Ženský fotbal

Slávistky se trápily se Studánkou

V prvním zápase čtvrtfinále vyhrály slávistky na hřišti Slovanu Liberec nad Krásnou Studánkou pouze 1:0. O jedinou branku se postarala Chlumecká. Odveta je na programu za týden. Prohlédněte si aktuálně fotografie z libereckého stadionu.

Zápasový report:
První zápas čtvrtfinále play-off se fotbalistkám přes výhru příliš nevydařil. V zakončení jsme byli špatní, často jsme si zbytečně hru komplikovali. Poslední dobou se nám příliš nedaří, proto i tentokrát to bylo spíše trápení. Od úvodu zápasu jsme sice měli územní převahu, ale přechod do zakončení byl těžkopádný. Několik šancí jsme si vytvořili, ale nedokázali je proměnit. Soupeř však naší bránu neohrozil, soustředil se výhradně na defenzivu.
 
Druhý poločas jsme na soupeře vletěli a velice rychle se ujali vedení. Místo, abychom se uklidnili, tak nám to příliš nepomohlo. Soupeř hrál pořád to samé, takže jsme útočili do plných. Přes několik dalších slibných šancí už jsme branku nepřidali.
 
Průběh zápasu:
8. minuta – Po rohu Holečkové v záklonu hlavičkovala Chlumecká, takže netrefila bránu.
17. minuta – Tesková přenesla hru na druhou stranu k Holečkové, který ihned z první prudce vystřelila, ale bohužel nad břevno.
19. minuta – Po kombinaci se k míči dostala Chlumecká a z hranici vápna vystřelila pod břevno, brankářka vyrazila.
20. minuta – Po rohu se míč vrátil k Holečkové, která poslala centr do vápna, kde hlavičkovala Voňková, ale opět mimo.
36. minuta – Chlumecká vybojovala míč, ihned přihrála na Teskovou, která se ocitla sama před brankářkou, ale z úhlu jí trefila pouze nohy.
49. minuta – Ve vápně byla faulována Tesková, ale rozhodčí odpískala pouze roh. Ten rozehrála Holečková a Chlumecká se prosadila hlavou. 1:0.
58. minuta – Ke střele se z hranice vápna dostala Chlumecká, ale pouze do středu brány, dostala se i k odraženému míči, ale druhé zakončení skončilo mimo tyče.
62. minuta – Tesková vybojovala míč a prudce vystřelila, ale do brankářky, která vyrazila, k odraženému míči se dostala Holečková, ale její střela skončila v náruči brankářky.
66. minuta – Střela Benýrové z 16 metrů brankářka chytla.
81. minuta – Bottová přihrála do strany na Teskovou, která se dostala do vápna a přihrála na malé vápno, ale Benýrová v tutové šanci přestřelila.
83. minuta – Po přihrávce Budošové se do šance dostala Tesková, ale střílela znova do brankářky.
 
Zajímavost utkání:
Fotbalistky odehrály utkání na stadionu Slovanu Liberec, což pro většinu byl velký zážitek, na podobném stadionu nikdy nehrály. Po včerejšku tam ještě byly znatelné známky oslav, kdy se všude možně válely konfety či různé praporky se symboly mistrů ligy. Ale ten terén nebyl příliš kvalitní …

Krásná Studánka – Slavia 0:1 (0:0)
Sestava Slavie: Taušová – Přibyslavská, Králová, Turková, Šeranová (56. Benýrová) – Holečková (78. Bottová), Pincová, Budošová, Tesková – Voňková, Chlumecká
Branky: 49. Chlumecká
 
Fotografie:



Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky se trápily se Studánkou

    (host)     před 18 lety 15.05.2006 19:44 |  
    0 0

    O čem bude ta beseda 24.května?

    • Re: Slávistky se trápily se Studánkou

      Richi (admin)     před 18 lety 15.05.2006 19:59 |  
      0 0

      O všem možném

      • Re: Slávistky se trápily se Studánkou

        (host)     před 18 lety 15.05.2006 20:49 |  
        0 0

        Takže o fotbale a budou tam,nějaký hráči ze slávie??A kde to bude?

        • Re: Slávistky se trápily se Studánkou

          Richi (admin)     před 18 lety 15.05.2006 21:27 |  
          0 0

          Vse se vcas dozvite na tomto webu a na slavia.cz