Archiv

Slavia B – Prachatice 3:0

Slávistické béčko předvedlo výborný výkon a bez problémů přehrálo Prachatice. Dvě branky vstřelil Jablonský, jednu přidal Dubský.

Zápasová reportáž
Jestli se podle umístění v tabulce dal očekávat vyrovnaný souboj, zápas všechny tyto předpoklady postavil na hlavu. Slávističtí hráči starší mužstvo Prachatic zaskočili dvěma rychlými góly a po většinu zápasu jasně kralovali dění na hřišti. Hráli s velkou chutí, byli důrazní a viděli jsme moc pěkné akce. Celý tým hrál dobře, ale co se týče ofenzívy, musíme pochválit Váchu, který byl u prvních dvou branek a i jinak podal nadstandardní výkon, navíc i pěkně zahrával rohové kopy - na tom je nejvíce pozitivní to, že dokopne dál než na přední tyč... Jako další hráč pak zaujal svými technickými parádami Jablonský a koneckonců se mu dařilo i v koncovce.

Hosté se k ohrožení branky dostali snad dvakrát za celé utkání, vytvořili si pár standardních situací, ale slávistická obrana byla pozorná. Naopak Slavia si kromě vstřelených gólů vytvořila i několik dalších šancí, několik střel z hranice pokutového území vyslal Dubský, ale chyběla jim větší razance a umístění. Zápas se divákům musel líbit, Slavia podala asi nejlepší výkon na jaře.

Průběh zápasu
5. minuta: Dubský po krátkém přiťuknutí míče zprava pálil z vápna do levé tyče, odražený balón do brány nasměroval Jablonský. 1:0.
6. minuta: krásný průnik Váchy podél pravé lajny, pasem skvěle přenesl hru na volného Helda nabíhajícího na levé straně, Held nahrál před bránu Dubskému, jehož skákavá střela zapadla mezi tři tyče. 2:0.
23. minuta: po přihrávce Jablonského mířil Dubský vedle brány.
37. minuta: po průniku po pravé straně Kočí nacentroval před bránu, Šicnerova hlavička ale balón mezi tři tyče neusměrnila.
50. minuta: k odraženému míči se dostal asi 15 metrů od brány Kovařík, z brankové čáry vykopával Babka.
55. minuta: Vrzal prostrčil balón doprava na pronikajícího Jablonského, který bez problémů zvýšil na 3:0.
66. minuta: po Váchově rohu a následné teči na malém vápně se dostal balón na vzdálenější tyč k Radku Dejmkovi, ale jeho gólovou šanci lapil Minár.
78. minuta: po slávistickém rohu se hosté dostali do brejku, ale Šicner střílel jen vedle brány.

Hodnocení trenéra
"Dnes jsem maximálně spokojený. Vstoupili jsme do zápasu aktivním presinkem, tak, jak jsme chtěli, zaskočili jsme soupeře dvěma brankami v úvodu, který určil další ráz zápasu. Myslím si, že po celé utkání jsme byli lepší a dovedli jsme ho k zaslouženému vítězství. Na jaře to byl určitě náš nejlepší výkon, o tři góly jsme ještě nevyhráli, navíc jsme i hráli dobře. Jsem rád, že se začínají prosazovat hráči, kteří se dřív neprosazovali, a dnes už můžou být i tahouny mužstva," řekl k zápasu kouč Luboš Kozel.

Slavia B - Prachatice 3:0 (2:0)
Slavia B:
Diviš - Held, Radek Dejmek, Studík, Šmíd - Jablonský (72. Komárek), Vácha, Dubský, Kovařík (63. Borovský) - Vrzal (78. Zelinka), Robin Dejmek
Lavička: Kobler, Bayer, Vagrčka, Samoel
Branky: 5. a 55. Jablonský, 6. Dubský

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B – Prachatice 3:0

    (host)     před 17 lety 06.05.2007 21:15 |  
    0 0

    Jablonský, Dubský... ještě chybí Topolánek :-D

    • Re: Slavia B – Prachatice 3:0

      (host)     před 17 lety 06.05.2007 23:29 |  
      0 0

      misto Topolanka hral Borovsky:-))

      • Re: Slavia B – Prachatice 3:0

        (host)     před 17 lety 07.05.2007 22:05 |  
        0 0

        Ježiš no to už je fakt dokonalý :-D

  2. Re: Slavia B – Prachatice 3:0

    Rady     před 17 lety 08.05.2007 18:45 |  
    0 0

    Jablonský,Dubský,Vácha do ÁČKA! Ti byli jasně nejlepší.
    Konečně se nehrál zanďour , ale přímočaře dopředu, pak můžou padat góly - tahle hra je béčku vlastní (viz celá zimní příprava,kdy neprohráli).

  3. Re: Slavia B – Prachatice 3:0

    (host)     před 17 lety 08.05.2007 18:50 |  
    0 0

    Cus!!! hele Richi, co kdybys skusil s tim www.voteyourteam.com napsat jako hlavní článek! ty lidi co čtou slavistickenoviny.cz by třeba hlasovali a mě se to zdá mrtě soutež! Koukni na Baník! Není to tak dlouho co byl za náma a teď už má ňákejch 33 000 hlasů a my 8 000! Co myslíš?