Archiv

Slavia B - Cheb 3:0

Juniorka Slavie dokázala v dohrávaném utkání ČFL porazit druhý Cheb s přehledem 3:0. Branky dali Aračič, Necid a Robin Dejmek. V sestavě se objevil i brankář Michal Vorel.

Trenér Luboš Kozel nemohl počítat s vykartovaným Lukášem Váchou, z áčka se přišel rozchytat Michal Vorel, na levém beku odehrál celý zápas Ante Aračič. V dresu hostů nastoupil exslávista Jan Knobloch.

V úvodu zápasu byli slávisté malinko pasivnější, měli problémy se zraněními Jandy a Gecova, hosté si vytvořili velkou šanci, když ve 13. minutě nastřelili tyčku. Po prvním střídání však Šmídův přesný centr zprava využil před bránou Aračič a po brankářově podskočení balónu skóroval hlavou na 1:0. Slávisté postupně získali převahu, začali si vytvářet více šancí, ale další se podařilo proměnit až v 55. minutě. Dočkal vybojoval balón ve středu pole, vyslal do akce Necida, který si krásným sólíčkem obešel pár hráčů a na hranici pokutového území vyslal dělovku, která přesně zapadla do Kýčkovy sítě. Hosté v průběhu druhé půle reklamovali dvě penalty, ale těžko situaci posuzovat, byla jsem daleko. Jednu z mnoha šancí proměnil v 74. minutě Robin Dejmek, když si nelépe naběhl na míč po rohu Dočkala a prostřelil chumel hráčů před sebou.

"Musím být dnes spokojený, zpočátku jsme měli trochu problémy, kvůli zraněním jsme místy hráli o deseti, za stavu 0:0 nás výborným zákrokem podržel Michal Vorel. Po prvním gólu jsme však začali hrát naši hru, mohli jsme být malinko efektivnější. Další gól přišel až po přestávce, soupeř si ve druhém poločase nevytvořil žádnou příležitost. Věděli jsme, že i proti druhému Chebu bychom mohli uhrát dobrý výsledek, protože tu chtěl hrát aktivně, proti takovým soupeřům se vždy hraje líp, než když někdo v deseti brání," řekl k zápasu kouč Luboš Kozel.

Slavia B - Cheb 3:0 (1:0)
Slavia:
Vorel - Bauer, Radek Dejmek, Šmíd, Aračič - Dočkal, Gecov (26. Robin Dejmek), Janda (17. Bayer), Vrzal - Necid, Zelinka (74. Kobler)
Branky: 17. Aračič, 55. Necid, 74. Robin Dejmek

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Cheb 3:0

    (host)     před 18 lety 14.11.2006 16:09 |  
    0 0

    from Cliff, Janda a Gecov stridali relativne brzy, co se prosim stalo, jestli tedy neco:) diky za odpoved,...

    • Re: Slavia B - Cheb 3:0

      Richi (admin)     před 18 lety 14.11.2006 16:17 |  
      0 0

      Janda narazene koleno, Gecov problem se stehennim svalem.

      • Re: Slavia B - Cheb 3:0

        (host)     před 18 lety 14.11.2006 16:24 |  
        0 0

        opps, diky za rychlo a vycerpavajici odpoved:)

  2. Re: Slavia B - Cheb 3:0

    marcocruz (přítel SN)     před 18 lety 14.11.2006 19:14 |  
    0 0

    Necid je prostě střelec!...btw Richi líbí se mi, jak to ut vedete, hlavně to okolo stadionu.díky;)