Info o SN

Nový ročník tipovačky spuštěn!

Je tu nový ročník tipovací soutěže. Opět můžete tipovat zápasy Slavie a hrát o zajímavé ceny. Tentokrát jsme pro vás přichystali několik novinek. Vše se dočtete v tomto článku.

Vylepšený systém
V současné verzi tipovačky, jakou právě vidíte, jsme se dostali do stádia, v jakém jsme si ji představovali před spuštěním první verze systému. Proto bychom mohli tipovačku označit jako dokončenou. A v čem tkví ten rozdíl oproti starším verzím? Byly dvě:  1. - na třetí ročník (jaro 2004), 2 - na čtvrtý a pátý ročník (podzim 2004, jaro 2005). První verze byla udělána vyloženě narychlo, aby tak nějak fungovala. A protože reakce byly pozitivní, tak se ve vývoji pokračovalo. Druhá verze odstraňovala spoustu nedostatků a přidávala některé zajímavě věci. Stále však běžela na jádře verze první. Tato nová verze už běží na novém jádře, všechny kódy jsou přepsány k co nejvyššímu výkonu, a systém je tak mnohem více flexibilnější a rychlejší.
 
Žolíky
Toto je naprostá novinka v tipovačce, která snad soutěžení ještě více zpestří. Každý obdrží pět žolíků, které bude moci využít při tipování zápasů. Pokud se rozhodnete tento žolík použít, máte možnost si připsat mnohem větší počet bodů. Při přesně tipnutém výsledku včetně obou poločasů dostanete trojnásobně více, takže např. bez žolíku dostanete 15 bodů, ale se žolíkem při této variantě by to bylo dokonce 45 bodů! Když tipnete výsledek bez poločasů, znásobí se vám bodový součet dvakrát.
 
Délka tipovačky
Další velká novinka. Letos poprvé bude tipovačka trvat celý rok! Pro některé to může být nepříjemné, ale zase napětí bude trvat dlouho. Aby přesto lidé měli motivaci, tak po půl roce odměníme několik nejlepších tipujících.
 
Ceny
Právě kvůli delší době soutěžení se pro vás pokusíme zajistit mnohem více zajímavějších cen! Každý by snad toho měl dostat více. Konkrétní podoba výher bude známa o dost později. V průběhu podzimu oznámí ceny pro první část.

 
Chcete-li zapojit do soutěžení, navštivte stránku s tipovačkou – ZDE. Doporučuji všem, aby pozorně si pročetli pravidla. Pokud naleznete nějakou chybu, ihned o tom informujte programátory!

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)