Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Ženský fotbal

Juniorka vítězná

Juniorky Slavie odehrály ve čtvrtek večer další přípravné utkání, tentokrát si poradily se Starou Lysou, blýskla se hlavně Pavla Benýrová, autorka tří branek a nejlepší dosavadní střelkyně.

Juniorky nevstoupily do zápasu dobře, jako by některé hráčky nebyly myšlenkami na hřišti. Domácí nás tedy zatlačili a vytvářeli si šance. Obrana hořela, všemu nedokázala zabránit Přibyslavská, hráčka áčka. Soupeř se dostal do vedení po standardní situaci, kdy jsme nestihli včas postavit zeď a hráčka Staré Lysé se nádherně trefila o tyč. Brzy se nám podařilo vyrovnat, ruce v tom měla Benýrová, dostala míč do vápna, kde dorážela Holečková. Pak však udělala velkou hrubku Tománková a domácí hráčka nabídnuté šance využila, vyškolila obranu i brankářku a s přehledem skórovala. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat po individuální akci Benýrová, dostala se k hranici vápna a střelou k tyči nedala brankářce šanci.
 
Druhý poločas začal úžasně, během několika sekund se blýskla Benýrová a dovršila dvěmi branky hattrick. Zvláště její třetí branka byla nádherná, unikla po pravé straně, obehrála dvě protihráčky a vybíhající brankářku mazaně přehodila dloubáčkem alá Poborský. Opravdu nádherný fotbalový moment. V dalším průběhu hra už nebyla tak povedená, šance jsme si nevytvářeli, soupeř však už se k naší bráně prakticky nedostal. Až v poslední čtvrthodině jsme domácí zatlačili a několikrát ohrozili branku. Gól však už nepadl.
 
Stará Lysá – Slavia 2:4 (2:2)
Sestava Slavie: Matušková (46. Gablovská) – Tománková – Králičková, Přibyslavská, Feixová – Chlastáková, Tesková, Benýrová – Holečková – Bělohlávková, Burešová
Branky Slavie: 25. Holečková, 45, 48. a 48. Benýrová

Komentáře (0)

Funkce na sledování článků je dostupná pouze pro přihlášené uživatele.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)