Archiv

Juniorka přehrála i Klatovy

Juniorka Slavie zvládla i své druhé vystoupení na soustředění v Písku. Nyní si poradila s divizními Klatovy 4:1, dvěmi branky se předvedl Studík, po jedné přidali Robin Dejmek a Vrzal.

Mladým slávistům se zatím na soustředění v Písku daří, tentokrát střelecký účet jsme otevřeli již v páté minutě, Vrzal dostal přihrávku do vápna a z první přiťukl Studíkovi, který střílel podél brankaře. Poté se nám vydařily dvakrát standardní situace, nejdříve ve 30. minutě po rohu Jablonského se z 12 metrů levačkou prosadil Vrzal a o devět minut později po rohu Bayera propadl míč ve vápně, ke střelám se dostal jak Radek Dejmek, tak i Nachtman, ale ani jeden nedostali míč do sítě, to se podařilo až Studíkovi.

Ve druhém poločase jsme nadále pokračovali v dobrém fotbalu, ale už jsme se tak brankově neprosazovali. Naopak se soupeř snížil, když deset minut před koncem se prosadil klatovský hráč po střele z voleje. V závěru po pěkné akci zprava Zelinka přihrával Robinu Dejmkovi, který se z první nemýlil.

"Vzhledem k tomu, jak jsme včera trénovali, tak jsme si mysleli, že to bude opatrnější, ale v první půli jsem byl velice spokojen. I druhý poločas byl slušný. S Klatovy, které vedou divizi a v předchozích dvou zápasech jsme je neporazili, jsme podali nejpovedenější výkon," uvedl trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Klatovy 4:1 (3:0)
Slavia B: Samoel - Bauer (46. Marek), Dejmek Radek, Šmíd (46. Kobler), Nachtman (46.Svamberg) - Zahálka (46. Dupal), Studík (60. Zelinka), Bayer (46. KOmárek), Jablonský (46. Kovařík) - Dubský (46. Starý), Vrzal (46. Dejmek Robin)
Branky: 5. a 39. Studík, 30. Vrzal, 89. Robin Dejmek - 80. soupeř

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka přehrála i Klatovy

    matysks (přítel SN)     před 17 lety 07.02.2007 23:02 |  
    0 0

    to je fajne ogari

  2. Jirka Studik

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 17:03 |  
    0 0

    Proc ho nezkusit zase aspon do sirsiho vyberu A-tymu?Vzdyt az do toho jeho zapasu s Libercem se mu docela darilo. No a ve Slovacku po nem nikdo prece nemohl chtit, aby zvedl tym...

    • Re: Jirka Studik

      mart     před 17 lety 10.02.2007 08:05 |  
      0 0

      ...a navic vypada jak Peter Crouch :DD. Ja bych ho aspon v priprave taky hral - pokud ne ( a KJ asi vi proc), mel by ji na hostovani.mart