O Slavii

Titul? Slavia chce hlavně dohnat Teplice!

Dnes v poledne se konala předsezónní tisková konference. O titulu pro Slavii zatím nikdo otevřeně nemluví, hlavním cílem je dohnat Teplice.

První slovo si vzal trenér Slavie Karel Jarolím. „Příprava probíhala ve dvou fázích, první se odehrála ve Špindlerově Mlýně, kde to byla kratší část a zaměřená na kondici. Bohužel nám nevyšla druhá část, kterou jsme chtěli absolvovat v Turecku. Vzhledem k situaci, která tam panovala, jsme to zrušili. Navíc tam odpadli i někteří soupeři,“ prozradil na úvod trenér Slavie. „Měli jsme náhradní variantu v Německu, kdy jsme měli sehrát zajímavé zápasy. Jenže klimatické podmínky byly špatné, takže jsme se rozhodli pro návrat do Čech a zbytek přípravy odpracovat v domácím prostředí. Mohli jsme jet i na Kanárské ostrovy, ale tam hrozilo, že bychom sehráli pouze jedno utkání,“ pokračoval Jarolím.
 
Slavia na první místo ztrácí sedm bodů, na druhé Teplice pouze tři. „O titulu zatím nechci mluvit, když ztrácíme tolik bodů. Ale za tři čtyři kola může být všechno jinak a pak bych mohl být konkrétnější. Teď se ale díváme na Teplice, které chceme dohnat. A když se to podaří, tak pak můžeme potrápit i Liberec,“ prozradil o ambicích Jarolím.
 
Za šest dní nás čeká první ostrý start do sezony, na Strahově se představí Palermo, které po změně trenéra předvádí velmi dobrý fotbal. V poslední době byl mimo hru Dušan Švento, takže každého asi zajímá, zda bude připraven k zápasu. „Deset dní byl mimo a byly obavy, že zranění může být vážnějšího charakteru, ale naštěstí tomu tak není. Nyní už je v plném zatížení a od neděle by se měl zapojit s mužstvem do přípravy a uvidíme, jak na tom bude do čtvrtka,“ uvedl trenér. Asi se budeme všichni modlit, aby byl dostatečně připraven.
 
Slavii v posledních dvou zápasech trápí špatná koncovka. Proti Ružomberoku a Púchovu jsme si vypracovali asi dvanáct velkých příležitostí, ale dali pouze jednu branku! „Zatím to tam bohužel nepadá. Herně ty zápasy nebyly špatné, šance si dokážeme vytvořit. Věřím, že si to šetříme na mistrovské zápasy a od čtvrtka to tam začne padat,“ řekl Karel Piták.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Bakoš-pakoš

      Sir     před 18 lety 11.02.2006 12:00 |  
      0 0

      Tak to je teda dobrej gól,hrál si na hvězdu a teď si možná ani nekopne...třeba ho to vrátí zpátky rovnejma nohama na zem "kanonýra"!

    • Re: Titul? Slavia chce hlavně dohnat Teplice!

      Sir     před 18 lety 11.02.2006 12:40 |  
      0 0

      jééé teď sem si všim,že je v tom článku na fotce Švento :-)))

      • Re: Titul? Slavia chce hlavně dohnat Teplice!

        EpidEm     před 18 lety 11.02.2006 18:34 |  
        0 0

        tak jako tak dobrého útočníka potřebujem, Vlček a Ford nejsou schopni trefit branku a Gaucho s maďarem zase nejspíš nemají nějakou velkou formu. Já bych bral.