Ženský fotbal

Juniorky porazily Kralupy

V posledním přípravném zápase před ligou se juniorky Slavie střetly s třetiligovými Kralupy. V sestavě bez posil z áčka jsme s přehledem přehráli špatného protivníka.

Kralupy – Slavia 0:4 (0:3)
Sestava Slavie: Gablovská – Tománková – Králičková, Špačková, Feixová – Chlastáková, Tesková, Doudová – Beránková, Sladká
Branky: 8. a 12. Tesková, 33. vlastní branka, 66. Doudová
 
Fotbalistky Slavie nastoupily překvapivě pouze v deseti lidech, což ale bohatě stačilo na našeho soupeře. Od první minut jsme si vytvořili drtivou převahu, ale úspěšného zakončení se nedařilo dostat. Poprvé se střelecky prosadila nejaktivnější hráčka Tesková, v osmé minutě si parádně narazila s Chlastákovou a ocitla se sama před brankářkou, se kterou si bez problémů poradila. Hned o čtyři minuty později v podobné situaci přidala druhou branku, tentokrát mezi nohama protihráčky jí při?ukla Beránková. Přes plno dalších šancí si domácí museli pro zvýšení našeho náskoku vstřelit vlastní branku, kdy Chlastáková po lajně došla k bráně a centr před brány si tečovali mezi tyče.
 
Druhý poločas už nebyl tak výrazný, sice jsme byli neustále na jejich polovině a k nám se prakticky nedostali. čtvrtá branka padla po rohu Tománkové, kdy se míč dostal k Doudové, jež levačkou propálila brankářku. Od sedmdesáté minuty jsme hráli pouze o devíti, protože po tvrdém souboji musela odstoupit Beránková. Přesto převaha byla na naší straně, i když do koncovky už bylo složitější se dostat.
 
Střelba na bránu či mimo bránu:
8x – Tesková
3x – Sladká
2x – Králičková, Feixová
1x – Špačková, Doudová, Beránková, Chlastáková

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)