Multimédia

Videa z Bruselu!

Přichystali jsme pro vás několik exklusivních videí za včerejšího zápasu Anderlecht – Slavia. Nechybí ani záběry zátahu policajtů na naše fanoušky či zajímavé video z cesty letadlem. Specialitkou je desetiminutové video!

Na prvním videu si můžete prohlédnout záběry ze stadionu, pohled z kotle fanoušků Slavie, pohled na celý stadion a hukot domácích fanoušků, nechybí záběry i na náš kotel z jiného místa na stadionu a část zápasu také je k vidění. Délka je 3 minuty a 11 sekund. Rozlišení je 640 x 480 a velikost přibližně 15,5 MB. Toto video můžete stahovat ZDE.
 
Naopak na druhém videu můžete vidět exklusivní záběry ze zátahu policajtů, menší šarvátku a zatčení jednoho našeho fanouška. Video je dlouhé přibližně dvě minuty, rozlišení tentokrát 320 x 240 a velikost téměř 4,5 MB. Stahovat můžete ZDE.

Třetí video je úplně odlišné od ostatních. Tentokrát si můžete prohlédnout cestu letadlem do Bruselu, kromě toho tam jsou i záběry fanoušků z okolí stadionu a několik pokřiků. Vše podbarvuje melodie UEFY, která se hraje při zápasech Ligy mistrů. Snad je to ta správná cesta za vysněným cílem. Délka je 5 minut a 11 sekund. Rozlišení je 320 x 240. Velikost je přijatelných 11,9 MB. Stahovat můžete ZDE.

Jak se říká, to nejlepší na konec. Přináším vám obsáhlé video z fandění fanoušků Slavie v Bruselu, plno záběrů ze stadionu i před stadionem, které jste ještě neviděli. Tyto exklusivní záběry jsou v délce deseti minut! Rozlišení jsem dal 320 x 240, velikost je tedy přijatelná 23,1 MB. Neváhejte a stahujte - ZDE.
To však není všechno, připravuji pro vás i další videa! Můžete se těšit na sestřih cesty do Bruselu, fandění fanoušků v ulicích města a více záběrů přímo ze stadionu a zápasu!

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)