu netrefil.

Ve druhé půli pokračoval Most ve své aktivnější hře a slávisty donutil k bránění jejich pokutového území. Po nahrávce Saláka ve vyložené šanci tři metry před bránou Schut přestřelil, na druhé straně Stibůrek pálil nad břevno po přihrávce Studíka. Po při?uknutí od Chlebouna chytil Bálkův pokus Belaň. Belaňův zákrok o pár minut později vyvolal mnoho emocí – gólman chytil balón mimo pokutové území, vzápětí si svůj prohřešek uvědomil a pustil míč rychle na zem. Trestu se obávat nemusel, nikdo z rozhodčích si jeho zákroku nevšimnul nebo nechtěl všimnout. I tato situace vypovídala o dnešním výkonu všech tří arbitrů, kteří zápas hodně ovlivnili. Pomezní odmával několik ofsajdů, které nebyly, a to oběma mužstvům. Dále hlavní soudce Kocourek rozdával někdy nesmyslné žluté karty, např. udělil kartu Slámovi bez předchozího napomenutí kvůli tomu, že při zahrávaní volného přímého kopu byl příliš blízko, na druhé straně mosteckého hráče jen napomenul. Mostečtí dohrávali v deseti, když byl v 63. minutě vyloučen po druhé žluté kartě kapitán Jančárek. Do konce zápasu spálili své šance ještě Hrdlička a Bálek, ale i hosté byli nebezpeční až do konce.

„Zápas byl velmi kvalitní v podání obou mužstev, těžký soupeř. Jediné co můžu hráčům vytknout je, že neproměňují šance, my jsme udělali jedinou chybu a ty soupeřovy jsme nepotrestali,“ řekl k zápasu trenér Pavel Trávník.

Slavia B - Most B 1:1 (1:1)

Sestava Slavie: Kozáčik - Chleboun, Vondráček, Nachtman, Studík (72. Mejzlík) - Sláma, Stibůrek, Hrdlička, Kalivoda (83. Jirásek) - Bálek, T. Dubský

Gól Slavie: 2. Bálek

Lavička Slavie: Otočka, O. Dubský, Kozel, Parys, Slavík

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Most B

    dejva     před 20 lety 31.10.2004 12:50 |  
    0 0

    chtel bych se zeptat jestli nekdo nema nakou zpravu o utocnikovi jmenem Knobloch , nastupoval za b- tym loni a jevil se jako velmi dobry.

    • Re: Slavia B - Most B

      (host)     před 20 lety 01.11.2004 09:56 |  
      0 0

      Hraje divizi v Dobrovici u MB

  2. Re: Slavia B - Most B

    jarmakarma (host)     před 20 lety 31.10.2004 13:08 |  
    0 0

    Nevíte někdo kde je k vidění tabulka střelců B-týmu?