Hráči Slavie

Adauto až půl roku mimo hru

Nepříjemná zpráva přišla na veřejnost. Adauto se v utkání se Slováckem zranil, přetrhl si achilovku a bude mimo hru až půl roku!

Co se stalo? V závěru utkání se v našem vápně pokoušel míč odkoupnout Adauto, byl při tom atakován, ale soupeř se ho nedotkl. A v momentě, když chtěl kopnout, tak mu noha podklouzla na podmáčeném povrchu a skácel se k zemi. Ihned podle jeho grimas to vypadalo velice zle. Když se dotkl někdo jeho nohy, tak ho to hodně bolelo.

Doktoři Slavia po utkání zjistili, že si přetrhl achilovku. Budou se dělat ještě další vyšetření, ale předběžný odhad je takový, že nám brazilský hráč může chybět až půl roku!

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Adauto až půl roku mimo hru

    (host)     před 19 lety 09.04.2005 17:06 |  
    0 0

    říkal jsem si už když tam ležel, že to nebude sranda. Pěkně se nám ten tým ropadá. Už je na čase sáhnout do béčka. Holeňá se snad do derby udraví. Za zranění Adauta múůže jednoznačně trenér a v podstatě je to vina rozhodčího, že nechal hrát zápas na takovém povrchu. Adouto předvadl dnes nejlepší výkon na jaře a tohle mu bylo odměnou.

    • Re: Adauto až půl roku mimo hru

      (host)     před 19 lety 09.04.2005 17:41 |  
      0 0

      Bohužel musím souhlasit. To někteří si dávali moc velký pozor a to aby ani neuklouzli, že pane Došku.

      • Re: Adauto až půl roku mimo hru

        (host)     před 19 lety 09.04.2005 18:09 |  
        0 0

        Dnes to nebylo o Doškovi, dnes zklamal tým jako takový! Nedat takové šance jaké jsme měli v 1. půli je trestuhodné a t o se nám vymstilo! Na jaře máme katastrofální 2.poločasy................ Bohužel takto se o "trenera" nehraje! Hráči mají bojovat jak to předvedl třeba Liverpool v 1.půli, jak Baroš jezdil po zadku!!! Dokud nebudeme mít mužstvo se srdcem půjde to těžko! To nám předvedl bohužel i "Synot"!