Rozhovory

Rozhovor s Alexandrem Klimentem

Dlouho se nemluvilo o stadionu, dluhu vůči Liberci a dalším záležitostem. Proto jsem se obrátil na tiskového mluvčího Alexandra Klimenta a požádal o odpovědi na nejdůležitější otázky.

Blíží se konec dvouměsíční lhůty pro uhrazení peněz Liberci, jak to nyní vypadá, do kdy by tak mělo být učiněno?
Jak jsme prezentovali už v nedávné minulosti, Slavia si nemůže dovolit komentovat detailněji své finanční toky, protože ji to v konečném důsledku poškozuje ve vztahu s jejími partnery a před konkurencí. Situaci s Libercem řešíme ve spolupráci s majoritním vlastníkem, společností ENIC. Vyřešíme ji včas – tak aby Slavia nebyla penalizována DK.
 
Byl už podán obchodnímu soudu návrh na zápis zvýšeného základního kapitálu a změnu představenstva? Ohledně této kapitalice, v obchodním rejstříku jsou pořád staré údaje.
Právní zástupci Slavie zajiš?ují komplexně celou proceduru a jak je známo, lhůty, ve kterých pracuje Obchodní rejstřík, nemůžeme nijak ovlivnit.
 
Hledání investora pro stadion stále trvá, jsou nějaké nové informace či se rýsuje konkrétní partner, který by v blízké době mohl vstoupit?
Ano. I časté návštěvy zástupců ze společnosti ENIC v Praze jsou důkazem, že se jedná a hledá se řešení.
 
Prý je možné, že Carrefour opustí čR, co by to znamenalo pro Slavii, když je naším hlavním partnerem? Hledá se případně někdo nový či smluvně nemohou odejít než vyprší smlouva? Jak dlouho s nimi ještě máme smlouvu?
Carrefour pouze informoval, že prodává nemovitosti. Ale s pokračováním fungování řetězce to nemá nic společného. Smlouvy s našimi partnery jsou důvěrnými dokumenty. Nejsme oprávněni je jakkoliv komentovat.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Alexandrem Klimentem

    Slawek     před 19 lety 08.04.2005 13:22 |  
    0 0

    Saša Kliment je pravdu mluvčí jak má být. Od něj se nedozvíte prakticky nic a nebo takové výroky, jako že lze spatřovat i častější návštěvy angličanů v Praze. Dělá z lidí hlupáky a to by neměl. My totiž nejsme o nic hloupější než on. A to si musíme ješt poradit s takovou úrovní informací, jakou nám poskytuje !

    • Re: Rozhovor s Alexandrem Klimentem

      Mihajlovic     před 19 lety 08.04.2005 18:34 |  
      0 0

      Podle mne z lidí, kteří čekají konkrétnější informace skutečně není třeba dělat hlupáky. Ti už skutečnými hlupáky dávno jsou.

      • Re: Rozhovor s Alexandrem Klimentem

        lucky-pilda     před 19 lety 08.04.2005 19:39 |  
        0 0

        Dobře a výstižně řečeno!

  2. Re: Rozhovor s Alexandrem Klimentem

    (host)     před 19 lety 08.04.2005 15:18 |  
    0 0

    To jsem se toho zase dozvěděli novýho. :)

  3. :-))))))

    Strudl     před 19 lety 08.04.2005 19:43 |  
    0 0

    Já se obávám, že časté návštěvy pana Collecota jsou způsobeny tak maximálně tím, že si někdo zase dovolil kritizovat ENIC/potažmo pana Lešku.Pokud je mi totiž známo, pan Collecot své návštěvy v Praze spojuje spíš s Vánočními nákupy a rozborem článků v novinách.........ale je to delikátní záležitost, na které se intenzivně pracuje a NENÍ v zájmu Slávie tyto věci nijak konkretizovat, že jo:-)))))))

  4. Re: Rozhovor s Alexandrem Klimentem

    lubosr     před 19 lety 10.04.2005 15:30 |  
    0 0

    velebnosti to je hnus

  5. Re: Rozhovor s Alexandrem Klimentem

    (host)     před 19 lety 10.04.2005 22:38 |  
    0 0

    Upřímně řečeno, nevím, na co si platíme tiskového mluvčího. Takové odpovědi může generovat i nějaký počítačový program na 20 řádků. Pokud slavia nechce podávat žádné informace, můžeme mluvčího vyhodit a raději vyrovnat závazky s hráči.