O Slavii

Vyměňte si ihned vouchery!

Ve středu 6. srpna nás čeká první domácí zápas s Příbramí, pokud však lidé, kteří vlastní voucher, neprovedou neprodleně výměnu, mohou pro ně nastat problémy.

V současně době si vouchery ještě nevyměnilo přibližně 1000 lidí, což je značné číslo. Pokud se chcete bez problému dostat na utkání, učiňte tak co nejdříve, nejlépe v pondělí či úterý. Režim před samotným zápasem je upraven a dvě hodiny před utkáním je otevřena pouze jedna pokladna na výměnu voucherů. Ostatní jsou využity pro nákup vstupenek.

Pokud tedy hodláte učinit výměnu před zápasem, může se stát, že uvíznete ve frontě a k permanentní vstupence se ani nedostanete včas. I při posledním přípravném zápase s Íránem byly podobné problémy a velké fronty na výměnu. Proto si to nenechávejte na poslední chvíli, jestliže se chcete vyhnout případným problémům!

Komentáře (19)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vyměňte si ihned vouchery!

    Wommi     před 16 lety 03.08.2008 16:38 |  
    0 0

    info o zapise z VH fanklubu.

    zajimave informace amyslim si konecne slusne informace o sini slvy, obrazovce na stadionu, marketinku,..apod.

    FANKLUB SK SLAVIA PRAHA – fotbal, PRAHA 10, Vladivostocká 1460/2, PSČ 10005,

    IČ 26640155, zaps. v rejstříku MV ČR pod čj.





    ZÁPIS Z MIMOŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY FANKLUBU,

    konané dne 30. července 2008 v salonku „Mirko Huptycha“ v Edenu







    1. Jednání mimořádné valné hromady Fanklubu SK Slavia Praha – fotbal (dále jen VH) zahájil v 18:05 Ing.Havlíček. Po přivítání účastníků a hostů seznámil přítomné s navrhovaným programem. Navrhovaný program byl hlasováním schválen.



    2. Přítomní byli seznámeni se zněním jednacího a volebního řádu. Ing. Laitl přednesl některé připomínky k jednotlivým bodům jednacího řádu. Připomínky byly VH po hlasování schváleny. Poté bylo schváleno upravené znění jednacího řádu a beze změny schválen volební řád.



    3. Ing. Havlíček přednesl návrh výboru Fanklubu (dále jen výbor FK) na složení pracovního předsednictva. Návrh byl VH po hlasování schválen. Pracovní předsednictvo pracovalo ve složení Adamec, Čáslavka, Doležal, Dvorský, Havlíček, Chmelík, Zlámal. Řízení schůze se ujal předsedající Ing. Havlíček.



    4. Na návrh pracovního předsednictva VH schválila sloučení mandátové a volební komise. Proběhla volba mandátové a volební komise, následně pak komise návrhové. Do mandátové a volební komise byli zvoleni Ročeň, Štěpánková, Vavřina. Do návrhové pak Dobiáš, Fousová, Kvapil.



    5. Ing. Havlíček přednesl zprávu o činnosti Fanklubu (dále jen FK). Zpráva v hlavních bodech obsahovala zhodnocení situace po 15. květnu 2008, tj. po minulé řádné VH FK. Vzhledem k určitému rozkolu mezi fanoušky bylo prioritou nového výboru zachovat kontinuitu činnosti FK, snažit se o nápravu vztahů a definování jejich pravidel.Vše mělo být završeno mimořádnou valnou hromadou FK. Proběhla více kolová jednání s fanoušky a to jak se zástupci FK tak i se zástupci Fotbalového oddílu-odboru přátel (dále jen FO‑OP). Rovněž proběhla jednání s generálním ředitelem SK Slavia Praha – fotbal a.s. panem Mgr. Doležalem. Podařilo se připravit ke schválení a k podpisu následující materiály:

    · Memorandum měnící statut FK

    · Smlouvu mezi FK a SK Slavia Praha – fotbal a.s. (dále jen SKS)

    · Smlouvu mezi FK a FO-OP

    · Nové znění stanov FK

    · Kandidátky do výboru a kontrolní komise FK

    · Návrh rozpočtu FK

    Pro nový výbor zůstává úkol zajistit výrobu a distribuci nových registračních karet FK. Došlé platby členů na novou sezonu se zatím evidují.





    6. Zprávu o hospodaření podává B. Zbytovský. Zpráva se týká období od 16. května 2008 do 30. července 2008. Informoval o návrhu výboru FK ustanovit pro členy FK jednotné členské příspěvky ve výši 300 Kč na osobu a rok. Závěrem seznámil přítomné s návrhem rozpočtu. (Kompletní znění zprávy a návrh rozpočtu jsou přílohou tohoto zápisu)

    Ing. Laitl požaduje konkretizaci některých bodů navrhovaného rozpočtu, např. výdajů na činnost kontrolní komise. Navrhovaná doplnění nebyla VH schválena.

    VH schválila jednotné členské příspěvky ve výši 300 Kč na osobu a rok.

    Mgr. Doležal oznámil VH úmysl SKS uhradit výrobu registračních karet ze zdrojů SKS a možnost navýšení finančního příspěvku od SKS, který byl uveden v navrhovaném rozpočtu, výše navýšení se odvine od hospodářských výsledků celé SKS.



    7. Zprávu kontrolní komise přednesl Ing. Čáslavka. Je třeba zlepšit práci jak v oblasti práce s účetními doklady tak i v oblasti členské evidence. Měly by být doplněny chybějící směrnice a pokyny pro činnost FK. (Podrobná zpráva je přílohou zápisu)



    8. Z. Ročeň, předseda mandátové a volební komise seznámil přítomné s účastí na VH. Přítomno je 44 členů s hlasem rozhodujícím a 3 hosté



    9. Ing. Havlíček seznámil přítomné s písemnými rezignacemi většiny členů výboru FK a kontrolní komise. Navrhuje VH schválit odvolání všech současných členů výboru FK a kontrolní komise dle článku IV bod 2b a 2c doposud platných stanov. Pro přijetí návrhu je třeba 23 hlasů. O návrhu Ing. Havlíčka bylo hlasováno a schváleno převážnou většinou hlasů. Stávající výbor FK a kontrolní komise byly odvolány.



    10. RNDr. Dobiáš seznámil přítomné se změnami, doplňky a formálními úpravami stávajících stanov v jednotlivých bodech a článcích. Provedl výklad změn. Ing. Laitl připomněl, že vzhledem k přijetí nového statutu člena FK (členem může být toliko fyzická osoba, nikoli právnická) je třeba mít podepsáno Memorandum od statutárních zástupců právnických osob, které jsou doposud členy FK, že s touto změnou souhlasí. Za PKPFS podepsal memorandum PhDr. Danda, za FO-OP Ing. Adamec a za SKS Mgr. Doležal.

    Ing. Laitl dále přednesl dodatky ke znění stanov a navrhl je do stanov doplnit.

    Ing. Hajdůšek podal protinávrh, dodatky ke stanovám se nezabývat a následně hlasovat o přijetí původně navrhovaného nového znění stanov.

    K. Vavřina navrhuje hlasovat o přijetí všech připomínek najednou.

    Hlasováním byly všechny připomínky zamítnuty.

    Bylo hlasováno o navrhovaném znění stanov, nové znění stanov bylo přijato.



    11. Návrh smlouvy mezi FK a SKS přednesl Ing. Dvorský. Upozornil na doplnění dvou bodů, týkajících se bezplatného pronájmu místnosti pro sekretariát FK.

    V diskusi vystoupil Mgr. Doležal, cílem je sjednocení fanoušků, SKS poskytne bezplatně místnost, která bude společná jak pro FK tak i pro FO-OP. Délka bezplatného pronájmu byla pro obě sdružení stanovena na dobu deseti let bez následné opce. Po deseti letech bude spolupráce vyhodnocena. FK i FO-OP budou mít k dispozici po jednom PC.

    O smlouvě bylo hlasováno, smlouva byla schválena.



    12. RNDr. Dobiáš představil jednotlivé části smlouvy mezi FK a FO-OP.

    Mgr. Doležal ve svém vystoupení opět připomněl, že pevně věří nejen v úzkou spolupráci, ale i ve splynutí obou sdružení.

    Ing. Havlíček ve svém příspěvku slíbil prosazovat postupně jednotící prvky, je třeba rozvíjet to, co sjednocuje a potlačovat to, co rozděluje.

    O smlouvě bylo hlasováno, smlouva byla schválena.



    13. Předseda mandátové a volební komise Z. Ročeň připomněl hlavní pravidla voleb popsaná v přijatém volebním řádu. Představil jednotlivé kandidáty do výboru FK i kontrolní komise dle dodaných CV. Na závěr vyzval k volbám, čas pro vhození volebního lístku byl stanoven do 20:00 hodin. Do 20:00 hodin byla zároveň vyhlášena přestávka.



    14. O 20:00 hodině otevřel Ing. Havlíček diskusi:



    Mgr. Doležal vyjádřil spokojenost, že proběhly volby nových orgánů FK, byly odsouhlaseny dohody a pevně věří, že vše povede ke sjednocení všech fanouškovských proudů. Vnímá i kritiku fanoušků, ale vše se děje za pochodu a překonává se spousta technických problémů. Během diskuse vystoupí i ředitelka A. Tomasová, která by měla pohovořit o připravovaném bolusovém programu.



    Mgr. Zlámal pohovořil o připravovaných akcích, po představení nového dresu bude hned druhý den zahájen jeho prodej včetně dětských velikostí. Do prodeje půjdou DVD z oslav, pracuje se na knížce, bude podporováno choreo. Vyjádřil se i ke kritice, některé nedostatky plynou z nedostatku času, ale mnohdy jsou výtky neopodstatněné, je třeba vidět i to, co se povedlo a nebylo toho málo.



    Ing. Adamec byl potěšen volbami nového výboru, očekává rozvoj přátelských vztahů FK s ostatními sdruženími. Zdůrazňuje rovné podmínky, nehledání výhod, úspěch je vždy o práci.



    Mgr. Doležal se ještě vrací k výtkám fanoušků, vše nejde udělat najednou, věří, že v konečné fázi budou fanoušci spokojeni. Posunutí obrazovky, která brání ve výhledu v sektoru hostů se zatím konat nebude, je to velký zásah do konstrukce střechy. Kompletní stěhování do Edenu by mělo být dokončeno do konce týdne.



    Ing. Havlíček informoval o převodu bankovního účtu FK do KB v Edenu



    A. Tomasová potvrdila, že pro členy FK bude nastartován motivační a bonusový program.



    Z pléna zazněla kritika na prodej lístků na zápasy Slavie, nic není připraveno, prodej je zdlouhavý, zřejmě se někde zaspalo. Odpověděl Mgr. Doležal, zatím zcela nefunguje souhra s E Side, je třeba pochopit, že vše je „v záběhu.“ Co se týká lístků, je třeba dělat nové matrice, občas vázne přenos dat a i doba tisku je delší…



    J. Zoufalý vznesl dotaz na síň slávy, je ostudou, aby klub s takovou tradicí byl bez síně slávy. Odpověděla A. Tomasová, bohužel v současnosti nejsou pro SKS k dispozici odpovídající prostory hlavně z komerčních důvodů, byť na přípravě síně slávy byla udělána spousta práce, na niž se značně podílel i Mgr. O. Zlámal. Je v plánu alespoň vytvořit jakousi síň slávy v prostorech „bedroomu“.

    V této souvislosti informoval K. Vavřina o možnosti získat od vnuka Pláničky některé relikvie slavného brankáře. Věc si vezme nestarost Mgr. Zlámal s A. Tomasovou.



    J. Vávra vznesl dotaz na náplň práce ředitelky Tomasové.

    Odpověděla A. Tomasová, spousta práce je dělána „dovnitř“, hlavně pak administrativní práce, která pak navenek není vidět. Na opravdu viditelný marketink nejsou dostatečné finanční zdroje. Mgr. Doležal doplnil, že objem práce je značný a mnohdy zaplní 12 hodin denně.



    Následně proběhla živá diskuse na téma permanentky, vstupenky a prezentace jejich nabídky, vize prodat 8000 permanentek zřejmě nebude naplněna, zatím prodáno necelých 6000 permanentek. Dle A. Tomasové byla připravena prezentační kampaň zahrnující motivační stránku, bildbordy i „vizuály“, bohužel vzhledem k technickým potížím nešlo vše vhodně načasovat.



    Mgr. Doležal informoval o kategorizaci cen na utkání Slavie v Edenu. Lístky se budou prodávat ve třech cenových pásmech. Do nejdražšího pásma se dostane derby se Spartou a některé atraktivní zápasy hlavně na konci ligy. Majitelů permanentek se kategorizace netýká, cena za permanentky je pevně daná a představuje slevu i oproti ceně v nejlevnějším cenovém pásmu jednotlivé vstupenky.



    P. Panský není spokojen s technickým provedením webových stránek. Po diskusi se většina shodla, že obsahově a co se týká aktuálních informací hlavně díky práci Mgr. Zlámala je web výborný, chybí ale např. internetová televize. Dle A. Tomasové je vše otázkou peněz.

    K. Vavřina vyjádřil práci Mgr. Zlámala absolutorium. Následoval potlesk.



    J. Růžička podal dotaz na nezkoordinované termíny akcí E Side a SKS, proč není dostatečně ohlídáno inzerovanou stejnou vlastnickou strukturou. Odpověděl Mgr, Doležal, vlastnická struktura je sice obdobná, ale E Side má své partnery a smlouvy.



    J. Růžička vyslovil nesouhlas s manipulačním poplatkem při koupi permanentky, je možné, že s principiálního důvodu si nakonec permanentku nekoupí. Odpověď: Bohužel i tento poplatek plyne z uzavřených smluv E Side s dodavatelem systému vystavování vstupenek.



    Závěrem diskuse vystoupil Mgr. Doležal a požádal fanoušky o cca rok strpení, během této doby by všechny nedostatky měly být vyřešeny.



    Ing. Havlíček ukončil diskusi a vyzval předsedu mandátové a volební komise Z. Ročně k vyhlášení výsledků voleb.



    15. O výsledcích voleb informoval předseda volební komise Z. Ročeň:

    Do urny bylo v řádně vyhlášeném čase tj. do 20:00 hodin vhozeno 42 platných volebních lístků do výboru i kontrolní komise FK. Volební lístky od dvou osob byly dodány po 20:00 hodině, již po odnesení urny z veřejného místa. Tyto volební lístky byly rozhodnutím volební komise z volby vyřazeny.



    Výsledky voleb do výboru FK:



    1) Zlámal – 41 hlasů

    2) Dvorský - 40 hlasů

    3) Šubrt - 36 hlasů

    4) Zbytovský - 27 hlasů

    5) Rychtera - 27 hlasů

    6) Kočí - 23 hlasů

    7) Vlnas - 22 hlasů

    7) Zoufalý - 22 hlasů

    ==========================================

    Vávra - 21 hlasů

    Vaníček - 19 hlasů

    Veselý - 4 hlasy



    Vzhledem ke stejnému počtu hlasů na posledním 7. místě vyhlašuje Z. Ročeň doplňující kolo volby. Slovo si vzal J. Zoufalý a odstoupil z následné volby ve prospěch kandidáta Vlnase.



    Složení nového výboru Fanklubu je (abecedně):

    Dvorský, Kočí, Rychtera, Šubrt, Vlnas, Zbytovský, Zlámal





    Výsledky voleb do kontrolní komise FK:



    1) Čáslavka - 40 hlasů

    2) Jelínková - 34 hlasů

    3) Hajdůšek - 26 hlasů

    ===============================

    Panský - 22 hlasů

    Brádler - 4 hlasy

    Růžička - 3 hlasy

    Laitl - 2 hlasy



    Složení nové kontrolní komise Fanklubu je (abecedně):

    Čáslavka, Hajdůšek, Jelínková



    Protokol voleb a sčítací lístky byly předány pracovnímu předsednictvu. Protokol voleb bude přílohou zápisu z VH FK.



    16. Předseda návrhové komise RNDr. Dobiáš přečetl návrh usnesení VH FK. Hlasováno, návrh usnesení byl mimořádnou valnou hromadou Fanklubu schválen. Usnesení VH FK je přílohou tohoto zápisu.



    17. Předsedající Ing. Havlíček popřál nově zvolenému výboru FK a kontrolní komisi hodně zdaru v práci pro Slavii a ukončil jednání mimořádné valné hromady Fanklubu SK Slavia Praha – fotbal.







    Dne 30. července 2008 zapsal Jan Chmelík

    • Re: Vyměňte si ihned vouchery!

      polin     před 16 lety 03.08.2008 19:36 |  
      0 0

      hm, tak mám pocit že právě nic nového neřekli! Spíš bych řek, že mě spíše naštvalo jak se vše háže na druhé a neméně na peníze....sice nejsem úplnej odborník ale docela by mě zajímal ten vnitřní marketing pí. Tomasové:D jestli jsou v útrobách stadionu billboardy, zaměstanci mají akce že když přijdou v červeném tak mají vstup zdarma, preventivně všichni dostali mince a na vnitřním okruhu v edenu pravidelně běhá upoutávka na zápasy slavie:D to musí být sranda;)

    • Re: Vyměňte si ihned vouchery!

      Sidonio     před 16 lety 03.08.2008 19:18 |  
      0 0

      Pokud se nepletu, tak pokladny jsou otevřeny ráno od 9 hodin.

      • Re: Vyměňte si ihned vouchery!

        quelhar (admin)     před 16 lety 03.08.2008 19:27 |  
        0 0

        Jen bych k tomuto podotkl, ze marketingovy vzor nekterych nasich fanousku - tedy Sparta - v den zapasu s Bolkou neprodavala permice vubec a zakaznicke centrum otvirala az dve hodiny pred zacatkem zapasu.

      • Re: Vyměňte si ihned vouchery!

        Fallen (přítel SN)     před 16 lety 03.08.2008 23:29 |  
        0 0

        jedna nebo dvě ale

  2. Podnet pro Karla Jarolima....

    mart     před 16 lety 03.08.2008 21:08 |  
    0 0

    ...., jsem asi jediny, kdo pochopil tu "ofsajdovou past". Celkem jasne a moderne se KJ snazi, aby bylo co nejvice golu.
    Mozna bych mel takovy maly napad! Co to takhle zkusit i pri rozich soupore!?! Melo by to asi podobnou logiku, jako soucasna past, a urcite by to prineslo jeste vic golu! Nebo se pletu?
    At se na me nikdo nezlobi, nejsem odbornik, ale od te zmeny ofsajdoveho pravidla jsem opravdu nevidel jine muzstvo hrat tuhle "past". Snad jedine, co me na tom opravdu "durdi" je , ze sem se do toho chytil sam. (opravdu nasrany)mart

    • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

      mart     před 16 lety 03.08.2008 21:26 |  
      0 0

      ...no a ted, aby se to nepletlo, mi vodesla televize...., opravdu vyborne, nastesi mi kamos z ceska volal, ze Necid vyrovnal. Umite si predstavit, jakou mam naladu. Jedenact tejdnu se tesim, a pak todle.

      • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

        jane (admin)     před 16 lety 03.08.2008 21:31 |  
        0 0

        A kam ti odesla? :)

        • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

          Fanda     před 16 lety 03.08.2008 21:51 |  
          0 0

          no, a mě vypadl satelit, čt4 nejde. a na internetu to taky nejede, protože se očividně každej u nás na vsi chce koukat :)

          • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

            Wommi     před 16 lety 03.08.2008 22:05 |  
            0 0

            ..mel jsi to sledovat na STRANKACH ct..TAM CV PROGRAMU ON-LINE ZAPASU

          • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

            mart     před 16 lety 03.08.2008 22:11 |  
            0 0

            diky, Fando, za info o vypadlem sataku. Uz sem si myslel, ze je to jenom proti me :D. Jinak u nas "na vsi" se tezko kdo koukal na on-line, a taky sem to honil jen tak tak. Prohralo se, to se stane. Ale, ze bych bych byl nejak siiiilene moc optimistickej, ... tak to teda nejsem. Snad to bude do zetrka lepsi. Du na pivo.mart

            • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

              Fanda     před 16 lety 03.08.2008 22:17 |  
              0 0

              neni zac :) co jsem videl do toho golu na 1:1, tak to byla dobra pozvanka na stredu do Edenu. (myslim jen druhou puli) tak snad se zadari lip. jinak doufam, ze ti ta televize neodesla oknem na ulici nebo tak nejak, ono se to obcas stava:)

              • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

                mart     před 16 lety 03.08.2008 22:27 |  
                0 0

                ne, (:D) to by se me nemohlo stat, ale byl sem docela per plex, koukam, ......zadnej vobraz...., bezim dolu(to, ze se mi podelalo spojeni na laptopu minulej tejden neni treba zduraznovat), chci aspon on-line, ....cekam na idnes,...nic, ....pokousim se o Slavia, nic....ze zoufalstvi preklikavam pres Slavia (zapas s libercem) info .... skutecna lahudka......., pak me napadl efotbal..... podobne.
                Sakra, den blbec, den blbec. No aspon, ze se snad ten satak spravi, a taky ze snad KJ dostane rozum. Nezbyva nez doufat, ...a pochopitelne SLAVIE DO TOHO. Jinak stredu pochopitelne nestiham, ale brzo uz budu. Nakonec bylo by blbe, kdyby moje dve permice vyuzivali jenom moji znami.... .mart

        • Re: Podnet pro Karla Jarolima....

          mart     před 16 lety 03.08.2008 22:08 |  
          0 0

          nereknu. Uz sem se uklidnil. Jsem klidnej, absolutne klidnej.mart

  3. Re: Vyměňte si ihned vouchery!

    bojler     před 16 lety 04.08.2008 00:20 |  
    0 0

    Opet bordel. Divte se, ze 1000 (zrejme prespolnich) lidi nemelo cas nekam behat...

    • Re: Vyměňte si ihned vouchery!

      amila (přítel SN)     před 16 lety 04.08.2008 12:49 |  
      0 0

      A jak bys to chtěl "nebordelně" udělat?

      • Re: Vyměňte si ihned vouchery!

        bojler     před 16 lety 04.08.2008 19:44 |  
        0 0

        Treba tak, ze by se nevymenovaly mimo sezonu, vime?

  4. Re: Vyměňte si ihned vouchery!

    ElvisPresley     před 16 lety 04.08.2008 08:58 |  
    0 0

    Fronty budou do té doby, než se počet turniketů ze současných tristních 16 zvýší na slibovaných 32.Pokud byly fronty při cca. 3 000 návštěve, je se ve středu na co těšit, když návštěva přesáhne zcela určitě 15 tisíc.