Ženský fotbal

Fotbalistky rozdrtily Plzeň

Fotbalistky Slavie si v posledním podzimním mistrovském zápase s chutí zastřílely a rozdrtily Plzeň vysoko 9:0. Po třech brankách daly Chlumecká s Budošovou, dva přidala Benýrová, jeden Bottová.

V posledním letošním zápase jsme museli překonat několik nepříjemností. Nemocná byla Tesková a Hejlová, po nemoci se vrátila Chlumecká a Benýrová. Utkání se odehrálo na umělé trávě v Plzni.

První minutky jsme začali dobře, kombinační hrou jsme se dostávali k bráně, ale vyloženou šanci si nevytvořili. Pak jsme však zbytečně začali kazit. Vysvobození přišlo ve 29. minutě, kdy Holečková z pravé strany nacentrovala před bránu a Budošová před brankářkou hlavou nadzvedla míč, který skončil v síti. Od té chvíli jsme začali dominovat a přicházely i další branky. Ve 37. minutě přihrála Budošová do vápna Chlumecké, která obhodila brankářku a zakončila do prázdné brány. Za další čtyři minuty jsme předvedli rychlý protiútok, čmakalová po pravé straně vyslala Holečkovou, která měla dostatek času, nacentrovala do vápna, kam si naběhla Chlumecká a hlavou do protipohybu zvýšila na rozdíl tří branek. V poslední minutě Budošová vybídla Benýrovou, která se po levé straně řítila do vápna, už to vypadalo, že přijde o míč, ale v pádu špičkou nohy propasírovala pod padající brankářkou.

Druhý poločas už byl jasným naším představením. Soupeře jsme pustili pouze do jedné šance po naší chybě, kdy jsme ztratili míč a kapitánka domácích šla sama na bránu, obešla i Taušovou, ale nedokázala vstřelit do prázdné brány. To však bylo v poslední minutě za stavu 9:0. Již ve 47. minutě přidala svou druhou branku Benýrová, kdy po rohu se k ní odrazil míč a propálila vše co jí stálo v cestě. Půl tucet branek jsme uzavřeli v 72. minutě, Šeranová poslala centr na Chlumeckou, ta hlavou prodloužila za sebe na Budošovou, která v osobním souboji přetlačila protihráčku a prostřelila i brankářku. Brankostroj pokračoval, v 74. minutě po chybě domácí obrany využila samostatný brejk Bottová a na podruhé zakončila. O další čtyři minuty Šeranová vyslala po pravé straně Holečkovou, která zatáhla k vápna, po zemi přihrála na malé vápno Chlumecké, pro kterou nebyl problém skórovat. Devátou branka padla v 81. minutě, kdy Chlumecká namazala Budošová a ta si sama před brankářkou věděla rady.

Zápas se nám opravdu vydařil nad očekávání, vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Hrálo se za mrazivého počasí a deště, který se postupně měnil v kroupy.

„Jednoznačně jsme zvítězili a holky zahráli velmi dobře po taktické a herní disciplíně. Po domácím zápase byla ze strany hostů atmosféra dost vypjatá z důvodu těžkého zranění hráčky Plzně. Z tohoto hlediska přistoupily hráčky k tomuto zápasu velmi dobře,“ řekl k zápasu trenér Slavie Petr čermák.

Plzeň – Slavia 0:9 (0:4)
Sestava Slavie:
Taušová – Šeranová (80. Kaplanová), Hreňová, Petranová, Pincová (66. Králíčková) – čmakalová (55. Tománková), Budošová, Přibyslavská, Benýrová (72. Bottová) – Holečková, Chlumecká
Branky: 29., 72. a 81. Budošová, 37., 41. a 78. Chlumecká, 45. a 47. Benýrová, 74. Bottová

Juniorská soutěž:
Plzeň – Slavia 1:0 (0:0)
 
 



Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

    (host)     před 18 lety 05.12.2005 10:35 |  
    0 0

    a taky jsme to v sobotu pěkně oslavili!! juchuchuuu... :))

    • Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

      (host)     před 18 lety 05.12.2005 10:36 |  
      0 0

      chlastat umíte....

      • Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

        (host)     před 18 lety 06.12.2005 07:57 |  
        0 0

        Nevím, kdo napsal tak hezký komentár, ale holt se musís smírit s tim, ze ted je ve Slavce super parta a k tomu nekdy patri, ze se jde nekam posedet a stmelit partu. Nebo u Vas to tak neni??????? Asi ne,vid!!!!!!!!!!!
        Fanynka Slavie

        • Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

          (host)     před 18 lety 07.12.2005 10:46 |  
          0 0

          fanynko slavie asi je neznáš bo bys veděla že tam se pije pořád A NEJEN TO!!!!!!!!

          • Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

            (host)     před 18 lety 07.12.2005 14:59 |  
            0 0

            a co delas ty?chodis se modlit do kostela, nepijes, nekouris, netmelis partu, neschazis se se znamymi,zijes zivot sporadaneho obcana?tak to jo...my ti do toho taky kecat nebudeme....

            • Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

              (host)     před 18 lety 08.12.2005 09:06 |  
              0 0

              máš pravdu každý a? si žije po svém oni ty výsledky na konci soutěže budou vidět fanynka sparty

  2. Re: Fotbalistky rozdrtily Plzeň

    (host)     před 18 lety 05.12.2005 14:07 |  
    0 0

    Gratuluji holky...příští týden to u nás oslavíme...papap Evča