O Slavii

Tiskovka po utkání Slavia - Teplice

Cenné tři body jsme získali v zápase s druhými Teplicemi. „Tímto vše začíná,“ řekl na tiskové konferenci trenér Karel Jarolím. Stáhněte si i video!

„Jsem zklamaný, protože zápas se vyvíjel slušně, ale udělali jsme dvě chyby a Slavia je potrestala. První byla v nastaveném čase první půle do otevřené obrany, což se pak těžce otáčí. Druhá padla v momentě, kdy jsme chtěli vyrovnat, po technicko-taktické chybě. První gól byl údajně z ofsajdu, obvykle to nekomentuji, ale v takovémto zápase by se to nemělo stávat, došlo k velkému ovlivnění zápasu. Nic to nevyřeší, výsledek zůstane,“ prozradil trenér Teplic Vlastimil Mareček.
 
„Utkání bylo důležité pro další vývoj v závěru ligy, kdybychom nevyhráli, tak bychom těžko mohli pomýšlet na druhé místo. A to se možná na nás ze začátku promítlo, kdy jsme byli až příliš nervózní, bylo plno nepřesností, nejistota. Rozhodujícím okamžikem zápasu byla branka v závěru poločasu. V první půli jsme hráli ve třech v zadu, chtěli jsme být aktivní dopředu, vytvářet tlak po ztrátě míče na polovině soupeře. Ne vždy se to dařilo, proto se rozestavení do druhé půle i kvůli brance změnilo na klasické 4-4-2. Museli jsme v zadu hrát na nulu. Teplice byl nebezpečný soupeř, ve druhé půli hrozil ze standardních situací. Výhra má pro nás cenu v tom, že jsme je stáhli na tři body, ale v podstatě to pro nás začalo, musíme jít zápas od zápasu, teď nás čeká Brno,“ okomentoval utkání trenér Slavie Karel Jarolím.
 

Po prvním poločase musel být pro nevýrazný výkon střídán Jiří Rychlík. „Neodehrál to co jsme si slibovali, proto došlo ke střídání. Ale nezatracuji ho,“ uvedl Jarolím. Poměrně brzy odešel ze hřiště také kapitán Radek Bebjl. „řekl si o to sám, nemělo cenu ho tam držet delší dobu,“ dodal.

VIDEO
Délka:
5:24
Rozlišení: 320x240
Přesová rychost: 158 kbps
Velikost: 5,81 MB (zip)
Stahujte: ZDE

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)