O Slavii

Prodlouží Došek a Sedláček?

Koncem června vyprší Lumíru Sedláčkovi a Lukáši Doškovi smlouva. Podaří se s nimi prodloužit stávající kontrakt? Určitě to nebude jednoduché.

"Jednání o prodloužení smluv Sedláčka a Doška probíhají," uvedl manažer Josef Jinoch. Odchod obou hráčů by nebyl příjemný i z hlediska finančního, protože bychom nedostali odstupné v případě přestupu do zahraničí. Smlouva končí i Radkovi Bejblovi, ale tam by neměl být problém s prodloužením.

Při uzavírání nových smluv nastanou určitě problémy, vedení se netají, že nové smlouvy by měly obsahovat mnohem větší bonusovou část za výkony. Tím pádem základní plat by se snížil, což by se ani jednomu nemuselo líbit. Jestli Slavia bude chtít oba hráče udržet, bude muset zvýšit celkový plat o dost, aby se základní plat snížil jen o menší část. Snad nakonec oba hráči prodlouží.

Pak by určitě bylo dobrý se snažit urychleně prodat Lukáše Doška, abychom za něho alespoň dostali nějaké peníze a ne aby odešel zadarmo jako jeho brácha Tomáš. A Sedláček? Ten je taky určitě prodejný, i když jeho cena nebude bůh ví jak vysoká.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

    (host)     před 19 lety 07.04.2005 19:00 |  
    0 0

    tak já si přeju aby prodloužil jenom Lumír, protože Lukáš jen zabírá místo jeho výkony jsou totální výsměch už pěkně dlouho!

  2. Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

    DDS     před 19 lety 07.04.2005 21:04 |  
    0 0

    Pravda, pravda...
    Pro Doška brečet nebudu (náhrada - Švec), Sedláčka by byla velká škoda ...

    • Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

      Richi (admin)     před 19 lety 07.04.2005 21:13 |  
      0 0

      Ja bych byl rad, kdyby prodlouzil a my ho pak prodali a ziskali aspon nejake penize.

  3. Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

    (host)     před 19 lety 08.04.2005 08:32 |  
    0 0

    Mám menší připomínku. Já mám dojem, že už je v celé Eropě konec přestupního termínu. Takže buď prodlouží nebo jdou zadarmo.

    • Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

      Richi (admin)     před 19 lety 08.04.2005 09:44 |  
      0 0

      Nechapu pripominku, ano, je konec prestupniho terminu a pokud neprodlouzi, tak jdou zadarmo, pokud odejdou do zahranici, pokud by odesli do Cech, dostali bychom aspon tabulkovou castku.

  4. Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

    sksfan     před 19 lety 08.04.2005 11:52 |  
    0 0

    Nemůžu si pomoct ale Lumíra Sedláčka by byla velká škoda, opravdu. Myslím že i teď při zranění je v kádru Slavie jeho nepřítomnost cítit, i když se po něm zas tolik nevolá. Sedláček ukázal Slavii že si svoje místo v základu (narozdíl od Doška) zaslouží a podle mýho názoru je to jeden z klíčových hráčů současné Slavie. Neprodloužení by byla škoda jak poleno.

  5. Re: Prodlouží Došek a Sedláček?

    (host)     před 19 lety 08.04.2005 12:30 |  
    0 0

    Hlavně prodlužte Sedliho,ale i Došek, jako náhradník neni marnej, samozřejmě to záleží na jeho finančních požadavcích, ale uvědomte si, že máme hrozbě uzoučkej kádr a i náhradníky potřebujeme, rozhodně ho uvidim raději než Rychlíka, nebo Kratochvíla. LordEdmund