Archiv

Slavia B - Motorlet 3:0

Slávistická juniorka vyhrála i své další utkání na zimním turnaji Dragoun Cup. Tentokrát si poradila s divizním Motorletem 3:0, když branky dali Marek, Šmíd a Vrzal.

Slávisté v zimním turnaji Dragoun Cup potvrzují jasné postavení v tabulce. I proti Motorletu si s chutí zastříleli a hlavně opět nedostali branku. V prvním poločase se však přesto příliš nedařilo. Ve druhé půli to bylo o poznání lepší, během několika minut jsme rozhodli o výsledku. Nejdříve ve 47. minutě po standardní situaci Jablonského zakončoval nohou Marek. O osm minut později po dlouhé přihrávce Šmída na Vrzala si zpracoval, počkal si na vhodný okamžik a přesným centrem našel na zadní tyči nabíhajícího Šmída, který hlavou zvýšil. Za dalších deset minut po dlouhém míči za obranu využil Vrzal zaváhání brankáře s obráncem a hlavou zakončil do odkryté branky.

"První poločas byl hodně bojovný, na můj vkus až nebezpečně. Soupeř byl dost namotivovaný. Nebyl jsem ani spokojen s výkonem, měli jsme jednu šanci a byla tam i penaltová situace. Druhá půle byla jednoznačně lepší a během čtvrthodiny jsme rozhodli o výsledku," řekl trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Motorlet 3:0 (0:0)
Slavia B, 1. poločas: Diviš - Marek, Dejmek, Studík, Starý - Zahálka, Gecov, Dubský, Kovařík - Borovský, Zelinka
2. poločas: Samoel - Marek (60. Gecov), Dejmek, Šmíd, Švamberg - Dupal, Kobler, Komárek, Zahálka - Jablonský, Vrzal
Branky: 47. Marek, 55. Šmíd, 65. Vrzal

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Motorlet 3:0

    pupekd     před 17 lety 17.02.2007 17:01 |  
    0 0

    No, klukům to pěkně střílí. Jen ať to vydrží co nejdýl. Dobrá práce trenére. pupekd:-)

    • Re: Slavia B - Motorlet 3:0

      BELL     před 17 lety 19.02.2007 09:54 |  
      0 0

      Dost dobrá práce, jen tak dál :-)

  2. Re: Slavia B - Motorlet 3:0

    (host)     před 17 lety 18.02.2007 21:06 |  
    0 0

    Richi, co je s Nachtmanem? Nehrál už několik zápasů, jinak si přeji aby "B" pokračovalo s trenérem Kozlem stejně úspěšně i v soutěži!

    • Re: Slavia B - Motorlet 3:0

      (host)     před 17 lety 19.02.2007 01:37 |  
      0 0

      Nachtman mel nejprve neco s patou a par dni na to onemocnel a dostal antibiotika, takze nemohl nastoupit... ted uz by mel byt zase ok

      • Re: Slavia B - Motorlet 3:0

        (host)     před 17 lety 19.02.2007 11:10 |  
        0 0

        Takze Gecov uz je zase zpatky v tymu, naplni se tak zrejme scenar, ktery predpokladali nekteri fanouskove, ze asi nezustane a chysta se k odchodu do jineho klubu, herne rozhodne nebyl nejhorsi a charakterove jde o kluka , ktery chce na sobe pracovat a predvest svou vykonost, je to obrovska skoda. Hodne se septa o jeho dohadech s Karlem Jarolimem a myslim ,ze na nich neco bude, mam zajem , aby tento fotbalista nezapad, aby poslali na hostovani a on se za par let vratil jako skutecna posila.