Archiv

Slavia B - Plzeň B 0:0

Juniorka Slavie v posledním zápase na Chance Capu remizovala s rezervou Plzně 0:0. Za Plzeň nastoupil bývalý slávista Tomáš Došek. V naší brance se představil Matúš Kozáčik.

Slavia B - Plzeň B 0:0
Sestava Slavie:
Kozáčik (68. Toma) - Bauer, Studík (46. Vondráček), Šmíd, Švamberg - Held, Eliáš (46. Bayer), Valenta, Mejzlík - Nečas (46. Borovský), Jarolímek (38. Dubský)

V týmu Plzně se představilo několik hráčů prvního týmu, například Tomáš Došek, Fillo, Knakal, Ticháček. Vytvořili jsme si dvě stoprocentní šance, kdy Radim Nečas a Jiří Valenta šli sami na brankáře, bohužel neproměnili. Navíc Nečas se jednou trefil do břevna. V závěru své umění předvedl Toma, kdy náš tým podržel. Zápas to bylo zajímavý, hrálo se nahoru dolů. Pro nemoc dnes nenastoupil Lukáš Nachtman.
 
„Jsem spokojen, odehráli jsme dobrý zápas,“ řekl na úvod trenér naší juniorky Luboš Kozel. „V prvním poločase jsme byli o trochu lepší my. Ve druhém poločase byl zápas vyrovnaný, v závěru měla blíže k vítězství Plzeň, kdy dvakrát výborně zasáhl Toma. Skončilo to zaslouženou remízou 0:0,“ doplnil.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)